• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bu kıllarla😓😓

Merhaba siz kullandiniz mi
Evet benim yüzümde ki ince tüylere lazer uygulanınca çok fazla arttı.çözüm olarak bunu bulmuştum,Yıllardır yaptırırım. Bu yöntem geçirmiyor ama uzun süre çıkmasını engelliyor ve arttırmıyor. Uygulandığı anda sapsarı oluyorlar ve bir kaç güne dökülüyorlar.

Evet benim yüzümde ki ince tüylere lazer uygulanınca çok fazla arttı.çözüm olarak bunu bulmuştum,Yıllardır yaptırırım. Bu yöntem geçirmiyor ama uzun süre çıkmasını engelliyor ve arttırmıyor. Uygulandığı anda sapsarı oluyorlar ve bir kaç güne dökülüyorlar.
Ne kadar sürede çıkıyor fiyatı ne kadar bitmeyen birşey için devamlı lazer almak ilerde sağlık için sorun çıkarmaz mi

Ne kadar sürede çıkıyor fiyatı ne kadar bitmeyen birşey için devamlı lazer almak ilerde sağlık için sorun çıkarmaz mi
Kişiden kişiye,bölgeden bölgeye değişecektir yeniden çıkması tahminimce. Benim yüzümde 2-3 ay sürüyordu yeniden çıkması. Bu cihazın olduğu bi epilasyon merkezi daha detaylı bilgi verecektir. Cihaz bildiğim kadarıyla cilt bakımı/yenilemesi için de kullanılıyor o yüzden zararı olmayabilir. “ medlite lazer “ diye araştırabilirsiniz.

Kızlar Aleksandrite lazer de kaç derece yapıyorlar bana bugün 14 le yaptılar sizlerin kaç derece 14 düşük geldi bana.

Ben size subliminal tavsiye etsem. Ben de bi ara dinlemiştim gözle görülür azalma olmuştu. Youtube yazın tüysüz vücut subliminali diye.. dinleyin herhangi birini. hemen bittiğine inanarak ve tüysüz bir vücut hayal ederek dinleyin ise yarıyor... bilinçaltinizi vücudunuzun kılsız olduğuna ikna ederseniz düzelecektir.

Kızlar bıktım vallaha istediklerimi giyememekten. Göbeğim , etrafı yanları, göğüs ucum göğüsümün tümü ve arası, ensem kuyruk sokumuna kadar kıl dolu. Gittim bir kliniğe ama bana ense , bel, göğüs arası , ucu ve göbeği lazer görür . Sırttakiler sarı tüy görmez daha da cogaltabilir dediler. Hiç iğnelinin lafınıda acmadılar. Bunları görecek bir lazer var mı yoksa gercekten iğneli mi yaptırmam gerek? Göğüsün etrafını da görmez zaten eger sırtı görmezse. Bosuna yaptırmak istemiyorum lazeri. Direkt iğneliden baslarım daha iyi. İlk resim göğüs aram ikincisi arkam. Göbeğimdekilerde aynı bu sekil. 😔😔
Güneş yağları ile bronzlaş ya da solaryuma git. Hem killar sarariyor hem de tenin biraz daha karardığı icin belli olmuyor

Kızlar Aleksandrite lazer de kaç derece yapıyorlar bana bugün 14 le yaptılar sizlerin kaç derece 14 düşük geldi bana.
Bende dün yaptırdım ilk defa 14 le yaptırdım sanırım stres yaptım yanacağım korkusuyla :) bidaha ki gelişinde 14 degil 15 16 ya çıkacağız kendini hazırla gec sonuç alirsin dediler ama ben acısız olsunda gec olsun taraftariyim

Yıllardır lazere gidiyorum yüzüm bitmedi benim de ona hala devam.. IPL cihazlara hiç kalkışma eskisinden beter sonuç alırsın onda.. İnce kökler için en iyisi gerçekten iğneli lazer.. Ama öyle 6 8 seansla bitmiyor bu tüyler..

Kızlar bıktım vallaha istediklerimi giyememekten. Göbeğim , etrafı yanları, göğüs ucum göğüsümün tümü ve arası, ensem kuyruk sokumuna kadar kıl dolu. Gittim bir kliniğe ama bana ense , bel, göğüs arası , ucu ve göbeği lazer görür . Sırttakiler sarı tüy görmez daha da cogaltabilir dediler. Hiç iğnelinin lafınıda acmadılar. Bunları görecek bir lazer var mı yoksa gercekten iğneli mi yaptırmam gerek? Göğüsün etrafını da görmez zaten eger sırtı görmezse. Bosuna yaptırmak istemiyorum lazeri. Direkt iğneliden baslarım daha iyi. İlk resim göğüs aram ikincisi arkam. Göbeğimdekilerde aynı bu sekil. 😔😔
Aynisi bendede var ilk fark ettigimde 11 yasindaydim ama benim goguslerimde biraz daha az ve acik renkte vardi hem sadece buralarimdada yok heryerimde var ensem goguslerim koltuk altlarim omuzlarim karnim belim kalcam bacaklarim kollarim el ve ayak parmaklarim anneme hep soyledim anne napcam ben bunlarla gel bi doktora gidelim annem hep onlar kucuk buyudun artik cikar oralarda doktorda sana aynilarini der dedi napicam bilmiyorum hep bunca zaman utandim igrenc hissettiriyor bizim ailede kimsede bu kadar kil yok hani babamdavtabi dogal olraka bar baya ama cok degil normal annemdede kadinin sadece koltuk altinda ve ozel yerinde var diger yerlerinde varmidir yok mudur bilmem ama hic birsey yok gibi gorunuyor resmen puruzsuz varsada ufak ve acik renktedir(lutfen kurt kadinmisin diye dalga gecmeyin igrenc hissettiriyor gercekten)

