ne yaparsam yapayım kocamı sevemiyorum..ondan nefret ediyorum

bah123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
129
6
ben 3 4 yıllık evliyim..kocamı evlenirkende hiç sevmedim..bana çookk kötülükler yaptıı...arada şiddette uygulardı...şu son zamanlarda iyice şımardı..hamile oldugum için sabrediyorum bunu anladı ya kullanıyor...insanlııktan nasibini almamış biri....yada ben onu hiç sevmediğim için böyle düşünüyorum...sevmeye çalıştım ama okadar karaktersizki..bana hiç değer vermiyor...hamile halimle hırpaladı beni...hastanelik oldum..sıkıntıdan bayılmışım..çocuğu istemiyor..sorumluluktan kaçıyor..beni sevmediğini düşünüyorum ve bende ondan daha çok nefret ederek intikam alıyorum...bu evliliği bitirmeyi çok istiyorum ama hayata yeniden başlayacak gücüm yok...hamile olmasaydım belki ama artıık bi çocuk var..benim duygusal depresyonlarımın ne önemi var...bu arada eşim evine bağlıdır..maddi yönden savurgan değildir..benim maaşıma dokunmaz bile..dışardan bakanların gıpta ettiği bir koca ama ben onu hiç sevemedim...kincimiyim evet..ama oda çok dengesiz acımasız...şuanda yanındahasta yatıyorum bana SANA BİŞEY OLMAZ diyor...ve ben ölecek kadar hastayım...lanet olsun..aklınızda bulunsun dengesiz adamlardan uzak durun...

ben 3 4 yıllık evliyim..kocamı evlenirkende hiç sevmedim..bana çookk kötülükler yaptıı...arada şiddette uygulardı...şu son zamanlarda iyice şımardı..hamile oldugum için sabrediyorum bunu anladı ya kullanıyor...insanlııktan nasibini almamış biri....yada ben onu hiç sevmediğim için böyle düşünüyorum...sevmeye çalıştım ama okadar karaktersizki..bana hiç değer vermiyor...hamile halimle hırpaladı beni...hastanelik oldum..sıkıntıdan bayılmışım..çocuğu istemiyor..sorumluluktan kaçıyor..beni sevmediğini düşünüyorum ve bende ondan daha çok nefret ederek intikam alıyorum...bu evliliği bitirmeyi çok istiyorum ama hayata yeniden başlayacak gücüm yok...hamile olmasaydım belki ama artıık bi çocuk var..benim duygusal depresyonlarımın ne önemi var...bu arada eşim evine bağlıdır..maddi yönden savurgan değildir..benim maaşıma dokunmaz bile..dışardan bakanların gıpta ettiği bir koca ama ben onu hiç sevemedim...kincimiyim evet..ama oda çok dengesiz acımasız...şuanda yanındahasta yatıyorum bana SANA BİŞEY OLMAZ diyor...ve ben ölecek kadar hastayım...lanet olsun..aklınızda bulunsun dengesiz adamlardan uzak durun...

Bu kadar nefret ettiğiniz bir adamla nasıl seviştiniz ki?:26:

Sevmediğiniz biriyle neden evlendiniz? Hadi evlendiniz neden hamile kaldınız? Hamile olmasam boşanırdım demek için çok geç değil mi?

Size soyleyecek bir tek kelime dahi bulamiorum:KK4:
Allah o dogacak yavrucagi korusun...

Yazdıklarını şaşkınlık içinde okudum bu doğum kontrol hapları kaç kuruş neden kullanmadın? Bir adamdan nefret edip ondan çocuk sahibi olmak tam bir işkence yani sizinde bu konuda hem bedenize hem ruhunuza işkence çektirmeye hakkınız yok umarım konu fake değildir

çocuk varsa var napalım şimdi bu çocuk doğunca herşey düzelir diye beklemeyin hem o çocuğun babasız büyümesi böylesine sevgisiz bir ortamda büyümesinden çok daha iyidir....

Hem eşi de çocuk istemiyormuş :KK53: ama konu sahibi arkadaş kocasını sevmediği halde bile bile hamile kalmış. Bazı bayanları anlamakta gerçekten zorluk çekiyorum..

Son düzenleme:
maaşıma dokunmaz demişsiniz mesleğiniz var sanırım,
kendi kendinize yetersiniz, birbirinden nefret eden anne baba ile ayn evde yaşatmayın o bebeği ...

Sizi banunun konusundan hatırlıyorum. Saf demiştiniz ona. Sizi incitmek istemiyorum ama o kadar ölçüsüzdü ki yazdıklarınız. Demek ki bu sıkıntılar sizin psikolojinizi çok bozmuş. Öyel olmasadı eğer;
Sevmediğiniz bir adamla en başında evlenmezdiniz.
Sevmediğiniz bir adamla hâlâ evli olmazdınız.
Sevmediğiniz bir adamdann hamile kalmazdınız üstelik eşiniz çocuk istemezken
Maddi sıkıntınız yokken tüm bu yaşadığınız şeyleri çekmek akıllı bir kadın için çok büyük hatalar
Allah yardımcınız olsun

Çocuğum yok ama bildiğim kadarıyla insanlar hamilelik döneminde daha kırılgan ve depresif oluyorlar, belki böyle bir dönem geçiriyorsunuzdur, lütfen mutlu olabilmek için hemde yeni bir bebek dünya getirmek üzeresiniz, kinciliği bir kenara bırakın, içinizde o nefret olduğu sürece adam size ne yapsa batar, ve eminimki bu nefretli haliniz davranışlarınızda-tavırlarınızla karşı tarafa negatif elektrik veriyordur, şu an bebeğinizi mutlu hayal edin, emin olun sizde mutlu olacaksınız, karşı taraftan ne kadar az beklentiniz olursa o kadar mutlu olacağınınızı hiç bir zaman unutmayın, selamlar. Dua etmekten hiç bir zaman vaz geçmeyin.

bende nişanlıyken eşimin günlüğünü bulmuştum tabi yıllar öncesinden kalan ama dünyayı dar ettim..erkekler zoru sever uğraşmayı sever..kendimi kıymete bindirdim...eyvallah etmedim...şimdi sana düşen hiiiççç çaktırma sabret zor biliyorum ama kendine bak alımlı ol çeki düzen ver açıl saçıl sosyalleş....umursama kocanı ama bildiğini hissettirmede ve tüm delilleri topla...ya boşanırsınız yada kocan macera yaşayacam diye karım elden gidecek diyerek yola gelir...acıma duygusallığı bıralk...bak hemde aşıkmışsın..ben kocamı 4 yılda zor sevdim..oyüzden derimki senin sevdiğinle değil seni sevenle evleneceksin..aşk kadını köleleştiriyor sevilen erkek bi b ok oldum sanıyor.....boooşşşveeerrrr....elini güçlendir...sosyalleş kafanı dağıt...güçlü durdukça kocan olacak sümsük sana bağlanacak..hesap verme fazla ve iş ara....hatta ona bi senet imzalat....güvencen olsun..o karıyamı bırakacaksın rahatını..yahu hep diyorum fakir ama gururluyu oynamayın birazda şirret olun...insanlar korksun

Bu mesaj da size ait.
Ben gerçekten ne yapmak isteidğinizi neden böyle bir konu açtığınızı anlayamadım. Diğer mesajlarınızı da okuduktan sonra.
Bir uzmana görünseniz..

Son düzenleme:

demissin ya yeniden baslayacak gücüm yok diye... bu durumu devam ettirirsen ilerde yasamaya bile gücün kalmayacak tatlim... eger istemiyorsa yarin birgün cocucugun dünyaya geldiginde hic ama hic sorumlulk almaz..istersen bir de ailene danis onlar ne diyolar bakalim...

böyle bir arkadaşım vardı üni.den.kaç yıllık sevdiği insan ihanet edince inat olarak başka biriyle evlendi.Nasıl olsa boşanırım dedi dava açtı boşanamadı.Kocası alkolik,dengesiz bişiydi.Sonradan ne olduysa adam kendini düzeltmeye başladı.İçkiyi bıraktı.Arkadaşım hamile kalmak istiyordu ama kararsızdı.Evliliklerinin 2.yılında hamile kaldı.Anladılar ki o bebeği ikisi de çok istiyordu.Araları güzel yani yanmış aşıklar gibi değil ama çaba gösteriyolar en azından.Değer vermek,saygı göstermek gibi erdemleri olsaydı sizin ki de sürerdi ama çok geç değil.Eğer konuşmaktan anlaşmaktan anlamışyorsa yani niyetin onla geçinmemekse ,Hamileyken de boşanabilrisn.Bebeği istemyiorsan o başka git konuş geç değilse sonlandır tek kişinin istemesiyle olmuyor hamilelik zor geçyor sonrası lohusalık daha zor.tüm bu psiko devreleri tek başıma atlatırım dersen ne ala.iŞİN de varmış .ne çaresiz kadınlar var ellerinde bişi olmadığı için koca baskısına maruzlar.Elinde ekomoik özgürlük varken bırak o hayatı.Her bitiş yeniden başlangıçlar doğurur....:KK58:

EBRU 72 ye katılıyorum.Mutlaka bir uzmana görünmelisin.

