Ne yapmalı 😇

Kelebeginruyasi35

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
448
549
23
33
Kızlar bat tarihim 6 aralıktı ( her ne kadar bazı dönemlerde 40 lara uzanan gecikme yaşasamda). 4 aralık ve 8 aralık tarihinde yaptığım testleri atıcam. Ama sormak istediğim pozitifi gördükten sonra sağlık ocağına mı gitmek mantıklı yoksa kadın doğum a mı ? Siz nasıl bir yol izlediniz?

Eklentiler

• 20201204_091040.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 45
  • 20201208_081231.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 45
Çift çizgi gayet net hayırlı uğurlu olsun kan tahililinde beta hcg takibini sağlık ocağında da kadın doğumda da yapıyorlar. Direk doktora gitmeden birkaç kez beta takibi yapayım dersen sağlık ocağı mantıklı yoksa direk doktora da gidip kontrollerine başlayabilirsin

2 3 gün gecikme ile kese görünmez herhalde şu an dimi ? Bu arada çok teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi inşallah

Teşekkür ederim ben 2 ağustosta bat günümde öğrenmiştim 8 gün sonra keseyi görmüştük. 2 3 gün biraz erken bir hafta sonrası görünür bence
İnşallah canım üzmeden kendini belli eder :) çok teşekkür ederim. Ben direkt kadın doğuma gidicem galiba. Sağlık ocağında ki hemşire çok acıtıyor damarımı kan alırken folik asitte kullanmamıştım hiç sağlık ocağındaki doktorum biz yazamıyoruz k.d.la görüş demişti. Kendi kafama göre de almak istemiyorum açıkçası

Eğer kadın doğum randevun bu hafta içinde değilse folik asite başla bence canım hamileliğin ilk zamanları özellikle çok önemli İnşallah sağlıkla kesesini de görürsün kalp atışını da duyarsın canım bu ilk zamanlar hem çok güzel hem de biraz stresli ilk bebeğin mi

Hep folik asite başlamadım diye stresliydim ya doktora sözde bu ay normal muayene için gidecektim şimdi sebebim böyle oldu çabucak atlatırım inşallah şu süreci evet canım ilk olcak ondan da biraz bilmemezlik var çok yakın çevremde de yakın zamanda hamilelik yaşayan olmadı burası o yüzden benim için rehber gibi ☺

En yakın zamanda doktoruna görün bence içini en çok o rahatlatır benim de ilk bebeğim baya heyecanlı bilinmez bir yolculuk

En yakın zamanda doktoruna görün bence içini en çok o rahatlatır benim de ilk bebeğim baya heyecanlı bilinmez bir yolculuk
Yesss beta hcg 1234 çıktı dün. Dünkü doktor karın ultrasonunda keseyi görememişti. Bugün başka bir doktora gittim vajinal ultrasonda gördü adet düzensizliğim olduğundan tahmini 4 haftalık dedi bugün doktorum. 15 gün sonra gidip kalp atışını duyucaz nasip olursa bu süreçte bana destek olduğun için çok teşekkür ederim canım

Çoook sevindim canım gözün Aydın İnşallah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alırız kendi haberimi almış gibi sevindim gerçekten

Canım hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin inşallah Belirtilerin nelerdi diye sorabilir miyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…