• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım..??

eLf-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
826
0
96
33
İstanbul
çok sevmiştim. onun için herşeyden vazgeçmiştim. ailemden, geleceğimden.. Bir sürü çocukluk yaptı hepsine katlandım sesimi çıkarmadm. Face de ilişki durumunu değiştir dedm değiştirmedi nedeni de onu seven bi kız varmış o görürse üzülürmüş.. kız bizim çıktığımızı duydu gitti kızla konuştu yok öyle bişey sadece arkadaşz fln demiş kıza.. Neden böyle yaptın diyorum üzülmesin yazık diyo.. . o üzülmesin diye ben üzüldüm bnm grurum ayaklar altına alındı.. haklı olduğum halde haksız duruma düştüm sırf seviyrm diye sustum kapattım konuyu hatta özür bile diledim ondan.. Tatile gidicektik bana gitme dedi ailem beni tek başıma bırakmycağı içn mecburen gittim ayrıldı bnden.. anlatmaya çalıştm barışalım dedim resmen yalvardım yok olmaz sen bni dinlemedim dedi.. tatilimi de zehir etti.. barışmamıştk ama konuşuyoduk sürekli.. neyse tatil bitti istanbul'a geldik. Mert bey o kızla çıkıyomuş hani üzülmesini istemedği kız varya onunla.. dünya başıma yıkıldı.. sordum yok öyle bişey dedi kıza sordm çıkıyorz dedi hngisine inanym bn şimdi.. ne msj attm bu olaydan snra nede aradığında cvp verdim.. Ama o kadr dua ettim ki gelsin kapıma köpek gibi yalvarsın diye.. ve oldu 1,5 - 2 ay (çarşamba gunu) bi msj geldi bana aynen yazıyorum '' seni hiç unutamadım yaptığım çocukluklardan çok pişmanım ne olur beni affet biliyrum sende beni unutamadın birbirimze acı çektirmeyelm barışalım'' diye.. hiç cvp vermedim arıyo açmıyorm telefonu.. şimdide balkondan baktım bizim karşı binada onun bi arkadaşı var onların balkonunda oturuyo görür görmez içeri girdim msj attı '' kaçma benden seviyorum seni gel konuşalım affettrcem sana kndimi'' yine cvp vermedim .. Ne yapmalıyım.. çookk seviyorum ama affetmk istemiyrum.. konuşursam kesnlikle yelkenleri suya indiririm..

gelişmeler 6. sayfada

Son düzenleme:
çok sevmiştim. onun için herşeyden vazgeçmiştim. ailemden, geleceğimden.. Bir sürü çocukluk yaptı hepsine katlandım sesimi çıkarmadm. Face de ilişki durumunu değiştir dedm değiştirmedi nedeni de onu seven bi kız varmış o görürse üzülürmüş.. kız bizim çıktığımızı duydu gitti kızla konuştu yok öyle bişey sadece arkadaşz fln demiş kıza.. Neden böyle yaptın diyorum üzülmesin yazık diyo.. . o üzülmesin diye ben üzüldüm bnm grurum ayaklar altına alındı.. haklı olduğum halde haksız duruma düştüm sırf seviyrm diye sustum kapattım konuyu hatta özür bile diledim ondan.. Tatile gidicektik bana gitme dedi ailem beni tek başıma bırakmycağı içn mecburen gittim ayrıldı bnden.. anlatmaya çalıştm barışalım dedim resmen yalvardım yok olmaz sen bni dinlemedim dedi.. tatilimi de zehir etti.. barışmamıştk ama konuşuyoduk sürekli.. neyse tatil bitti istanbul'a geldik. Mert bey o kızla çıkıyomuş hani üzülmesini istemedği kız varya onunla.. dünya başıma yıkıldı.. sordum yok öyle bişey dedi kıza sordm çıkıyorz dedi hngisine inanym bn şimdi.. ne msj attm bu olaydan snra nede aradığında cvp verdim.. Ama o kadr dua ettim ki gelsin kapıma köpek gibi yalvarsın diye.. ve oldu 1,5 - 2 ay (çarşamba gunu) bi msj geldi bana aynen yazıyorum '' seni hiç unutamadım yaptığım çocukluklardan çok pişmanım ne olur beni affet biliyrum sende beni unutamadın birbirimze acı çektirmeyelm barışalım'' diye.. hiç cvp vermedim arıyo açmıyorm telefonu.. şimdide balkondan baktım bizim karşı binada onun bi arkadaşı var onların balkonunda oturuyo görür görmez içeri girdim msj attı '' kaçma benden seviyorum seni gel konuşalım affettrcem sana kndimi'' yine cvp vermedim .. Ne yapmalıyım.. çookk seviyorum ama affetmk istemiyrum.. konuşursam kesnlikle yelkenleri suya indiririm..

