Ne yapıcam bu kıllarla😓😓

Girlsbelikegirls

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Kızlar bıktım vallaha istediklerimi giyememekten. Göbeğim , etrafı yanları, göğüs ucum göğüsümün tümü ve arası, ensem kuyruk sokumuna kadar kıl dolu. Gittim bir kliniğe ama bana ense , bel, göğüs arası , ucu ve göbeği lazer görür . Sırttakiler sarı tüy görmez daha da cogaltabilir dediler. Hiç iğnelinin lafınıda acmadılar. Bunları görecek bir lazer var mı yoksa gercekten iğneli mi yaptırmam gerek? Göğüsün etrafını da görmez zaten eger sırtı görmezse. Bosuna yaptırmak istemiyorum lazeri. Direkt iğneliden baslarım daha iyi. İlk resim göğüs aram ikincisi arkam. Göbeğimdekilerde aynı bu sekil. 😔😔

Eklentiler

• DBAE37E5-EC9E-406A-ACAE-39939B4578CC.jpeg
    DBAE37E5-EC9E-406A-ACAE-39939B4578CC.jpeg
    214,1 KB · Görüntüleme: 3.387
Fotoğraftakileri ben lazerin bitirebileceğine inanmıyorum. Koltuk altı, bacak, genital gibi yerler hariç lazerden mağdur olan insan sayısı çok fazla. Kolunda memnun olan birkaç tanıdığım olmasına rağmen pek çok kadının pişman olduğunu da biliyorum. Bence koltuk altı hariç bel üstü lazer için pek uygun değil. Sonra çok daha yaygınlaşıp kalınlaşabilirler. Ki bu kadar kıl olmasının nedeni ya genetik ya da hormonal ki o durumda emin olun yarardan çok zararı olur. Yine de sizin tercihiniz.

Bence sırtınızdakiler fazla göze batmıyor, tüy sarartici kremlerle sarartsaniz olur . Bacak , kotuk alti gibi bolgeler icin lazere gidebilirsiniz . Diger yerlere hic dokunmayin, cunku jiletle aliniyor islemden önce , daha da artarsa kurtulması zor olur.

Fotoğraftakileri ben lazerin bitirebileceğine inanmıyorum. Koltuk altı, bacak, genital gibi yerler hariç lazerden mağdur olan insan sayısı çok fazla. Kolunda memnun olan birkaç tanıdığım olmasına rağmen pek çok kadının pişman olduğunu da biliyorum. Bence koltuk altı hariç bel üstü lazer için pek uygun değil. Sonra çok daha yaygınlaşıp kalınlaşabilirler. Ki bu kadar kıl olmasının nedeni ya genetik ya da hormonal ki o durumda emin olun yarardan çok zararı olur. Yine de sizin tercihiniz.
Öncelikle tesekkürler yorumun için. Bu ay gideceğim hormon testleri için doktora. Genetik oldugunu biliyorum cunku kardeşlerim de böyle ama ne olur ne olmaz hormonlarıma baktıracagım. Ensemi görüpte sırtımı görmeyecegini söylemesi de sacma geldi zaten.cunku aynı kıl rengi ve yapısı. :/

Bence sırtınızdakiler fazla göze batmıyor, tüy sarartici kremlerle sarartsaniz olur . Bacak , kotuk alti gibi bolgeler icin lazere gidebilirsiniz . Diger yerlere hic dokunmayin, cunku jiletle aliniyor islemden önce , daha da artarsa kurtulması zor olur.
Daha önce sarartmıştım. Ama hiç işe yaramadı. Yine göze battı. 😓 İdrekt iğneliye gidecegim galiba 😒

Tüm bacak lazere gittim alt bacak süper ama üst bacak daha ince kıl olduğundan hiç bir işe yaramadı maalesef. İncr olanlara dokunma sev onları uff bende çok takıyodum saldım artık 😁

Bir de iğneli ile yıllar sürer çılgın mısın :rolleyes:

Tüm bacak lazere gittim alt bacak süper ama üst bacak daha ince kıl olduğundan hiç bir işe yaramadı maalesef. İncr olanlara dokunma sev onları uff bende çok takıyodum saldım artık 😁

