• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yaparsam yapayım kocamı sevemiyorum..ondan nefret ediyorum

Senet imzalat ne yaa :)

Siz evliliğinizi başından beri bir iş arkadaşlığı, gelecek teminatı gibi görmüşsünüz. Nefret ettiğiniz, konuşmak dahi istemediğiniz bir adamdan çocuk sahibi oluyosunuz! Pes doğrusu. Tabi çocuk sevmeden de yapılabiliyor değil mi?

Yazık, sizin gibi beyinlerin dünyaya getirdiği yavrulara acıyorum ben!

Bu kadar nefret ettiğiniz bir adamla nasıl seviştiniz ki?:26:

Sevgili Laale sence bizim kadınlarımızın bedenlerine saygıları var mı ki?
Evlililer ya, o vajina adamın da "malı".
Kadıncağız çok madur.
Maaşlı ama kocası dokunmuyor çok şükür maaşına.
Arada hamile haliyle hastanelik ediyor.
Ama olsun olur o kadar çünkü sadece vajinası değil kişiliği ruhu ve düşünceleri de kocasına ait.
Bırakıp da gidemiyor kadıncağız.

Ben ban yemeden susayım bari yoksa kendimi tutamayıp daha da sayacağım:26:

Canım yanlış anlamanı istemem ama yazdığın mesajlara baktım, kocandan onun ailesinden nefret ediyorsun, sanki kocan sürekli sana kötülük yapacakmış gibi tetiktesin, herkese bunu öğütlemişsin. Gerçekten bu kadar nefret, güvensizlik, ruhuna, beynine yazık. Psikolojik yardım alsan iyi olur, hatta eşinle gitseniz daha da iyi olur.

sevmediğiniz nefret ettiğiniz bir adamdan nasıl olurda hamile kalırsınız !
Çalışan kendi ekmek parasını kendi kazanan birisisiniz .
İlk günden beri kötü giden bir evlilk ama çocuk olunca boşanma düşüncesi . .
Garip değil mi !
hamilesiniz diye boşanamam çocuğumu babasız büyütemem mi diceksiniz . .
Özellikle çocuk istemeyen ruhsal problemleri olan bir eş. Dayak atan hamileyken bile hırpalayan
Ben hiçbirşey diyemiyorum kendi sorularına kendin cevap veriyorsun aslnda sende biliyorsun ne yapman gerektiğini . . :28:

Şimdi önceki açtığı konulara baktımda hamile kalmak için aşılama yaptırmış nedesem bilemedim.

yorumları okudum aslında ben evliliğimde dahada kötü zamanlarım oldu ama asla konu açmadım..bu çocugu çok istedim..nedenmi çünkü 2 yıla kadar tamamen kısırlaşacaktım hastayım..bu çocugu kesinlikle doğuracagım....kocam aldatmaz sorumluluklarını bilir bana iyi davranır ama ben ona olan kinimi silemiyorum...bana ilk evlilik zamanımızda çoookk kötülük yaptı...ben kimseye boşan demem...çünkü kaderin değişmeyeceğine inanıyorum...boşanmak en son çare...aldatıldılmak bence affedilmeyecek tek hatadır..onun haricinde yuva yıkma taraftarı değilim...ayrılmak istiyroum demedimki..neden ayrılayım yada eden annelik duygusundan mahrum olayım....kocam ın dengesizliği yüzünden anneliğimimi erteleyelim...

yorumları okudum aslında ben evliliğimde dahada kötü zamanlarım oldu ama asla konu açmadım..bu çocugu çok istedim..nedenmi çünkü 2 yıla kadar tamamen kısırlaşacaktım hastayım..bu çocugu kesinlikle doğuracagım....kocam aldatmaz sorumluluklarını bilir bana iyi davranır ama ben ona olan kinimi silemiyorum...bana ilk evlilik zamanımızda çoookk kötülük yaptı...ben kimseye boşan demem...çünkü kaderin değişmeyeceğine inanıyorum...boşanmak en son çare...aldatıldılmak bence affedilmeyecek tek hatadır..onun haricinde yuva yıkma taraftarı değilim...ayrılmak istiyroum demedimki..neden ayrılayım yada eden annelik duygusundan mahrum olayım....kocam ın dengesizliği yüzünden anneliğimimi erteleyelim...

:97::97::97: cidden dengesizsiniz !
konyu açarken kocanız kişiliksiz , sorumsuz , sizi döven bir adamken birden melek oldu !
bir kanatları eksik :27:

bi diyosun kocam beni sevmiyo bu çocuğu istemiyo ,bide diyosun sorumluluklarını bilir bana iyi davranır...
madem iyi davranıyoduda niye hasta yatağında sanA bişey olmaz diyip bıraktı:26:
bence sen tam olaralk ne istediğini bilmiyosun arkadaşım yanlış anlama ama yazdıklarından bu sonuç çıkıyo..
geçmişte ne yaşanmışsa ona takılı kalmışsın ona göre şekil veriyosun hayatına....
ama bu duruma bi çare bulamazsan zamanla dahada rahatsız olursun herşeyden:97:
ne diyim hakkında hayırlısı olsun....

