• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım..??

Bayılıyorum böyle güçlü kadınları gördükçe... hem de daha 19 yaşında... helal sana kız... hep böyle dik dur işte hayatta.

pes etti artık aramıyo sormuyo köpekliktende vazgeçti :lepi: kapıyada gelmyoo

Ee olacağı oydu işte.. gösteriş bunların hepsi boşversene.. hiç sevmediğim şeyler, erkek de kadın da biraz ağır olacak, akıllı olacak, yanlış da yapsa o yanlışını efendiliğiyle, hanımlığıyla telafi etmeye çalışacak.. bu ne böyle vıcık vıcık aramalar, yalvarmalar falan... gençliğine verelim diycem ama biz de genç olduk ya hiç böyle şeyler yapmadık... neyse... kişiliğne verelim o zaman napalım :)

Ee olacağı oydu işte.. gösteriş bunların hepsi boşversene.. hiç sevmediğim şeyler, erkek de kadın da biraz ağır olacak, akıllı olacak, yanlış da yapsa o yanlışını efendiliğiyle, hanımlığıyla telafi etmeye çalışacak.. bu ne böyle vıcık vıcık aramalar, yalvarmalar falan... gençliğine verelim diycem ama biz de genç olduk ya hiç böyle şeyler yapmadık... neyse... kişiliğne verelim o zaman napalım :)

kişiliği var mı acaba kaydirigubbakcemile3 bakalım ne olcak umarım bidaha rahatsız etmez böyle vıcık vıcık davranması bni kndinden soğuttu yaa artık cnm çok acımıyo

kişiliği var mı acaba kaydirigubbakcemile3 bakalım ne olcak umarım bidaha rahatsız etmez böyle vıcık vıcık davranması bni kndinden soğuttu yaa artık cnm çok acımıyo

canım aferin bak işte canın acımıycak kalbinin derinlerindeki incecik sızı da kapanıp gidecek hayatına zamanı gelince giren şanslı kişi ise senin gözünde farklı olacak çünkü sen acıyla yoğruldun olgunlaştın biraz mazoşist bir yaklaşım ama ben acı çekmeyi severim çünkü yaşadığım her acı beni daha da tecrübelendirir üzüntülerimden ders alırım sevinçlerimin de kıymetini bilirim sen de öyleyap
kendine iyi davran tatlımkaydirigubbakcemile5

canım aferin bak işte canın acımıycak kalbinin derinlerindeki incecik sızı da kapanıp gidecek hayatına zamanı gelince giren şanslı kişi ise senin gözünde farklı olacak çünkü sen acıyla yoğruldun olgunlaştın biraz mazoşist bir yaklaşım ama ben acı çekmeyi severim çünkü yaşadığım her acı beni daha da tecrübelendirir üzüntülerimden ders alırım sevinçlerimin de kıymetini bilirim sen de öyleyap
kendine iyi davran tatlımkaydirigubbakcemile5
tŞkr edermm :) bndan snra karşıma daha iyileri çıkar inş. yalanı olmayan birileri opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sinirlerim bozuldu ya! arkadaşlarla bugn gezmeye karar verdk hemen haber uçmuş beyimize gittik cafeye otryruz bi baktm karşıdan geliyo sırıtıyo bide.. kim çağırdı bunu diyrm kimseden ses yok ..neyse geldi otrdu ynmza hiç bişey olmamış gibi nasılsın demez mi! sinirlerim zıpladı sagol dedim kısaca.. konuşmalar arasnda bna laf sokuyo kendine yok hem sevip hem uzak durmak nasıl bişeymiş sevipde gruruna engel olamayanları anlayamıyomuşş !! bnde dedm ki kimsenin gururnaengel olmadığı fln yok gururda yapmıyorum ama sen nerden blceksn gururun nasıl olduğunu sende olmayan bişeyi bilmen beklenemez senden.. biraz gururun olsaydı istemiyrm dediğimde köpekler gibi kapımda durmazdın .. defol git şurdan yoksa bn gidicem dedm .. ben rahatm se git dedi kalktm sinirlkerm bozuldu ağlamamk için zor ttm kndimi arkadşm ynma geldi yapma böyle dik dur gel otr kaçma fln nasıl otrcm onun ynnda boğazına yapşmak gelyo içimden.. dedim bn gidiyrm size iyi eğlenceler çıktm cafeden .. ynmda merve var ynlız brkmadı bni sağolsun olumunekankayizsmile evin olduğu sokağa girerken bi araba geçti önumzden son ses müzk bzm şarkımız çalıyo '' hakan altun - helalm '' şeytan diyo al taşı kır arabanın camlarını ama rezillk çıkarmaya ne gerek var..döndü arkamzdan yavaş yavaş bzı takp ediyo bzm mahallede sesszdr böyle araba fln dkkt çeker durdm dedm bni rezilmi etmk istiysn defol yoluna git ne bu yptığın sevginimi gösteriysn vıcık vıcık .. gülüyo suratıma bakıp hızlı hızlı eve girdim annm grmuş bizi camdan kim o dedi bnde salağn teki takip etti buraya kdr dedim .. indi aşağa annm dedi sizi gebertirim serseriler bidaha sizi burda grursem öldürrm sizi polise şikayet ederm .. annme diyoki ''annem özr dilerm bi kabahtmz olduysa afft'' annm de diyo defol git nerdn ann oluyorm bn seni bidaha görmm burda sizi gittiler öyle.. merveye msj attı snra elfe söyle annesine dua etsn yoksa sabaha kdr kapıda dururdm.. napim şimdi bn sinirlerim bozuldu yaa ne ypmaya çalışıyo bu :delphin:

annme anlattm olanları beraber ağlladık :( sen nasıl bulaştn bu pisliğe hiç utanması yok bunun sakın affetiğini fln duymm dedi affetmeyi düşünen kim helede bu yptklarından snra . birdaha bişey yaparsa dayna ssyle halleder o dedi dayımda kavgacıdır herkes tnır onu burda .. gözm karardı artık bi daha rahatsz etsn yoluma çıksn soluğu dayımın ynnda alcm

Son düzenleme:
ohh iyi yapmis annen,hatta bilmesi de super olmus..bundan sonra seni tahrik etmek icin sacmalarsa kesinlikle cevap verme..onun hakkinda da olumlu olumsuz konusma.kulagina gitmesin seni rahatsiz edecek nedeni olmasin..

Back