Bir de iğneli ile yıllar sürer çılgın mısın :rolleyes:
Cok takıgım ondan 😀 en azından seyrelsin ya daha az göze carpar sanırsam 😀 ne zman bunları da görebilen lazer yapcaklar ya😓 buz lazer diyorlar sözde ama o da yalanmıs 😔

ağda yaptırısın canım yaz başı bitti gitti :KK50:kışın kim görecek :KK48:
Ağda ben de alerjik reaksiyon gösteriyor malesef 😓 her yerim sivilceleniyor, pütürcükler cıkıyor ve bir daha ki kıllar cıkana karar gecmiyor. İzleri kalıyor. Hassas cilt yapım var 😓 Sırf bu yüzden ne agda yapabiliyorum ne jilet vurabiliyorum vücuduma. Tüy dökücüler bile mahvediyor yakıyor cildimi 😓

Ağda ben de alerjik reaksiyon gösteriyor malesef 😓 her yerim sivilceleniyor, pütürcükler cıkıyor ve bir daha ki kıllar cıkana karar gecmiyor. İzleri kalıyor. Hassas cilt yapım var 😓 Sırf bu yüzden ne agda yapabiliyorum ne jilet vurabiliyorum vücuduma. Tüy dökücüler bile mahvediyor yakıyor cildimi 😓
o zaman lazerden başka çare yok diğer ayva tüylerine de bitkisel bir şeyler uygulayabilirsin..

Sırtı acık bir sey giyemiyorum... ağdaya alerjim var ama eger buna cözüm bulanilirsem acaba agda oradaki kılları sıklastırır mı yoksa inceltirmi
sıklastırmaz ama dogal gorunumden uzaklastırır. Sırtı acık bisey giyebilirsin kimsenin odak noktası kıllar olmaz anormal durmuyor cünkü :)

Ben de kıllı bi insan olarak yazmayı kendime borç bildim 😀 Ben yüzümdeki ve dekolte bolgemdekiler için senelerce sarartici krem kullandım. Bence bu tarz şeyler için en iyisi o. Bı de çok beyaz tenlisin, bronzlaşmak da hem tüylerin görünürlüğünü azaltıyor hem de sarartiyor tüyleri. Ben de bi yere lazer epilasyona gitmek çok zamanimi alacağı için eve Philips lumea aldım. Bi çok yerde tüyleri tamamen bitirmedigi yönünde yorumlar var. Evet benimkileri de tamamen bitirmedi ama bence böylesi daha iyi oldu. Sanki dogusatan ince ve açık renkli tüylere sahip bir insan gibi oldu göbek bolgem üst bacaklarım filan. Hiç rahatsız etmiyor görüntüsü artık beni.Alt bacaklarımi, koltuk altimi, genital bölgemin üst kısımlarını , bıyık bölgemi filan da tamamen bitirdi. Üstüne bir hamilelik geçirdim. 18 aydır filan hiç kullanmadım ona rağmen cikmadi hala tüylerim.

Ben de kıllı bi insan olarak yazmayı kendime borç bildim 😀 Ben yüzümdeki ve dekolte bolgemdekiler için senelerce sarartici krem kullandım. Bence bu tarz şeyler için en iyisi o. Bı de çok beyaz tenlisin, bronzlaşmak da hem tüylerin görünürlüğünü azaltıyor hem de sarartiyor tüyleri. Ben de bi yere lazer epilasyona gitmek çok zamanimi alacağı için eve Philips lumea aldım. Bi çok yerde tüyleri tamamen bitirmedigi yönünde yorumlar var. Evet benimkileri de tamamen bitirmedi ama bence böylesi daha iyi oldu. Sanki dogusatan ince ve açık renkli tüylere sahip bir insan gibi oldu göbek bolgem üst bacaklarım filan. Hiç rahatsız etmiyor görüntüsü artık beni.Alt bacaklarımi, koltuk altimi, genital bölgemin üst kısımlarını , bıyık bölgemi filan da tamamen bitirdi. Üstüne bir hamilelik geçirdim. 18 aydır filan hiç kullanmadım ona rağmen cikmadi hala tüylerim.
philips lumeanin hangi modeli acaba? bende kolum için almak istiyorum omuz bölgesine falan yapsam sorun olur mu? bir de atıs sınırı var ya o hemen bitiyor mu acaba :)

Bu sizin yaradılışınız. Takmamaya ve kabullenmeye çalışın. Bu arada benim kızım da yani sizin gibi.

