- 31 Temmuz 2019
- 493
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi happiness s
Herkese merhaba. Benim bir süredir başa çıkmaya calıştığım anksiyete bozukluğum var. Geceleri uyuyamıyorum uyusam bişey oluyor diyerek korkarak tekrar uyanıyorum gün içinde kötü bişey olacakmıs gibi falan. Daha önce psikiyatriste gitmştim. Hep ilaç verip yollarlardı. Bugün devlet hastanesinde tekrar gittim. Bana sorunumu sordu anlattım. Sonra ailede psikolojik rahatsızlık var mı dedi amcamın şizofren olduğunu söyledim. Doktor bana bu sefer ilaç yazmadı seni psikologa sevk ediyorum dedi. Çocukluğuna inilmesi lazım stres seviyesinin ölçülmesi lazım dedi. Bir de benden kan aldırdı. İlaçlarım ağır olabilirmiş ona göre bir rahatsızlığım var mı diye ciğerlerimden falan. Kan alırken ordaki çalışana sordum herkesi gönderiyorlar mı psikologa herkesten kan alıyorlar mı diye. Hayır senin durum ciddi demek ki dedi. Bu beni çok korkuttu. Yani devlet hastanesinde psikologa gidip ağır ilaçlar içip psikolojimin daha çok bozulmasından korkuyorum. Suan yasadığım kaygı ne biliyim heyecan hisleri bi şekilde hafif ilaçlarla atlatılabilirmiş gibi geliyo. Çocukluğumun konusulacak olması beni daha çok korkutuyor . Orda pek iyi şeyler yok. Bu yüzden tanılardan endişe ediyorum. Bir de benim üniversite kadrolarında çalısmak gibi bi hedefim var. İleride bu yüzden önüm engel çıkarmalarından da endişeliyim . Kamuya alımlarda psikolojik raporlara vs bakıyorlar mı? Psikolog için tarih 1 şubat . Stres testi nedir? Devlet hastanesinde psikolog hizmeti nasıldır? Sizce gitmeli miyim? Özele mi gitsem? Kafam çok karısık yardım eder misiniz?