Son düzenleme:
Kocanızın dengesizliğinden mi, yaşadıklarınızdan mı neden bilmiyorum ama sizin dengeniz birhayli bozuk. Burada size bu cevapları yazan insanlar size yardım etmek için yazıyorlar emin olun. Lütfen bir uzmandan yardım alın. Bu durumunuz burada çözümleyebileceğiniz bir durum değil.
Bu ruh haliyle anne olursanız eğer korkarım iyi bir anne olamayacaksınız. Bir an önce ruh sağlığınızı kazanmanız gerekiyor

ne denir bilmem ki yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal bütün bu istememelere birbirinizi istememeye karşı neden bu çocuk oluyo kazara mı o kadar korunma varken :44::44::44::44:
allah o çocuğun kaderini güzel eysin inşaallah.

konyu açarken kocanız kişiliksiz , sorumsuz , sizi döven bir adamken birden melek oldu !

Evet dengesiz. Daha doğrusu güvensiz.
İnsalara güvenmiyor özellikle de erkeklere.
Belki eşi burada yorum yapan bir çok kadının eşinden daha iyidir.
O da bunun farkında.
Ama bir türlü güvenemiyor.
Kendini hayatın akışına bırakamıyor.
Kafasının içinde sürekli kötü anılar gezinip duruyor.
Bu kadın kendini rahat bırakmıyor, sürekli rahatsız, tedirgin, kızgın.
Sanırım geçmişte yaşadığı bazı olaylar onu bu hale getirmiş.
Bilmiyorum belki babası kötü bir eşti.
Bir şeyler var kesin.

e o zaman kendi düşen ağlamaz.

Böyle bir zamanlamada doğan çocuğun ileride nasıl bir birey olacağını merak ediyorum Yaşadığınız olaylar doğmamış bebeğin kişilik yapısını alt üst ediyor

Burada konu açan bazı arkadaşlar eşlerini öyle bir anlatıyorlar ki hep birlikte adamdan nefret ediyoruz, düşüncelerimizi paylaşıyoruz vs. Sonra birden konu sahipleri eşlerinin iyiliklerini anlatmaya başlayıp savunmaya geçiyorlar. Nedir bu tezatlık :19:

Son düzenleme:

Kendi adıma ayrıl demedim,boşan demedim..
Sadece merak ettim bu nefretle nasıl sevişiliyor?

sevgili elfois,

arkadaşın açtığı diğer konuyu okudum . daha nişanlıyken dayak yediğini, eşininn ailesine küfürler savurduğunu , zorla evlendiğini ,sürekli ezildiğini anlatmış.Bu kısa zamanda ne değişti.
O kadar abartılı anlatmış ki bir sefere mahsus yaşanmış bir olay mı , senelerdir mi yaşıyor anlayamadım .Nerede o egolarınız şişirin , erkeklere muhtaç olmayan diyen kadın :19:
Bu anlattıklarının güvensizlikle uzaktan yakından alakası yok .
Arkadaşın kocasıyla arası konuyu açtıktan sonra iyileşti bence ,ondan saf değiştirdi.
Bu da apaçık dengensiz olduğunu gösteriyoruz .Tedavi görmesi gerek .
Daha önceki konusunu sildiğini sanıyor ama konu silmek yasak yöneticiler geri getirmiş yazdıklarını ...
Kimsenin benim ruhumu hırpalamaya hakkı yok iyiyken iyi tamam ama kötüyken kötü işte !

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...seye-acimayan-korkusuz-guclu-kadin-oldum.html

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaşım, bence kocanız da sizin onu sevmediğinizin farkında olduğu için dengesiz davranıyordur. kim mutlu olabilir ki sevginin saygının olmadığı bi evlilikte? sevginiz hiç mi olmadı sonradan mı tükendi? sevgi bitiyorsa iki taraflı biter, aşkın olmadığı bi evlilikte büyüyecek çocuğunuz için üzüldüm sadece.

Ben sizin ne kendinize ne etrafınızdakilere dürüst davranmadığınızı düşünüyorum. Ne yaşadınız neden bu kadar öfke dolu yüreğiniz bilmiyorum ama. Bu kötü duygulardan arınmadıkça asla mutlu olamazsınız. Ve karnınızdaki minicik bebeğe de çok yazık edersiniz. Kendiniz için değil. Dünyaya getireceğiniz o can için derhal biryerden başlayın.

Ben sizin gibi bir annem olmasını hiç istemezdim.
Ama hiçbirşey için geç değil

Son düzenleme:
Back
X