Ama çok istiyorsanız karınca yumurtası ve bioder kullanabilirsiniz. Bioderi tanıdığınız bir yerden alın mutlaka, internette de satılıyor ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. 🤷‍♀️

philips lumeanin hangi modeli acaba? bende kolum için almak istiyorum omuz bölgesine falan yapsam sorun olur mu? bir de atıs sınırı var ya o hemen bitiyor mu acaba :)
Philips Lumea IPL SC2006/11 fotoğraflara baktım bu kod yazıyor benimkinin altında ama hepsi aynı teknolojiyi kullanıyor galiba. Atis sayısına ve yanındaki aksesuarlara göre modeli değişiyor sadece sanirim. Benimki 250.000 likti. 4-5 ay boyunca kullandım ve neredeyse tepeden tırnağa her yerime kullandım bitmedi. Ara ara kardesim de kullandı hatta. Zaten tüyler de bitti artık kullanan da tek tük atış yapmam gerek. Yani fazla yetiyor atış sayısı. Tek sıkıntısı çok çabuk ısınıyor ve ısınınca can yakmaya başlıyor. Bı de şarjı çabuk bitiyor. 5. Seviyede 20 dk atış yapabiliyordum ve sogusun diye bekleye bekleye kullanıyordum ama TV karsisinda filan sıkılmadan kullanabiliyorsun. Ben sonuçlardan çok memnunum ama internetteki yorumlara baktığımda galiba herkesde aynı sonucu vermiyor.

Philips Lumea IPL SC2006/11 fotoğraflara baktım bu kod yazıyor benimkinin altında ama hepsi aynı teknolojiyi kullanıyor galiba. Atis sayısına ve yanındaki aksesuarlara göre modeli değişiyor sadece sanirim. Benimki 250.000 likti. 4-5 ay boyunca kullandım ve neredeyse tepeden tırnağa her yerime kullandım bitmedi. Ara ara kardesim de kullandı hatta. Zaten tüyler de bitti artık kullanan da tek tük atış yapmam gerek. Yani fazla yetiyor atış sayısı. Tek sıkıntısı çok çabuk ısınıyor ve ısınınca can yakmaya başlıyor. Bı de şarjı çabuk bitiyor. 5. Seviyede 20 dk atış yapabiliyordum ve sogusun diye bekleye bekleye kullanıyordum ama TV karsisinda filan sıkılmadan kullanabiliyorsun. Ben sonuçlardan çok memnunum ama internetteki yorumlara baktığımda galiba herkesde aynı sonucu vermiyor.
Çok teşekkür ederim, denemekte fayda var💙

Bacak, koltuk altı, genital ve belki kol için kullanılabilir fakat lumea vb. gibi evdeki aletleri yüz, sırt ve göğsünüze kullanmanızı ben tavsiye etmem. Öncelikle o ürünlerdeki sistem ipl'dir dilerseniz göz atabilirsiniz. Yaptığı şey tüyleri uyutmak olacaktır bu da geçici bir yöntemdir. Kullanır kullanır memnun kalırsınız ama 2 yıl sonra tekrar geri dönerler üstelik yüz, sırt, göğüs gibi yerlerde daha yoğun geri dönme olasılığı fazla.Çünkü cildin alt yüzeyinde bulunan diğer tüy köklerini bu bölgelerde harekete geçirebilir kaş yaparken göz çıkartmayın. Maalesef böyle durumla karşılaşmış çok fazla hanımefendi var. Ama bacak, koltuk altı, genital ve belki kol için uygun olabilir. Yine de %100 kalıcı çözüm olmadığını geçici süreli olduğunu unutmayın kimisi için 6 aydır kimisi için 36 ay ama geçicidir. Yine de çoğu kişi lazere göre daha rahat olduğu için tercih ediyor sanırım.

Back
Yukarı