canım benim kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin geçtiğin yollardan çooook önce geçtiğim belli.Bir kere eğer seni gerçekten sevseydi ya da en azından değer verseydi diğer kız üzülecek falan filan diye seni oyalamazdı belli ki o kızla da yapamamış şimdi de pişman ama bence yelkenleri suya sakın indirme görüşceksen de dirayetli ol sana yaptıklarını düşün hırslan yumuşama arkadaş olarak devam etmeye çalış baktın ki gerçekten düzxelme var istersen tekrsar dene ama şunu hiç unutma aynı nehirde iki kez yıkanamazsın çünkü su akmıştır yeni bir su gelmiştir dolayısıyla 2. tekrarlar daha çok acıtır tecrübeyle sabittir sevgili kardeşimCADIARZU

canım benim kaç yaşındasın bilmiyorum ama senin geçtiğin yollardan çooook önce geçtiğim belli.Bir kere eğer seni gerçekten sevseydi ya da en azından değer verseydi diğer kız üzülecek falan filan diye seni oyalamazdı belli ki o kızla da yapamamış şimdi de pişman ama bence yelkenleri suya sakın indirme görüşceksen de dirayetli ol sana yaptıklarını düşün hırslan yumuşama arkadaş olarak devam etmeye çalış baktın ki gerçekten düzxelme var istersen tekrsar dene ama şunu hiç unutma aynı nehirde iki kez yıkanamazsın çünkü su akmıştır yeni bir su gelmiştir dolayısıyla 2. tekrarlar daha çok acıtır tecrübeyle sabittir sevgili kardeşimCADIARZU

19 yaşndaymm.. O zmn ilk önce arkadaşımın ynna gidiym o mertten nefret eder -tatlicadiarzu-biraz doldursn bni o sinirle mertle konuşursam yelkenleri indirmem :1: görüşüp ayakta olduğumu onsuzda mutlu olduğumu ona göstermem lazımm.. :) sağol abLacımopuyorumnanaktan

19 yaşndaymm.. O zmn ilk önce arkadaşımın ynna gidiym o mertten nefret eder -tatlicadiarzu-biraz doldursn bni o sinirle mertle konuşursam yelkenleri indirmem :1: görüşüp ayakta olduğumu onsuzda mutlu olduğumu ona göstermem lazımm.. :) sağol abLacımopuyorumnanaktan

canım benim sakin ve gururlu dur ama abartma da çünkü anlar o zaman sadece şunu düşün aslında diğer kızı da kandırıyordu kendince ama asıl kandırılan kendisiydi senden emin olduğu için cebimde dursun bende bu arada sinyalleri açık tutayım dedi acaba sen aynısını yapsaydın ne yapardı kendisi kesin asardı yıkardı şunu düşün eğer seni gerçekten sevseydi seni üzecek birşey yapmazdı şimdi söylediklerin yavan geliyodur ama inan canım güzel seviyeli sana değer veren birini bulduğunda bu yazdıklarını tebessümle okuyacaksın kaydirigubbakcemile2
bu arada asla birine fazla değer verdiğini gösterme daha sakin dur daha merak uyandır
beni de durumlardan haberdar et kaydirigubbakcemile4

teşekkr ederM a.s. konuşmaya gidiyorum şimdi.. Sakin gururlu ve kararlıyım :) gelince gelişmeleri yazıcam

o olmadı sana geri döndü... senle yapamadı ona baktı..ona baktı sana geri döndü... sence bu ne anlama geliyor..bir başka kızı beğencek ... kız beni seviyor onu üzmeyim bunu üzmeyim.. ya seni üzüyorsa ne olacak...

