Ne yapmalı?

Yılbaşını nerede kutlamak tercihiniz olurdu?

• Ankete Katılan
    11
  • Anket Kapalı .

hrptl

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
37
6
6
Selam kızlar,
Yılbaşını evde eşinizle geçirmek mi? Yoksa dışarıda geçirmek mi tercihiniz?
Biz evimize yeni taşındık yılbaşını evimizde romantik bir şekilde geçirebiliriz aslında hem ev kutlaması gibi birşey olur, eve çam ağacı sipariş verdim. Onu güzelce süsleyeceğiz mesela.
Ancak dışarıda kutlamakta kalacak aklım biliyorum yani. Ama bunun için sakin mekan önerilerine ihtiyacım var. Çok kalabalık olmayan ama kaliteli zaman geçirebileceğimiz mekan önerisi olan var mı?

Yılbaşını her zaman evde geçirme taraftarı olanlardanım.
İster başbaşa geçirin isterseniz bir kaç arkadaşınızı da davet ederek.
Dışarıda kaliteli bir yılbaşı geçirebilmek için ciddi şekilde harcama yapmak gerekiyor.
Bir de adı "yılbaşı eğlencesi" altında olacağı için, meblalar da normalden yüksek oluyor malesef.
Her alanda bu böyle ne yazık ki, belirli özel günler kazanç kapısı bir çok insan için.

Yerinizde olsam başbaşa güzel bir yılbaşı geçirirdim.

Yilbasinda çıkmaya tovbeliyim, ne kadar elit ve sakin bir yere gitsek de her seferinde hos olmayan manzaralarla karsilastik, son 6 yıldır da evde arkadaslarimizla ya da basbasa kutluyoruz.

Not, ille cikacaksaniz konaklamali bir otel eglencesi secin, disarda hic vakit gecirmeyin, taksiler bile leş oluyor yilbasinda.

İlla ikisinde de aklınız kalacaksa saat 23e kadar evde takılın 23te çıkın yılbaşına dışarıda girin.

Ben ev kutlamalarina doydum. Cocuklugumdan beri evde parti verirdi ailem. Es dost akraba arkadas cagrilir, hindi dolma yenilir,muzik alkol takilirdik. Sonra sokaklardaki kutlamalara katilirdik ailecek. Eski yilbasi kutlamalari yok malesef. Elinde tabelayla “yilbasi kutlamayin” diye gezen garip tipler turedi. Artik guzel programlar otellerde oluyor veya uludagda. Bu sene uludagda olacagiz biz de. Asla cok bas agritici cinsten olmuyor. Karda mangal sarap keyfi bence cok dinlendirici hatta

eheheh ben deee uludağdayım bu sene

bu yoruma +1926282628262

Aynı soru benimde Kafamı kurcalıyor ama gecen sene de evdeydik . Ve ev kutlamalarına bende doydum gibi dışarda kutlamak istiyorum ama bulamıyorum biryer

Açıkcası eşime "yılbaşı organizasyonu planla dışarıda hayatım" dedim, ama işleri çok yoğun "tamam aşkım ayarlayacağım" dedi. Konu orada kaldı şuan.
Bende buradan fikir alayım işimi şansa bırakmayayım dedim

Bu arada evde kutlamaya da yatkınım biraz, dışarısının seviyesizliği malum.. Özellikle yılbaşında çok sıkıntılı olur. Belki sizin gittiğiniz sakin, elit bir mekan vardır önereceğiniz İstanbul içinde diye sorayım dedim..

Aynı soru benimde Kafamı kurcalıyor ama gecen sene de evdeydik . Ve ev kutlamalarına bende doydum gibi dışarda kutlamak istiyorum ama bulamıyorum biryer
Bizde geçen sene evdeydik, başbaşa da değil tüm aile .. Bu sene farklı olsun istiyorum o yüzden ama çok kararsızım

Bu yoruma katılıyorum.
En güzeli konaklamalı bir otel tercihi.
Ben bile böyle birşey organize edebilirim

Eşim Uludağ'ı düşünüyormuş zaten kızlar. Uludağ yolu gözüktü bize
Fikirleriniz için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…