• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım..??

tamam canım gerçekten üzüldüğüm için bu kadar çok şişirdim kafanı bu arada yalnış bişi dediysem kusuruma bakma artık :)
herşeyin hayırlısı olmasını diliyorum canımm umarım mutlu olursun.. a.s.

rica edrim canım ii geldiysem ne mutlu.. :)
haydi bn kaçar sana ii akşamlar üzülmemeye çalış :teselli:

merhabalar ben sizden de küçüğm 17 yaşındaym daha ama bence en iyisini yapmışsnz ablacm... böylelerine dğmez nasılsa daha çoook özürler dilicek..
yaptıgı yanına kalmamş oldu için rahatlamştır.. umarım ben de böyle olurm yakında..

Kelimeler kifayetsiz kalır :(( insanaın gerçekten sevdiği birinden ayrılması...

savunma mekanızması işde benim sana yazdıklarım... yüz yüze gelmemek isterdim çünkü öfkem kötüdür benim... o yüzden hiç karşılaşmak istemezdim... birde görüp üzülmemek için gitmezdim ben...

Allah gerçekten sana (yalnızlara) gözü gibi bakan,sadık, yalansız , güzel bir delikalı çıkarsın karşına ...

merhabalar ben sizden de küçüğm 17 yaşındaym daha ama bence en iyisini yapmışsnz ablacm... böylelerine dğmez nasılsa daha çoook özürler dilicek..
yaptıgı yanına kalmamş oldu için rahatlamştır.. umarım ben de böyle olurm yakında..

tşkr ederm tatlım :1hug: değmez evet haklısın.. istediği kadr özür dilesin dönüşü yok gibi artık.. büyük konuşmakta istemiyrum ama affedersem yine yapar diye korkuyorumm

Kelimeler kifayetsiz kalır :(( insanaın gerçekten sevdiği birinden ayrılması...

savunma mekanızması işde benim sana yazdıklarım... yüz yüze gelmemek isterdim çünkü öfkem kötüdür benim... o yüzden hiç karşılaşmak istemezdim... birde görüp üzülmemek için gitmezdim ben...

Allah gerçekten sana (yalnızlara) gözü gibi bakan,sadık, yalansız , güzel bir delikalı çıkarsın karşına ...

çoookkk zor sevdiğin halde sevmiyorum demek.. bende ilk başlarda çok sinirliydim ama zaman geçtikce geçti sinirim.. ilk zamanlar görseydim buluşmak isteseydi tokat bile atardm ama sinirm geçti..

amiiiinnnn aminnn inş. herkesin karşısınaa iyi insnlar çıkarr

elf tatlım aferin sana bak söylediklerine ekndinden nasıl da emin senin ona döneceğinden biliyorum sen de beni seviyorsun demeler şoka girdi tabi sen istemeyince o senin yelkenleri suya indirceğini sanıyordu daha çok bekler
aferim tatlım göreceksin en doğrusu bu gülüp geçeceksin bir zaman sonra öptüm

elf tatlım aferin sana bak söylediklerine ekndinden nasıl da emin senin ona döneceğinden biliyorum sen de beni seviyorsun demeler şoka girdi tabi sen istemeyince o senin yelkenleri suya indirceğini sanıyordu daha çok bekler
aferim tatlım göreceksin en doğrusu bu gülüp geçeceksin bir zaman sonra öptüm

zaten o konuşmaları sinir etti bni. ohhhhhhhhh iyi oldu onaaa onun bna yptklarının ynnda az bile yaptklarımm delikafadulden ..arayp duruyo evin önunden ayrılmıyo hasta olcak sırnaşık şeysırnaşık şey bnde öptm ablacımm

Son düzenleme:
Konuşmaya bile gitmeseydin keşke. Tekrar ararsa ''Tek yanlış yapma hakkın vardı kullandın, şimdi ister o kıza git ister cehenneme. Bana gelme de kime gidersen git, senin için yapabileceğim bir şey yok, uzaaa.'' de. Gönder gitsin.