ilişki durumunu beyininde kabul etmemişse ister profilinde değiştirsein ister değiştirmesin hiç sorun değil....
senin onsuz mutlu olabileceğini göstermen sadece nabız yoklamak... acaba tekrar kabul etsem mi diye düşünmesem gitmezsin.. ona geri dönmezsin seni aldatmış sen nasıl kabul edicen aldatılmayı-kandırılmayı...

illa ilişkisi var mı yazmalı.. gösteriş bu....
bir insan yalnız olduğunu da hissetiririr olmadığını da..

Son düzenleme:
teşekkr ederM a.s. konuşmaya gidiyorum şimdi.. Sakin gururlu ve kararlıyım :) gelince gelişmeleri yazıcam

yaptıklarının aynısını ona yapsan ne yapardı sor bakalım ama üstünden epey zaman geçtiğini ilk anların zor geçtiğini ama kendini yeni arkadaş ve ortamlarla iyileştirdiğini bunun senin için güzel bir tecrübe olduğunu söyle sakince.yaptığın gerçekten çok anlamsızdı ama merak etme beni büyüttü olgunlaştırdı bu olay teşekkür ederim sana ama güvrn olayının hemen olmsyscsğını zamanla arkadaş olabileceğinizi ama sevgililği şu an düşünmediğini söyle face de ilişki durumunu mutluyum ilişkisi var gibi değiştir bakalım konuşma sonrası meraklansın kaydirigubbakcemile

canım yha okudum olanları gerçekten sewen bi kız içn çok kötü bi durum. tam anlamıyla olmasada seni anlayabiliyorum.
çünkü bnmde gerçekten çok sevdiğim bi erkek arkadaşım var.
ama sana tavsiyem sakın bu çocuğa yüz verme bi daha senin sevgin yetmemiş bide başkalarına mı gitmş ikinizide idare etmeye çalışmış senin sevgini hiç haketmiyomuş bnce. elbet senn için çok zrdur burdan söylemesi kolay ama unut sen onu çok daha iilerine layıksın sen.
hayat daha çok uzun elbet seni de sevginide hakeden, seni çok seven insanlar çıkıcaktr
sevginide kendinide onlara sakla yıpratma böleleri için üzülme tamm tatlımm..
böylesi hayırlıymış öle düşün..

o olmadı sana geri döndü... senle yapamadı ona baktı..ona baktı sana geri döndü... sence bu ne anlama geliyor..bir başka kızı beğencek ... kız beni seviyor onu üzmeyim bunu üzmeyim.. ya seni üzüyorsa ne olacak...

ilişki durumunu beyininde kabul etmemişse ister profilinde değiştirsein ister değiştirmesin hiç sorun değil....
senin onsuz mutlu olabileceğini göstermen sadece nabız yoklamak... acaba tekrar kabul etsem mi diye düşünmesem gitmezsin.. ona geri dönmezsin seni aldatmış sen nasıl kabul edicen aldatılmayı-kandırılmayı...

illa ilişkisi var mı yazmalı.. gösteriş bu....
bir insan yalnız olduğunu da hissetiririr olmadığını da..

