• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bilmiyorum her geçen gün zorlaşıyor

Sizce ne yapmalıyım?

• Git konuş

• Konuşma

• Bilmiyorum

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar konu sahibinin yaşına hic biriniz bakmadınız galiba kız 16 yaşında ve 3 yildir seviyor demek ki çocukluk aşkı :D bu kadar yüzsüz sülük filan demeyin kızcağıza ya...

Benim diyebileceğim şey su canım : bazı şeyleri zamana bırakmalısın, şuan sana imkansız gibi göründüğü için daha çok cazip geliyor(kaçan kovalanır misali) daha çok gençsin derslerine odaklanıp iyi bir üniversite kazanmaya bak. Orada kim bilir ne yakışıklılar olacak kaç kişiye daha aşık olacaksın daha dur hele :P

SiCe bu yaptigim yuzsuzluk mu yani insan sevdigi icin bazen mantiklari dogrultusunda davranamiyor ve daha da uzuluyor siz hic cevap almasaydinoz evet ya da hayir kafanizda soru isaretleri olmaz miydi?
evet yüzsüzlük. kusura bakmayın. sonuçta biz de sevdik, seviyoruz değil mi?
''Seni sevmeyene fazla sabır gösterme.Sabrının adı yüzsüzlük olur.Bu kadarla kalmaz.Fedakarlığın eziklik,sevgin de kişiliksiz olur.'' Mevlana.

Kızlar konu sahibinin yaşına hic biriniz bakmadınız galiba kız 16 yaşında ve 3 yildir seviyor demek ki çocukluk aşkı :KK70: bu kadar yüzsüz sülük filan demeyin kızcağıza ya...

Benim diyebileceğim şey su canım : bazı şeyleri zamana bırakmalısın, şuan sana imkansız gibi göründüğü için daha çok cazip geliyor(kaçan kovalanır misali) daha çok gençsin derslerine odaklanıp iyi bir üniversite kazanmaya bak. Orada kim bilir ne yakışıklılar olacak kaç kişiye daha aşık olacaksın daha dur hele :p
Tesekkur ederiim :) umarim bu aldigim fikirler sayesinde unutmaya calisacagim :)

Aslında bugüne özel bir dert değil bu üç senenin vermiş olduğu ağırlık var üzerimde.. sevdim karşılıksız ve gitgide yaralandım bu üçüncü sene geçen yaz ona mesajla sevdiğimi söyledim mesaj attigim yerden engelledi ve hicbir sey soylemedi daha once ailevi sorunlari oldugundan dolayı olduğunu düşündüm öyle de zaten ama hayır bile demeden bu şekilde yapması çok üzüyor hergün karşılaşıyoruz sizce ne yapmalıyım son bir kez konuşmalı mı?
belli ki bildiği halde sessiz kalarak size cevap vermiş..kalbinizi kırmamak için,sizi umursamadığı için hangisinden dolayı bilemem ama cevabınızı almışsınız bence üstüne gitmeyin hayırlısı olsun

Daha yaşın küçükmüş. Neler neler çıkacak karşına. Boşver; derslerine odaklan sen;-)

Daha ne yapsin adam?
Engellemis.
Hala umit bagliyosunz.
Yeterince gururunuzu ayaklar altina almissinz zaten.
Yapmayin.
Konusmayjn

Aslında bugüne özel bir dert değil bu üç senenin vermiş olduğu ağırlık var üzerimde.. sevdim karşılıksız ve gitgide yaralandım bu üçüncü sene geçen yaz ona mesajla sevdiğimi söyledim mesaj attigim yerden engelledi ve hicbir sey soylemedi daha once ailevi sorunlari oldugundan dolayı olduğunu düşündüm öyle de zaten ama hayır bile demeden bu şekilde yapması çok üzüyor hergün karşılaşıyoruz sizce ne yapmalıyım son bir kez konuşmalı mı?
zaten sen yapmışsın yapıcanı ve seni engellemiş, daha...?

arkadaşlar herkes özgürce fikrini söylüo tamam da yüzsüz, sülük vs gibi hakaretvari şeyler söylemeye hakkınız var mı, lütfen...
ayrıca daha 16 yaşında küçücük bir kızmış konu sahibi, lütfen biraz empati, sempati, hoşgörü...

konu sahibi kızımız sen de daha çok küçüksün, seni istemeyen değil isteyen erkeklere karşı bile dikkatli olman gereken, bu konulara değil de derslerine odaklanman gereken bir yaştasın, hiçbir şey yaşamamışsınız zaten elbet unutursun.

Back