• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bilmiyorum her geçen gün zorlaşıyor

Sizce ne yapmalıyım?

• Git konuş

• Konuşma

• Bilmiyorum

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Onsuzdnyayokolr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
10
2
6
25
Aslında bugüne özel bir dert değil bu üç senenin vermiş olduğu ağırlık var üzerimde.. sevdim karşılıksız ve gitgide yaralandım bu üçüncü sene geçen yaz ona mesajla sevdiğimi söyledim mesaj attigim yerden engelledi ve hicbir sey soylemedi daha once ailevi sorunlari oldugundan dolayı olduğunu düşündüm öyle de zaten ama hayır bile demeden bu şekilde yapması çok üzüyor hergün karşılaşıyoruz sizce ne yapmalıyım son bir kez konuşmalı mı?

Saplantı mı bu 3 yıldır kaçıyo engelliyo istemiyo. İlki olmamış ki son bir konuşma olsun.

Aklıma dizilerdeki saplantılı adamlar geldi. Erkek üye misin?

Asla yapmayin bunu , kendinize olan sayginizi sizi istemeyen bi adam icin yitirmeyin lutfen !

Saplantı mı bu 3 yıldır kaçıyo engelliyo istemiyo. İlki olmamış ki son bir konuşma olsun.

Aklıma dizilerdeki saplantılı adamlar geldi. Erkek üye misin?
Kız üyeyim başlarda sadece bi hoşlantı olduğunu düşündüm bazen öyle şeyler yapıyor ki kafam karışıyor

Nerede karşılaşıyorsunuz ?
Aynı yerde mi çalışıyorsunuz ?
Aynı yerde bölümde okuyoruz o benden bir yaş büyük bu sene son senesi omu nasil unutacagimi bilmiyorum bir ssey soylememesi de kafami karistiriyor hayir bile dense bu kadar uzulmezdim her gecen gun gidecekken bir sey yapamamak cok zor napicam ben ya :((

Aynı yerde bölümde okuyoruz o benden bir yaş büyük bu sene son senesi omu nasil unutacagimi bilmiyorum bir ssey soylememesi de kafami karistiriyor hayir bile dense bu kadar uzulmezdim her gecen gun gidecekken bir sey yapamamak cok zor napicam ben ya :KK43:(

Saplantı olmuş.
Gidince unutacaksın nasıl olsa.
İstese sana mutlaka adım atardı 3 yıldır bir girişim olmadığına göre sen de boşver ve asla konuşma.Daha çok üzüldüğünle kalırsın.

Saplantı olmuş.
Gidince unutacaksın nasıl olsa.
İstese sana mutlaka adım atardı 3 yıldır bir girişim olmadığına göre sen de boşver ve asla konuşma.Daha çok üzüldüğünle kalırsın.
Öyle mi diyosun ya bende ona aliskanligim diyorum cidden asiri iyi olan biri neden bana karsi bu kadar acimasiz merak ediyorum ben yanindan gecsem kacar gibi olur onu seven baska biride var ondan kacmiyor ona pesimi biraksin dedi benide anladigini soylemisti ama bi cevap verme tenezzurunda bile bulunmadi acaba bir gun bisi yazar mi diye bkliyorum gordugunde hakkimda bisiler diyor duyamamak cok zor

Tabi ki konuşma hiç mesaj atma.Bu sevme değil.Saplantı gibi bir şey.
Başka şeylerle ilgilenmeye çalış.Unutmaya bak.Senelerini heba etme.

Aslında bugüne özel bir dert değil bu üç senenin vermiş olduğu ağırlık var üzerimde.. sevdim karşılıksız ve gitgide yaralandım bu üçüncü sene geçen yaz ona mesajla sevdiğimi söyledim mesaj attigim yerden engelledi ve hicbir sey soylemedi daha once ailevi sorunlari oldugundan dolayı olduğunu düşündüm öyle de zaten ama hayır bile demeden bu şekilde yapması çok üzüyor hergün karşılaşıyoruz sizce ne yapmalıyım son bir kez konuşmalı mı?

Tövbe yarabbi !!
Niye bu kadar kendinizi düşürüyorsunuz.
ERkek kıtlığımı var,dünya bu adamdan ibaret değil !!
Adam engellemiş yahu ,hala bir umut peşindesin ,İLGİNÇ !!!

Back