Merhaba. Bende de bazı yerlerde yoğun bazı yerlerde ince ve seyrek olsa da her yerimde kıllanma mevcut. Yüzüme, alt bacaklarıma, kollarıma, göğüs ucuma, enseme, göbeğime iğneli yaptırdım. İlk yüzümle başladım, çok az kalınca halimden memnundum bıraktım. Enseme tam hatırlamıyorum sanırım bir kere yaptırdım. Sonra önrmsemedim enseyi diğer yerleri bitireyim önce dedim. Bacak ve kollarıma kışın yaptırıyorum ama bacakların iyileşmesi uzun sürdüğü için, randevu kılay kolay bulamadığım için ve maddi açıdan yorduğu için çok sık gidemiyorum, bu sebeple uzuyor süre. Ama büyük oranda azalma mevcut. Kollar bacaklara nazaran daha çabuk iyileşiyor hatta yüzden sonra bana göre en kolay iyileşen yer. Göbeğime bir kere yaptırdım, ikinciye gidicem ama önce bacak ve kolları bitireyim diyorum çünkü yaz geliyor. Göğüs ucuma 3,5 ay önce bir kere yaptırdım. %70i gitti daha çıkmadı diyebilirim. Üstelik erkek göğüs kılı gibi kalın ve uzundu ama sadece göğüs ucu çevresindeydi. İkinci seansa da yakında gitmeyi planlıyorum.
Koltukaltı ve bikini için lazere gittim. Sanırım 4-5 sene olmuştur. 7 seans koltukaltı 6 seans bikini yaptırdım. Bikinide ilk zamanlara göre biraz kıllarda artış mevcut ama koltukaltında öyle bir şey yok memnunum.
Tek seferde göğüste %70 bitmesine o kadar şaşırdım ki ... ben tek sefer igneliye gittim ama aşırı pahalı bir yerdi. Bu da yetmezmiş gibi ne bitti ne azaldı. Kazıklandım bi daha da gitmedim . Acaba yapan kişi mi çok çok önemli ki..?

Aynisi bendede var ilk fark ettigimde 11 yasindaydim ama benim goguslerimde biraz daha az ve acik renkte vardi hem sadece buralarimdada yok heryerimde var ensem goguslerim koltuk altlarim omuzlarim karnim belim kalcam bacaklarim kollarim el ve ayak parmaklarim anneme hep soyledim anne napcam ben bunlarla gel bi doktora gidelim annem hep onlar kucuk buyudun artik cikar oralarda doktorda sana aynilarini der dedi napicam bilmiyorum hep bunca zaman utandim igrenc hissettiriyor bizim ailede kimsede bu kadar kil yok hani babamdavtabi dogal olraka bar baya ama cok degil normal annemdede kadinin sadece koltuk altinda ve ozel yerinde var diger yerlerinde varmidir yok mudur bilmem ama hic birsey yok gibi gorunuyor resmen puruzsuz varsada ufak ve acik renktedir(lutfen kurt kadinmisin diye dalga gecmeyin igrenc hissettiriyor gercekten)
Benimde annem aşırı kılsız ve pürüzsüz teni var masallah diyelim. Ben de kıllı falanım işte aahh ahhh... büyüyünce geçer diyip durdu bana ama ben dayanamıyorum ki istediğimi giyemiyorum zaten.
Polikistik over de var bende.

Ben de iğneli epilasyona gitmenizi tavsiye ederim. Düşünün her gittiğinizde dokunulan tüylerin bir daha çıkmama olasılığı çok yüksek. Hormon testleri yaptırın mutlaka ama sonrasında kalıcı kurtuluş için iğneli epilasyon en iyisi olur. Ben de ense ve aşağı bölgesine genişçe yaptırmıştım, öncesinde açık bir şey giymemiştim hiç yıllar boyu, hep çekiniyordum. Uzun bir iki seanstan sonra tüyler yüzde 70-80 azaldı. Sonra ufak ufak rötuşlarla bir senede toparlandı. Kabuk bağlama, iz, iyi bakım yapma dertleri var ve biraz da maliyetli oluyor ama değer bence. İyi bir yerde yaptırmak gerek tabii.

Ben ve sulalem😂 Antalya'da Duygu Akay Beauty'e gittik. Silecek asiri asiri killiyiz. Duygu abla lazeri yemis yutmus bi kadin hahah
Hepimizin seans sayisini, kac doz uygulama yapacagini en basta soyledi ve dedigi gibi de oldu. Once aleksandirete yapti 3 seans sonra diode yapti 3 seans ve tum tuylerinm bitti. Annemle yengem ekstra 2 seans daha gittiler. Kuzenlerimde 6 7 seansta bitti. Ama en basta soylemisti yuzunuz uzun surer diye. Simdi 3 ayda 1 yuz icin igneliye gidiyoruz. Ne iz ne yara nede kabuk oldu tuylr de incecik ve bitti gibi bi sey. Fiyatlari biraz yuksek basta ama hakediyomus anladik. Kesinlikle oneririm

Back
X