Ne yapıcam bu kıllarla😓😓

Bacak, koltuk altı, genital ve belki kol için kullanılabilir fakat lumea vb. gibi evdeki aletleri yüz, sırt ve göğsünüze kullanmanızı ben tavsiye etmem. Öncelikle o ürünlerdeki sistem ipl'dir dilerseniz göz atabilirsiniz. Yaptığı şey tüyleri uyutmak olacaktır bu da geçici bir yöntemdir. Kullanır kullanır memnun kalırsınız ama 2 yıl sonra tekrar geri dönerler üstelik yüz, sırt, göğüs gibi yerlerde daha yoğun geri dönme olasılığı fazla.Çünkü cildin alt yüzeyinde bulunan diğer tüy köklerini bu bölgelerde harekete geçirebilir kaş yaparken göz çıkartmayın. Maalesef böyle durumla karşılaşmış çok fazla hanımefendi var. Ama bacak, koltuk altı, genital ve belki kol için uygun olabilir. Yine de %100 kalıcı çözüm olmadığını geçici süreli olduğunu unutmayın kimisi için 6 aydır kimisi için 36 ay ama geçicidir. Yine de çoğu kişi lazere göre daha rahat olduğu için tercih ediyor sanırım.
bende öyle düsünüyorum ipl oldugu icin tekrar cikar diyorum bir de o paraya lazere giderim diyorum da bi tanidigim tüm yüzüne yapti ve cikmadi pürüzsüz oldu ona baktikca da gideyim alayim hemen diyorum😂 simdi güzellik merkezlerinde vortex kullanıyorlar yerli üretim. Arkadasımın kolunu,yüzünü vs bitirdi.Ben ona da cesaret edemedim ipl olabilir diye

philips lumeanin hangi modeli acaba? bende kolum için almak istiyorum omuz bölgesine falan yapsam sorun olur mu? bir de atıs sınırı var ya o hemen bitiyor mu acaba :)
Ben de cok duydum bu philips. Daha gecen gün arkadaskmla konustum alıcam diyordu. Atıs sınırı varmıs bitince doldurtuluyormus öyle demişti arkadasım.

Kızlar bıktım vallaha istediklerimi giyememekten. Göbeğim , etrafı yanları, göğüs ucum göğüsümün tümü ve arası, ensem kuyruk sokumuna kadar kıl dolu. Gittim bir kliniğe ama bana ense , bel, göğüs arası , ucu ve göbeği lazer görür . Sırttakiler sarı tüy görmez daha da cogaltabilir dediler. Hiç iğnelinin lafınıda acmadılar. Bunları görecek bir lazer var mı yoksa gercekten iğneli mi yaptırmam gerek? Göğüsün etrafını da görmez zaten eger sırtı görmezse. Bosuna yaptırmak istemiyorum lazeri. Direkt iğneliden baslarım daha iyi. İlk resim göğüs aram ikincisi arkam. Göbeğimdekilerde aynı bu sekil. 😔😔

Aynı sorun bende de var cumartesi iğneliye başlıyorum aynen senin gibi düşünüyorum bitmese de azalsın bari diye. Geçici çözümler ağda vs tatmin edici değil bitsin istiyorum

Aynı sorun bende de var cumartesi iğneliye başlıyorum aynen senin gibi düşünüyorum bitmese de azalsın bari diye. Geçici çözümler ağda vs tatmin edici değil bitsin istiyorum
Peki kaç seansta bitebileceğini söyledir cnm.? Saat olarak bir sey dediler mi? Sen neresi için yaptırıyorsun? Deneyimlerinden haber edersne sevnirim acısı hakkında da :)

Peki kaç seansta bitebileceğini söyledir cnm.? Saat olarak bir sey dediler mi? Sen neresi için yaptırıyorsun? Deneyimlerinden haber edersne sevnirim acısı hakkında da :)

Gider gitmez hemen kimin ihtiyacı varsa yazcam onlara. Konu açıcam ama direkt mesaj atarsanız onuda cevaplarım aynı sorundan muzdaripiz malum

Kesinlikle iğneli epilasyona git gerekirse bir işe gir her yerini yaptır kurtul bendede aynı sorun var bugün sırtım için ilk seansa gittim inşallah kurtulurum bende diğer iğneli epilasyon ile kurtulanlar gibi boşuna lazerle ugrasma tüylerin ince en etkili kesin çözüm iğneli bunu sakın unutma canım

Kesinlikle iğneli epilasyona git gerekirse bir işe gir her yerini yaptır kurtul bendede aynı sorun var bugün sırtım için ilk seansa gittim inşallah kurtulurum bende diğer iğneli epilasyon ile kurtulanlar gibi boşuna lazerle ugrasma tüylerin ince en etkili kesin çözüm iğneli bunu sakın unutma canım
Kesinlikle haklısın. Lazer girmeyen yerlerde iğneliden başka bi çözüm olduğunu düşünmüyorum.

hangi sehirdesiniz? nereye gittiniz acaba

Back
Yukarı