Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eklemeyin bence, çocuk diyecek ki bir defa yanına oturduk ekledi.Kizlar hoslandigim cocuk bugun otobüste yanıma oturdu aslında konusma fırsatım oldu ama utandığım için konuşamadım bana da bakmıyor pek ne yapsam instadan eklesem mi sizce?
Nerden taniyorsun ?Kizlar hoslandigim cocuk bugun otobüste yanıma oturdu aslında konusma fırsatım oldu ama utandığım için konuşamadım bana da bakmıyor pek ne yapsam instadan eklesem mi sizce?
Bende öyle düşünüyorumEklesen de bir şey değişmeyecek, o çocuk sana bakmaz.
Bakmayana instadan istek atınca mı bakacak? En iyisi platonik kalsın.bana da bakmıyor pek ne yapsam instadan eklesem mi sizce?
Ben yalnız ölsem galibaBoşanıyordum aynı sorular
Barıştım aynı sorular
Hamile kaldım aynı sorular
Çocuk doğdu 3 aya girecek aynı sorular
Rainyyy artık sal yada sana görücü bak
Yalnızlık Allaha mahsustur beybi sadece zamanBen yalnız ölsem galiba
Sebep??instadan eklesem mi sizce?
TanışmakSebep??
EklemeKizlar hoslandigim cocuk bugun otobüste yanıma oturdu aslında konusma fırsatım oldu ama utandığım için konuşamadım bana da bakmıyor pek ne yapsam instadan eklesem mi sizce?
Aslında cesaretimi toplayamadim hemen de yol bitti.Yanına kadar oturmus neden muhabbet açmadınız bir şekilde. Böyle arkasından yok ekleyeyim mi mıy mıy mıy mıy
Ay yaz o zaman ne diyelim. En fazla reddedilirsin.Aslında cesaretimi toplayamadim hemen de yol bitti.
Güzel ve eğitimli misin?Kizlar hoslandigim cocuk bugun otobüste yanıma oturdu aslında konusma fırsatım oldu ama utandığım için konuşamadım bana da bakmıyor pek ne yapsam instadan eklesem mi sizce?