19 yaşındas gencecik bir insandan bahsediyoruz yazdıkların belli ki çok da tecrübeli değil ilişkilerde tertemiz -bu dönemde böylesi de zor bulunur- incinmiş kırılmış karşısındaki de 35 yaşında bi tip değildir çocukça hareketler yapmış bazen bu tarz minik değişiklikler erkekleri de meraklandırır tabi ki bi insan yalnızkenc de mutlu olduğunu gösterebilir
benim tavsiyem geriye dönüp asla bakmaması ama görüştüğünde de hayatına onsuz da çok daha güzel devam ettiğni göstermesiydi:kahve:

acaba nasıl şimdi umarım çok yara almaz.. çok üzüldüm arkadaşımızın durumuna ama dayanmasını bilicektir..

bence de fakat yıllar sonra keşke görüşseydim dememeliydi hiçbirşey kaçırmadığını görmesi gerekli bence çok dsahas iyilerine layık

sen yada ben ne söylersek söyleyelim o zaten onunla konuacaktı. isteği kadar kararlı olsun.. kız onu seviyor bu erkek te bana göre genç kızımıızı kandıracak.
erkekler işde bu yüzden malesef aldatmaya alışıyorlar. sen kendin dik dur. neden ona dik durabildiğini gösterme ihtiyacı hiissediyorsun ki...

erkeklerin bu gibi durumlarda Affedilmesi yada yüzlerine bakılmaması taraftarıyım... tekrar görüşmek ancak erkeğin eline koz vermek olur... buda benim fikrim. dışardan görünen bu...
o bana değer vermiyorsa ben neden ona değer vereyim...

Son düzenleme:
gittm konuştum..

O, nasılsn
beN, iyim tşkr ederm de beni buraya nasıl olduğumu sormk için çağrmadn herhalde konuya gir vaktm yok
O, ya anlattım sana herşeyi özür dilerim barışalım
ben, sen bnm yrmde olsan barışırmıydn yada bn sana senn bna yptıklarnı ypsam napardn gururuna yeidremezdin dimi
O , pişmanım affet nolur kapatalım unutalım
beN, unutulacak şeyle değil bunlar unutamam unutmam
O , sn bi şans daha ver
ben , şans mı kaç kere şans verdim bn sana her defasnda yarı yolda bıraktn bni
O, istediğini söyle sende bni sevysn
ben , sevmek bazı şyler için yetmiyo maalesef sevdiğin kişinin senin sevgine layık olması gerek ama sen bnm sevgime de bana da şuan burda konuşmayada layık değilsin o yüzdn artık bnden uzak dur istemiyrum seni
O, neden affetmiysn bn seni deli gibi seviyrm çok özledm seni( sanki bilmiyo yaa bu soruya sinr oldum)
beN, neden mi affetmiyorum beni aldattn
O, bn o kızla çıkmadm yaa sadece konuştk hem çıkmış olsam bile ozmn sennle çıkmıyodk ki (savunmaya bk)
ben, çıkmıyoduk ama konuşuyoduk çıkıyo gibi bişydik.. hem sadece bu değil hatrlıysan sen onu üzmemek için bni kırdın .. biz şimdi barışsak yine duyar üzülür kıyamam bn ona
O, isterse ölsm umrumda bile değil banane , tkrar birlikte olalım söz ilişki durumumu değiştrcem (bni kandrck ya)
ben, artık istemiyrum herşey için çok geç artık sana kanmam ,umrumda bile değilsin ama bana öğrettiğin çok şey var kimseye güvenmemeyi değer vermemeyi öğrettn bana . kndimi tparlamam zor oldu ama toparladm artık istemiyrm seni
O, zamana bırakalm affediceksin biliyrm yine konuşalım mesjlaşalım
bn , konuşmak istemiyrum artık bittin sen bnm için kendi kendini yok ettin. o kadar düştün ki gözümden anlatamam
O, sn kararını vermişsin diyck bişeyim yok ama şunu unutma bn seni çok seviyorum ve başın sıkıştığında yanında olcam söz veriyorm , biliyrm sende bni seviyosun ama gururun engel oluyo sana yık gururunu bak bn yıktm gururmu geldm sana özr diliyrum ayklarna kapanyrm
ben, bn sana aşık olduğum gün gururu bi kenara fırlattım ama artık seni sevmiyorum istediğini yap sevmiycemde biz bittik artık biz diyebişey yok bittiiiii
O, tmm elif haklısın ama sni yinede seviyrum bekliycem seni
beN , bekleme boşuna bitti artık dönüşü yok
O, dönceksin biliyrm sen bnsiz yapamazsn
bn, bu zmna kadr nasıl yptm sensz gayette mutluydm hiç değilse hayatmda bni ağlatan biri yoktu daha fazla konuşmya grk yok unut bni bn seni unuttum hoşcakal

