• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yaparsam yapayım sütüm artmıyor galiba çıldıracagım :(

Kestaneyi coknseverim. Gecen yedm 15 tane falan yemisimdir. Ama o gun hem benim hem bebegimin cok gazi oldu. Yani kestane gaz yaptigi icin onu da yemiyorum artik. Bugun dr kontrolumuz vardi. 1 aylik bebegimin 60 ml mamayla doymadigini soyledim. O da arttirabilirsin 20 ml kadar dedi. Bir de ben mama olarak aptamil 1 kullaniyorum. Siz ne kullaniyorsunuz?

Bende aptamil 1 kullanıyorum...
içini ferah tut olursa olur olmazsa elinden gelen birseyy yok ki üzme kendini
ben bugün dereotu deneyeceğim yogurda karısıtıp snde deenesene

ben de dere otunu tavsiye ediyorum salataya doğrayarak tüketebilirsin bi de rezene çayı ve tabi ki bol su bende işe yaradı 9.5 aylık oğlumu hala emziriyorum çok şükür sana da tavsiye ederim sağlıcakla büyüt bebeğini

Allah'im bana da bir sok etkisi yapsan, soyle sutum tassa her yerimi batirsa, cocugumun agzi sut dolsa...Gikimi cikarirsam ne olayim ;((

arkadaslar ben de gecen gun tvde duydum. ısırgab otu tohumuyla kimyonu aynı olcude karıstırıp gunde 1 tatlı kasıgı yicez ve ustune de su icicez. denemedim ama baya etkiliymiş. benim kzızım da 4. ayında. kayınvalidem ve cevremdeki moral bozucu insanların 'sütün az' lafına inat kızımı emzireye devam ediyorum cok sukur. ara sıra azalıyo arasıra cosuyo. ama ben bir damla cıksa da emzirmek istiyorum. allah hepimize sabır ve güç versin.

Back