ben 3 4 yıllık evliyim..kocamı evlenirkende hiç sevmedim..bana çookk kötülükler yaptıı...arada şiddette uygulardı...şu son zamanlarda iyice şımardı..hamile oldugum için sabrediyorum bunu anladı ya kullanıyor...insanlııktan nasibini almamış biri....yada ben onu hiç sevmediğim için böyle düşünüyorum...sevmeye çalıştım ama okadar karaktersizki..bana hiç değer vermiyor...hamile halimle hırpaladı beni...hastanelik oldum..sıkıntıdan bayılmışım..çocuğu istemiyor..sorumluluktan kaçıyor..beni sevmediğini düşünüyorum ve bende ondan daha çok nefret ederek intikam alıyorum...bu evliliği bitirmeyi çok istiyorum ama hayata yeniden başlayacak gücüm yok...hamile olmasaydım belki ama artıık bi çocuk var..benim duygusal depresyonlarımın ne önemi var...bu arada eşim evine bağlıdır..maddi yönden savurgan değildir..benim maaşıma dokunmaz bile..dışardan bakanların gıpta ettiği bir koca ama ben onu hiç sevemedim...kincimiyim evet..ama oda çok dengesiz acımasız...şuanda yanındahasta yatıyorum bana SANA BİŞEY OLMAZ diyor...ve ben ölecek kadar hastayım...lanet olsun..aklınızda bulunsun dengesiz adamlardan uzak durun...