- 9 Ağustos 2014
- 3.894
- 2.796
- 333
- Konu Sahibi Onsuzdnyayokolr
Arkadaşım ne yazık ki istemiyor kabul edip hayatına devam etmen lazım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TDK'da hoşlantı diye bir kelime yoktur.Kız üyeyim başlarda sadece bi hoşlantı olduğunu düşündüm bazen öyle şeyler yapıyor ki kafam karışıyor
evet yüzsüzlük. kusura bakmayın. sonuçta biz de sevdik, seviyoruz değil mi?SiCe bu yaptigim yuzsuzluk mu yani insan sevdigi icin bazen mantiklari dogrultusunda davranamiyor ve daha da uzuluyor siz hic cevap almasaydinoz evet ya da hayir kafanizda soru isaretleri olmaz miydi?
Tesekkur ederiim :) umarim bu aldigim fikirler sayesinde unutmaya calisacagim :)Kızlar konu sahibinin yaşına hic biriniz bakmadınız galiba kız 16 yaşında ve 3 yildir seviyor demek ki çocukluk aşkı bu kadar yüzsüz sülük filan demeyin kızcağıza ya...
Benim diyebileceğim şey su canım : bazı şeyleri zamana bırakmalısın, şuan sana imkansız gibi göründüğü için daha çok cazip geliyor(kaçan kovalanır misali) daha çok gençsin derslerine odaklanıp iyi bir üniversite kazanmaya bak. Orada kim bilir ne yakışıklılar olacak kaç kişiye daha aşık olacaksın daha dur hele
Yüzsüz müsün? İstemiyo işte
belli ki bildiği halde sessiz kalarak size cevap vermiş..kalbinizi kırmamak için,sizi umursamadığı için hangisinden dolayı bilemem ama cevabınızı almışsınız bence üstüne gitmeyin hayırlısı olsunAslında bugüne özel bir dert değil bu üç senenin vermiş olduğu ağırlık var üzerimde.. sevdim karşılıksız ve gitgide yaralandım bu üçüncü sene geçen yaz ona mesajla sevdiğimi söyledim mesaj attigim yerden engelledi ve hicbir sey soylemedi daha once ailevi sorunlari oldugundan dolayı olduğunu düşündüm öyle de zaten ama hayır bile demeden bu şekilde yapması çok üzüyor hergün karşılaşıyoruz sizce ne yapmalıyım son bir kez konuşmalı mı?
zaten sen yapmışsın yapıcanı ve seni engellemiş, daha...?Aslında bugüne özel bir dert değil bu üç senenin vermiş olduğu ağırlık var üzerimde.. sevdim karşılıksız ve gitgide yaralandım bu üçüncü sene geçen yaz ona mesajla sevdiğimi söyledim mesaj attigim yerden engelledi ve hicbir sey soylemedi daha once ailevi sorunlari oldugundan dolayı olduğunu düşündüm öyle de zaten ama hayır bile demeden bu şekilde yapması çok üzüyor hergün karşılaşıyoruz sizce ne yapmalıyım son bir kez konuşmalı mı?
engellemek bi hayır cevabı olarak yeterli değil mi?SiCe bu yaptigim yuzsuzluk mu yani insan sevdigi icin bazen mantiklari dogrultusunda davranamiyor ve daha da uzuluyor siz hic cevap almasaydinoz evet ya da hayir kafanizda soru isaretleri olmaz miydi?