çok sevmiştim. onun için herşeyden vazgeçmiştim. ailemden, geleceğimden.. Bir sürü çocukluk yaptı hepsine katlandım sesimi çıkarmadm. Face de ilişki durumunu değiştir dedm değiştirmedi nedeni de onu seven bi kız varmış o görürse üzülürmüş.. kız bizim çıktığımızı duydu gitti kızla konuştu yok öyle bişey sadece arkadaşz fln demiş kıza.. Neden böyle yaptın diyorum üzülmesin yazık diyo.. . o üzülmesin diye ben üzüldüm bnm grurum ayaklar altına alındı.. haklı olduğum halde haksız duruma düştüm sırf seviyrm diye sustum kapattım konuyu hatta özür bile diledim ondan.. Tatile gidicektik bana gitme dedi ailem beni tek başıma bırakmycağı içn mecburen gittim ayrıldı bnden.. anlatmaya çalıştm barışalım dedim resmen yalvardım yok olmaz sen bni dinlemedim dedi.. tatilimi de zehir etti.. barışmamıştk ama konuşuyoduk sürekli.. neyse tatil bitti istanbul'a geldik. Mert bey o kızla çıkıyomuş hani üzülmesini istemedği kız varya onunla.. dünya başıma yıkıldı.. sordum yok öyle bişey dedi kıza sordm çıkıyorz dedi hngisine inanym bn şimdi.. ne msj attm bu olaydan snra nede aradığında cvp verdim.. Ama o kadr dua ettim ki gelsin kapıma köpek gibi yalvarsın diye.. ve oldu 1,5 - 2 ay (çarşamba gunu) bi msj geldi bana aynen yazıyorum '' seni hiç unutamadım yaptığım çocukluklardan çok pişmanım ne olur beni affet biliyrum sende beni unutamadın birbirimze acı çektirmeyelm barışalım'' diye.. hiç cvp vermedim arıyo açmıyorm telefonu.. şimdide balkondan baktım bizim karşı binada onun bi arkadaşı var onların balkonunda oturuyo görür görmez içeri girdim msj attı '' kaçma benden seviyorum seni gel konuşalım affettrcem sana kndimi'' yine cvp vermedim .. Ne yapmalıyım.. çookk seviyorum ama affetmk istemiyrum.. konuşursam kesnlikle yelkenleri suya indiririm..
gelişmeler 6. sayfada
gelişmeler 6. sayfada
Son düzenleme: