ben 3 4 yıllık evliyim..kocamı evlenirkende hiç sevmedim..bana çookk kötülükler yaptıı...arada şiddette uygulardı...şu son zamanlarda iyice şımardı..hamile oldugum için sabrediyorum bunu anladı ya kullanıyor...insanlııktan nasibini almamış biri....yada ben onu hiç sevmediğim için böyle düşünüyorum...sevmeye çalıştım ama okadar karaktersizki..bana hiç değer vermiyor...hamile halimle hırpaladı beni...hastanelik oldum..sıkıntıdan bayılmışım..çocuğu istemiyor..sorumluluktan kaçıyor..beni sevmediğini düşünüyorum ve bende ondan daha çok nefret ederek intikam alıyorum...bu evliliği bitirmeyi çok istiyorum ama hayata yeniden başlayacak gücüm yok...hamile olmasaydım belki ama artıık bi çocuk var..benim duygusal depresyonlarımın ne önemi var...bu arada eşim evine bağlıdır..maddi yönden savurgan değildir..benim maaşıma dokunmaz bile..dışardan bakanların gıpta ettiği bir koca ama ben onu hiç sevemedim...kincimiyim evet..ama oda çok dengesiz acımasız...şuanda yanındahasta yatıyorum bana SANA BİŞEY OLMAZ diyor...ve ben ölecek kadar hastayım...lanet olsun..aklınızda bulunsun dengesiz adamlardan uzak durun...
ben 3 4 yıllık evliyim..kocamı evlenirkende hiç sevmedim..bana çookk kötülükler yaptıı...arada şiddette uygulardı...şu son zamanlarda iyice şımardı..hamile oldugum için sabrediyorum bunu anladı ya kullanıyor...insanlııktan nasibini almamış biri....yada ben onu hiç sevmediğim için böyle düşünüyorum...sevmeye çalıştım ama okadar karaktersizki..bana hiç değer vermiyor...hamile halimle hırpaladı beni...hastanelik oldum..sıkıntıdan bayılmışım..çocuğu istemiyor..sorumluluktan kaçıyor..beni sevmediğini düşünüyorum ve bende ondan daha çok nefret ederek intikam alıyorum...bu evliliği bitirmeyi çok istiyorum ama hayata yeniden başlayacak gücüm yok...hamile olmasaydım belki ama artıık bi çocuk var..benim duygusal depresyonlarımın ne önemi var...bu arada eşim evine bağlıdır..maddi yönden savurgan değildir..benim maaşıma dokunmaz bile..dışardan bakanların gıpta ettiği bir koca ama ben onu hiç sevemedim...kincimiyim evet..ama oda çok dengesiz acımasız...şuanda yanındahasta yatıyorum bana SANA BİŞEY OLMAZ diyor...ve ben ölecek kadar hastayım...lanet olsun..aklınızda bulunsun dengesiz adamlardan uzak durun...
Bu kadar nefret ettiğiniz bir adamla nasıl seviştiniz ki?:26:
Kocanın tedavi edilmesi lazım ablacım bir an önce psikolojik dengesizmiş eğer seviyosan ayrılmak istemiyosan çek düzelir diye uğraş ama nefret ediyosan onla yaşamak istemiyosan bırak gitsin sana çocuğuna yazık değil mi?ben 3 4 yıllık evliyim..kocamı evlenirkende hiç sevmedim..bana çookk kötülükler yaptıı...arada şiddette uygulardı...şu son zamanlarda iyice şımardı..hamile oldugum için sabrediyorum bunu anladı ya kullanıyor...insanlııktan nasibini almamış biri....yada ben onu hiç sevmediğim için böyle düşünüyorum...sevmeye çalıştım ama okadar karaktersizki..bana hiç değer vermiyor...hamile halimle hırpaladı beni...hastanelik oldum..sıkıntıdan bayılmışım..çocuğu istemiyor..sorumluluktan kaçıyor..beni sevmediğini düşünüyorum ve bende ondan daha çok nefret ederek intikam alıyorum...bu evliliği bitirmeyi çok istiyorum ama hayata yeniden başlayacak gücüm yok...hamile olmasaydım belki ama artıık bi çocuk var..benim duygusal depresyonlarımın ne önemi var...bu arada eşim evine bağlıdır..maddi yönden savurgan değildir..benim maaşıma dokunmaz bile..dışardan bakanların gıpta ettiği bir koca ama ben onu hiç sevemedim...kincimiyim evet..ama oda çok dengesiz acımasız...şuanda yanındahasta yatıyorum bana SANA BİŞEY OLMAZ diyor...ve ben ölecek kadar hastayım...lanet olsun..aklınızda bulunsun dengesiz adamlardan uzak durun...
okuduklarıma inanmak istedim, konunun fake olması için dua ettim. böyle bir evliliğe, içlerinde nefretten başka duygu beslemeyen iki insanın bir çocuk dünyaya getirecek olması kabus gibi. bir bayanın bu kadar bilinçsiz olması, çalışan, kendi ayakları üstünde durabilen bir kadının çaresizmiş gibi konu açması saçma. hiç mi vicdan yok sizde? böyle bir evliliğe nasıl bir çocuk düşünüyorsunuz? yazık olmayacak mı o çocuğa, kendi çektiğiniz işkenceye onu da mı ortak edeceksiniz? hadi sevmediğiniz bir adamla seviştiniz üstüne hamile kaldınız (ki bu bölümü bile yeterince kötü) hamile olduğunuzu öğrenince naptınız? siz karşınızdakinden nefret ediyorsunuz, o bu çocuğu istemiyor. ne düşündünüz? herşeyin iyi olacağını mı? inanamıyorum hala konunun fake olması, bir çocuğun daha bu şartlarda dünyaya gelmeyecek olmasını diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?