dedim ve bıraktm onu ordaa ama ağlamamk için kndimi zor tuttum sarılmamak için arkama bktığımda öylece duruyodu :( keşke bna bnları ypmasaydı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

konuştum ve bitti umarım daha fazla ısrar etmez karışma çıkmaz :((:(

Son düzenleme:
canım benim yaaaaaaaaa.....
o kadar çok üzüldüm ki anlatamm. seni çok ii anlıyrum ne halde olduğunu da tahmn edebiliyorum.
okurken bile gözlerim doldu.. sana ne söylesem bi anlamı yok biliyorum o yüzden unt düşünme falan demiycm ama inan ki geçicek daha çok gençsin kocamannn bir hayat var sana nerede ne getireceği hiç belli olmaz ne olur bu olayın seni bitirmesine izin verme.. insanlara olan güvenini kaybetme herkes aynı değil inan bana. biliyorum çünkü bnde öleydim kimseye güvenemezdim ama öle ii öle muhteşem biri çıkardı ki Allah karşıma inandırdı bni iyi insanlarında kalmış olduğuna.. eminim seninde öyle olucak böylesi hayrlıymış öyle düşün..
belli ki güçlüsün bu kadarını yaptıysan daha fazlasını da yaparsın dayanabilirsin..
canım benmmm ya..

senağlama sürekli arayıp duruyo açamıyorum ağladığımı anlarsa onu hala sevdiğimi anlar.. inş. karşıma daha iyileri çıkar ama çooookkk ilerde şimdi hazr değilim :(:(

ewet hemn olamaz olursa da yürümez zaten..
hem boşver açma.. ama sen onu tamamen hayatından çıkarmek istediğine emn misin ..?
biz kızlar böyle oluyoruz işte ne yaparlarsa yapsınlar acaba değişti mi sorusu oluyo kafamızda.. sendede olduğundan eminim sanki ?

çıkarmak istemiyorum ama daha çok üzülürüm diye korkuyorum çünkü 1,5 ay içinde ne yaşadığımı bn biliyrum o kadr çok ağladm ki anlatamam annm bn üzülyrm diye hastalandı ymk ymedim 1 hfta su bile içmedim ..değiştimi bilmiyrm kafm çok karışık.. balkonda sgra içiydm karşıdaki arkadaşını gördm onunla konuştk biraz..bnmde arkadaşım oluyo ama mertle daha samimi.. mertn ynna gitcekmiş birazdan çok kötü durumda sesi hiç iyi gelmiyo fln dedi bnde eminim öyledr dedm tlfnunu açsaydn anlardn dedi :/ bilmiyrm yaa çok kötüyüm kafm karıştı.. hayırlısı olsnn

haklısın canım kimse senin yaşadıklarını yaşamadı.
ama şöyle düşün medem buuuu kadar çok seviyodu sana neden onları yaşattı. seven insanböyle mi yapar. yada sana olan aşkını anlamak için bitmesi mi gerekiyodu.
canım inan bende bilmiyorum tanımıyorum ne onu ne seni ne desem boş ama yaptıkları da bence hiç mantıklı şeyler değilmiş..??

haklısın tatlım.. zamana bıraktım herşeyi artıkk bakalım ne olucak gelişmelerden haberdar edicem sizi .. inş. hayrlısı olur

Back