Merhaba. Bende de bazı yerlerde yoğun bazı yerlerde ince ve seyrek olsa da her yerimde kıllanma mevcut. Yüzüme, alt bacaklarıma, kollarıma, göğüs ucuma, enseme, göbeğime iğneli yaptırdım. İlk yüzümle başladım, çok az kalınca halimden memnundum bıraktım. Enseme tam hatırlamıyorum sanırım bir kere yaptırdım. Sonra önrmsemedim enseyi diğer yerleri bitireyim önce dedim. Bacak ve kollarıma kışın yaptırıyorum ama bacakların iyileşmesi uzun sürdüğü için, randevu kılay kolay bulamadığım için ve maddi açıdan yorduğu için çok sık gidemiyorum, bu sebeple uzuyor süre. Ama büyük oranda azalma mevcut. Kollar bacaklara nazaran daha çabuk iyileşiyor hatta yüzden sonra bana göre en kolay iyileşen yer. Göbeğime bir kere yaptırdım, ikinciye gidicem ama önce bacak ve kolları bitireyim diyorum çünkü yaz geliyor. Göğüs ucuma 3,5 ay önce bir kere yaptırdım. %70i gitti daha çıkmadı diyebilirim. Üstelik erkek göğüs kılı gibi kalın ve uzundu ama sadece göğüs ucu çevresindeydi. İkinci seansa da yakında gitmeyi planlıyorum.
Koltukaltı ve bikini için lazere gittim. Sanırım 4-5 sene olmuştur. 7 seans koltukaltı 6 seans bikini yaptırdım. Bikinide ilk zamanlara göre biraz kıllarda artış mevcut ama koltukaltında öyle bir şey yok memnunum.