bende öyle düsünüyorum ipl oldugu icin tekrar cikar diyorum bir de o paraya lazere giderim diyorum da bi tanidigim tüm yüzüne yapti ve cikmadi pürüzsüz oldu ona baktikca da gideyim alayim hemen diyorum simdi güzellik merkezlerinde vortex kullanıyorlar yerli üretim. Arkadasımın kolunu,yüzünü vs bitirdi.Ben ona da cesaret edemedim ipl olabilir diyeBacak, koltuk altı, genital ve belki kol için kullanılabilir fakat lumea vb. gibi evdeki aletleri yüz, sırt ve göğsünüze kullanmanızı ben tavsiye etmem. Öncelikle o ürünlerdeki sistem ipl'dir dilerseniz göz atabilirsiniz. Yaptığı şey tüyleri uyutmak olacaktır bu da geçici bir yöntemdir. Kullanır kullanır memnun kalırsınız ama 2 yıl sonra tekrar geri dönerler üstelik yüz, sırt, göğüs gibi yerlerde daha yoğun geri dönme olasılığı fazla.Çünkü cildin alt yüzeyinde bulunan diğer tüy köklerini bu bölgelerde harekete geçirebilir kaş yaparken göz çıkartmayın. Maalesef böyle durumla karşılaşmış çok fazla hanımefendi var. Ama bacak, koltuk altı, genital ve belki kol için uygun olabilir. Yine de %100 kalıcı çözüm olmadığını geçici süreli olduğunu unutmayın kimisi için 6 aydır kimisi için 36 ay ama geçicidir. Yine de çoğu kişi lazere göre daha rahat olduğu için tercih ediyor sanırım.