açmıyorum telefonu arıyo süreklii.. onun yüznden tlfnum kapalı :oklava: .. köpek gibi kapının önünden ayrılmıyo otrmuş merdivene.. markete gidiyodum ana! bi baktm kapıda oturuyo hiiiççç yüzüne bile bkmadım geçtim gittim.. seviyorum çok seviyorum :çok üzgünüm:

cnm bnm seni o kadar ii anliyorum ki,
ne kadar zor olsada en dogrusunu yapmissin,
o senin sevginin ne kadar gercek oldugunu biliyo o yuzden
hala beni seviyosun bensiz yapamazsin diyo ama belli ki o buna layik degilmis,
bunun sende farkindasin ama iste kalp dinlemiyo, aciyo...

guclu ol cnm , kimse vazgecilmez degil ama sen onun icin yeri doldurulamayan biri olacaksin
ve o hep senin eksikligini hissedecek, birak o ceksin seni uzmenin cezasini
sende bu arada onu unutmaya calis...
:1hug:

cnm bnm seni o kadar ii anliyorum ki,
ne kadar zor olsada en dogrusunu yapmissin,
o senin sevginin ne kadar gercek oldugunu biliyo o yuzden
hala beni seviyosun bensiz yapamazsin diyo ama belli ki o buna layik degilmis,
bunun sende farkindasin ama iste kalp dinlemiyo, aciyo...

guclu ol cnm , kimse vazgecilmez degil ama sen onun icin yeri doldurulamayan biri olacaksin
ve o hep senin eksikligini hissedecek, birak o ceksin seni uzmenin cezasini
sende bu arada onu unutmaya calis...
:1hug:

güçlü olmaya çalışıyorm tatlımm fisfisfis ..çekiyo ztn cezasını daha çoookkk çekicekkk bnm için kapandı o sayfaa.. unutmaya çalışıyorum inş. unuturummm :çok üzgünüm:

güçlü olmaya çalışıyorm tatlımm fisfisfis ..çekiyo ztn cezasını daha çoookkk çekicekkk bnm için kapandı o sayfaa.. unutmaya çalışıyorum inş. unuturummm :çok üzgünüm:

onla konusmanizi okudum cok kararli ve guclu oldugunu orda belli etmissin ztn..
ayni kararliligini yanlizkende surdur, onu dusunmemeye calis, tabiki cok zor oldugunu biliyorum ama kendine bi mesgale fln bsyler bulsan belki daha kolay olur

allah yardimcin olsun cnm..

onla konusmanizi okudum cok kararli ve guclu oldugunu orda belli etmissin ztn..
ayni kararliligini yanlizkende surdur, onu dusunmemeye calis, tabiki cok zor oldugunu biliyorum ama kendine bi mesgale fln bsyler bulsan belki daha kolay olur

allah yardimcin olsun cnm..

sabah kalkar kalkmaz aklıma geliyo uyuyana kdr da aklımda :oklava: gece rüyamda.. nasıl unutcm onu yaaa.. unutmama fırsat vermiyoki sürekli arıyo karşıma çıkıyo dışarı çıkmıyorum onun yüzündenn

sabah kalkar kalkmaz aklıma geliyo uyuyana kdr da aklımda :oklava: gece rüyamda.. nasıl unutcm onu yaaa.. unutmama fırsat vermiyoki sürekli arıyo karşıma çıkıyo dışarı çıkmıyorum onun yüzündenn

numarani degistir
kapinin onunde 1 gun durur 2 gun durur sonra sklir gider inan bana
sen yeterki ona yuz verme , o kapinin onundeyken seni camdan ona dogru bakarken fln gormesi, onu umutlandirip cesaretlendirebilir yani boyle bsy olmasin o kapinin onundeykende cok ordan gecme..

en azindan onu gormezsen bi nebze daha kolay olabilir onu unutman..

numarani degistir
kapinin onunde 1 gun durur 2 gun durur sonra sklir gider inan bana
sen yeterki ona yuz verme , o kapinin onundeyken seni camdan ona dogru bakarken fln gormesi, onu umutlandirip cesaretlendirebilir yani boyle bsy olmasin o kapinin onundeykende cok ordan gecme..

en azindan onu gormezsen bi nebze daha kolay olabilir onu unutman..
numaramı değiştircem de babama fln ne dicem :çok üzgünüm: .. inş. sıkılır herqn kapıda yaa sinir olyrm artık.. umarm en ykn zmnda unutrumm

Back