ne yapılmalı??? lütfen yardım edin

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
kızımın alttaki iki dişi patladı ama huzursuzluğu daha da arttı neden bilmiyorum. sürekli sarılıyorum istediği zaman emiyor, diş kaşıyıcısını biraz soğutup veriyorum rahatlasın diye, doktorumuzun önerdiği diş jelini de sürüyorum. ateşi çıkınca calpol veriyorum doktorun izniyle. her akşam uykudan önce banyo yaptırıyorum mayışır rahatlar diye. başka ne yapabilirim? o böyle sürekli huzursuz olunca kendimi çok kötü hissediyorum kendimi suçluyorum eksik bir şey mi var yapmadığım diye. uyku konusunda çok kötüyüz, gece uykusu nispeten daha iyi ama gündüz asla uyumak istemiyor çok ağlıyor. bir akıl verin yardımcı olun ne olur.

Yapmanız gereken her şeyi yapmışsınız. Diş dönemi kolay olmuyor. Mecbur sabretmek lazım. Belki başka dişler de geliyordur. Bir kaç haftaya kadar ucu patlayınca rahatlar.

Yapmanız gereken her şeyi yapmışsınız. Diş dönemi kolay olmuyor. Mecbur sabretmek lazım. Belki başka dişler de geliyordur. Bir kaç haftaya kadar ucu patlayınca rahatlar.
teşekkür ederim, peki var mı bunların dışında hani şunu yap iyi gelir dediğiniz bir şey?

Merhaba, benim bebişin de diş dönemi çok zordu özellikle geceleri yarım saatte bir ağlayarak uyanırdı dediğiniz gibi şeyleri ben de yaptım ama faydası pek olmadı doktor yeşil soğanın beyaz kısmının diş ağrısını hafiflettiğini söylemişti eline veriyordum onu diş kaşıyıcı gibi ve gece rahat uyuması için yine doktor izni ile rezene verdim bunlar baya rahatlatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…