- 31 Temmuz 2019
- 493
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi happiness s
-
Sordum ben ilaçların kan sonuçlarına göre yazılacak dedi. Çok teşekkür ederimKan alınmasını hiç anlamadım. Keşke nedenini öğrenseydin.
Ciğerlerinde sorun var mı diye kan tahlili mi yapılacak ne alaka?
Psikoloğa gidebilirsin ilaç yazmayacak sonuçta. Ama kamuda işe alımlarda olumsuz etkisi olur mu bilmiyorum. Onu araştır önce. Mümkünse özele git.
Psikoloğa gitmek durumunuzun çok kötü olduğunu göstermez aksine konuşarak anlatarak çözülebilecek bir problem gibi duruyor.
Kan tahlili yapması ne kadar iyi birşey. Bizim ruhsal hastalık diye bildigimiz şeyler birseylerin eksikliği yada fazlaliligi e bunu da kandan bakmalari çok normal.
Psikiyatri sizi bakırköye yatiralim dememiski neden bu kadar endisilendiniz ki öyle dese bile sonuçta bu tedavi yani.
Kanser hastasina kemoterapi alacaksin denildiğinde demekki bir umut var iyikescegim galiba diye düşünür hiç bir ilaç tedavi vermeden eve gonderse doktor demekki benden umut kesti denilir ama ruhsal hastaliklarda niye tam tersi ben anlamıyorum. Toplumun genel algisi böyle size mahsus degil.
Görevli dediğiniz kimdir? Sallamış sizin durum ciddi derken belli ki. Onun uzmanlık alanı değil neticede. Ayrıca daha ciddi durumlarda psikolağa sevk edilmez ki, psikolog doktor değil, ilaç yazma yetisi yok. Tam tersi sizin durumu konuşarak tedavi etmeye çalışıyorlar gibi geldi bana. Benim fikrim bu tabi, durumu doktorunuza danışın.
Korkulacak birşey yok,kesinlikle gidin. Kan alması iyi birşey özen göstermiş size, bende ilaç kullanıyorum bana hiç tahlil yapmadı değerlerime bakmadı keşke baksaydı. Psikiyatristim ben rica ettimde bana psikolog randevusu verdi yoksa onu almakta çok zor . psikolog zaten ilaç vermeyecek sadece sizi dinleyecek, benim psikolog görüşmem 50 dakika sürmüştü. Gidip konuşun ne kaybedersiniz ki bence rahatlarsınız bile,ben memnun ayrılmıştım. Özele giderim dersenizde geçen hafta bursada 250 lira dedi sgkliya.
Yok zor alınmıyor sadece psikiyatriye randevu alındığı gibi direk randevu alınmıyor. Önce psikiyatri ile görüşülüyor o gerekli görürse psikologa gönderiyor.Normalde psikologa randevu devlette zor alınıyor diye biliyorum. İlk defa oraya sevk edilince kan alan hemşire de herkesi göndermezler durumun ciddi demekki diyince ben ne oluyoruz demeye başladım
Selammmmİlacı desteklemesi için terapiye de yönlendirmişler.
Sağlıklı olanı da bu zaten.
Tek başına ilaç akut çözüm sağlar.
Terapi köken sorunların çözümü için gerekli.
Yani fiziksel rahatsızlık gibi somutlarsak, terapi ameliyat, ilaç ağrı kesici ve iltihap oluşumunu engelleyici diye.
Çok geçmiş olsun
Tabiki sizde rahat olun,psikolog iyi gelecekTeşekkür ederim içimi rahatlattı mesajınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?