ne yapıcagımı bilmiyorum lütfen yardım

mitharas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2008
310
5
biz 5 aydır korunmuyoruz bu ayda adetim az geldi ve eşim 1 haftatır kortizon kullanmaya başladı 3 ay kortizon kullanıcak böbrekleriyle ilgili biz bu arada korunmalımıyız hamile kalırsam eşimin kullandıgı kortizonun bebege zararı olurmu geçen sene gittigim doktor olmaz dedi ama şüpeye düştüm sizce ne yapmalıyım şimdi yeniden korunmaya başlasak yeniden başa dönücez-tatlicadiarzu-

biz 5 aydır korunmuyoruz bu ayda adetim az geldi ve eşim 1 haftatır kortizon kullanmaya başladı 3 ay kortizon kullanıcak böbrekleriyle ilgili biz bu arada korunmalımıyız hamile kalırsam eşimin kullandıgı kortizonun bebege zararı olurmu geçen sene gittigim doktor olmaz dedi ama şüpeye düştüm sizce ne yapmalıyım şimdi yeniden korunmaya başlasak yeniden başa dönücez-tatlicadiarzu-

tatlım,benim bildiğim kadarıyla erkeğin kullandığı ilaç spermlere geçmez,yani hamile kalırsan o ara,ilacın etkisi bebeğe geçmez.bende daha önce bunu birçok doktora sordum hepsi bu cevabı verdi.
sadece bazı ilaçlar spermleri kalite açısından etkiliyo yani bazı ilaçlar özellikle antidepresan tarzı ilaçlar cinsel isteksizlik ve sperm sayısında düşüş yapıyo.
kortizonun etkileyeceğini sanmıyorum,yinede başka bi doktora daha danış arkadaşım.
hayırlısıyla hamile kalmanı dilerimm...

canım yaa çok saol içimi rahatlattın bunu düşünmekten kafayı yicekyim doktorum bana bu şekilde açıklamamıştı üstün körü geçmişti ondan bendede şüphe kaldı ama şimdi rahatladım

X