ne yaparsam yapayım kocamı sevemiyorum..ondan nefret ediyorum

kocamdan aldatılma görmedim..para sıkıntısı çekmedim...sabrettim düzeldi..ama kindarım....unutmam güvenmem..şu forumda hergün girip 100 tane yorum yapan kadınların işi gücü yokmuki...psikolojileri çokmu düzgün...ben yorum istemedimki.yazarım silerim giderim..size ne...boşan diyenlerin çogununda durumu pek iyi değil ondan kolayca boşanın diyolar..bi evlilikte şiddet ve alfatma yoksa asla boşanmam.....kocam akıllandıktan sonra neden maceraya atılayım...ben guruluyum bana yapılanı unutmam..saf değilim...kimseye güvenmem...bu yüzden magdur değilim...

Bu nasıl bir saçmalıktır.Konu açmış olmak için mi açtınız konuyu anlayamadım..Hanımefendi siz kendinizde misiniz?Bence ne dediğinizi bilmiyorsunuz yada hamilelik psikolojisi olsa gerek bir söylediğiniz diğer söylediğinizi tutmuyor.

kocamdan aldatılma görmedim..para sıkıntısı çekmedim...sabrettim düzeldi..ama kindarım....unutmam güvenmem..şu forumda hergün girip 100 tane yorum yapan kadınların işi gücü yokmuki...psikolojileri çokmu düzgün...ben yorum istemedimki.yazarım silerim giderim..size ne...boşan diyenlerin çogununda durumu pek iyi değil ondan kolayca boşanın diyolar..bi evlilikte şiddet ve alfatma yoksa asla boşanmam.....kocam akıllandıktan sonra neden maceraya atılayım...ben guruluyum bana yapılanı unutmam..saf değilim...kimseye güvenmem...bu yüzden magdur değilim...

Kocana kinli olduğun için ve güvenmediğin için mağdur değilsin,öyle mi ?

Güvende olmanın yolu güvenmemek midir ?

Hayatına enteresan bir mantık oturtmuşsun.Düşünce mekanizman sağlıklı değil.

Örnek verdiğin olumsuz durumlarda bile,kadınlar kocalarından senin kadar nefret etmiyorlar.

Kendi iyiliğin,eşinin iyiliği ve en önemlisi bebeğinin iyiliği için,lütfen yardım al.
Daha bunun lohusalık depresyonu var.Eve kapanıp uykusuz kalacağın,sinirlerinin tavan yapacağı günler var.
Bu ruh hali ile mümkün değil başa çıkamazsın.

Eşin de etten kemikten bir insan,onun da duyguları ve sinirleri var.
Evli kalmakla adamı cezalandırıyor gibi bir tavır benimsemişsin.
Mutlu olmak ne kadar senin hakkınsa,onun da hakkı.

Lütfen acilen iyilik ve iyileşme yolunda adım at.

eşini sabredip düzeltiğinden bahsetmişsin
affedip mutlu olamıyacağın bir evlilik için neden bu kadar caba sarfettin anlamak çok zor
sen buraya yazmışsın konu açmışsın tabiki yorum yapıcaz
keşke altına İÇİMDEKİ KİNİ KUSMAK İÇİN YAZDIM YORUM YAPMAYIN DİYE NOT DÜŞSEYDİN
Ayrıca evlat sahibi olmak için hala şansın varken eşini kullanmışsın gibi bir izlenim edindim

kocami sevmiyorum kindarim diyen bir insan
evliligi nasil yurutmeyi dusunuyor acaba?

sevgi saygi uzerine kurulmazmi bir yuva?
e bunlar yoksa nasil evli kalacaksiniz?
birde kiziyorsunuz yazanlara
yorum istemiyorsan neden yaziyorsun?

(hos yazanlarida biliyoruz kocasinin dayagini yemis
aldatilmis kaynana zulmu gorup
ve uc dort sene sonucunda ancak bbosanip ozleyenlerde var
onlarinda gelip gelip ahkam kesmeside ayri mesele)

kocam kotu diye baslayan sendin bu arada..

senin başka açtığın konuları ve başkalarına yazdığın cevapları okudum da şok geçirdim.ne kadar sert bir üslubun var ve ne kadar olumsuzsun.eşini temiz bir insan yapabilmek için gösterdiğin çaba da çok ilginç geldi.eşine zorla nasıl epilasyon yapıyorsun valla gülmeden edemiycem:KK1: yazmadan duramadım bunları

Siz gerçekten iyi değilsinizz. Tamamen iyi niyetimle ve sizin derdinize ortak olmak için yazmıştım cevap ama.. Siz bu kadar insanın iyi niyetini bile anlayamayacak durumdasınız.
Ne istiyorsanız onu yapın madem ki...
Ben sizin beklediğiniz gibi yaptıklarınızı onaylayamıyorum

Son düzenleme:
hoopp kapsama alanı dışında....:KK1:olacağıda buydu zaten kızım madem yorum istemıyorsun açmayacan konuyu ozaman....hoooppp mürsel...:KK60:

X