Forumda yazdığın bütün cevaplar öfke dolu.
Diğer üyelere değil ama tüm olaylara ve şikayet edilen şahıslara hep öfkeyle yaklaşmışsın.
Kendi konularından sözederken yine öfke ve bolca argo kelimeler var.

Ne bu konuda,ne diğer konularda,eşinle ilgili elle tutulur bir sorun yazmamışsın.
Bu hırpalanıp hastanelik olmak sanırım kavga edip sinir krizi geçirmek gibi bir durum,yoksa dayak değil.

Yorumlaırnı okudum.
İçin kin ve nefret dolu.
Bir an önce bir şekilde bu duygulardan kurtulmalısın.
Artık anne olacaksın kendine çeki düzen vermelisin.
Yoksa senin bu ruh halin çocuğuna da yansır ve o da senin gibi mutsuz ve umutsuz bir insan olur.
Ruhen sağlıklı olmayan bir annenin çocuğu olmak çok zordur.

Son düzenleme:
okuduklarıma inanmak istedim, konunun fake olması için dua ettim. böyle bir evliliğe, içlerinde nefretten başka duygu beslemeyen iki insanın bir çocuk dünyaya getirecek olması kabus gibi. bir bayanın bu kadar bilinçsiz olması, çalışan, kendi ayakları üstünde durabilen bir kadının çaresizmiş gibi konu açması saçma. hiç mi vicdan yok sizde? böyle bir evliliğe nasıl bir çocuk düşünüyorsunuz? yazık olmayacak mı o çocuğa, kendi çektiğiniz işkenceye onu da mı ortak edeceksiniz? hadi sevmediğiniz bir adamla seviştiniz üstüne hamile kaldınız (ki bu bölümü bile yeterince kötü) hamile olduğunuzu öğrenince naptınız? siz karşınızdakinden nefret ediyorsunuz, o bu çocuğu istemiyor. ne düşündünüz? herşeyin iyi olacağını mı? inanamıyorum hala konunun fake olması, bir çocuğun daha bu şartlarda dünyaya gelmeyecek olmasını diliyorum...

Laalecim, canım,
teşhislerin ne kadar doğru..
insan sarrafı olmuşsun sen..

Psikolog Emre Konuk söz ediyordu.
Amerika'da bir ekip varmış. Çiftlere tartışmaları için bir konu veriyormuş ve videoya çekmeleri isteniyormuş.Sonunda bu psikologlardan oluşan ekip videoyu seyredip boşanacaklar, boşanmayacaklar diye öngörüde bulunuyorlarmış..öngörüleri %90'ının üzerinde doğru çıkıyormuş..

senin teşhislerini de ben buna benzetiyorum.
konu sahibi arkadaşım mutlaka kulak ver..

Bu kadar nefret ettiğiniz bir adamla nasıl seviştiniz ki?:26:

Kocanın tedavi edilmesi lazım ablacım bir an önce psikolojik dengesizmiş eğer seviyosan ayrılmak istemiyosan çek düzelir diye uğraş ama nefret ediyosan onla yaşamak istemiyosan bırak gitsin sana çocuğuna yazık değil mi?

okuduklarıma inanmak istedim, konunun fake olması için dua ettim. böyle bir evliliğe, içlerinde nefretten başka duygu beslemeyen iki insanın bir çocuk dünyaya getirecek olması kabus gibi. bir bayanın bu kadar bilinçsiz olması, çalışan, kendi ayakları üstünde durabilen bir kadının çaresizmiş gibi konu açması saçma. hiç mi vicdan yok sizde? böyle bir evliliğe nasıl bir çocuk düşünüyorsunuz? yazık olmayacak mı o çocuğa, kendi çektiğiniz işkenceye onu da mı ortak edeceksiniz? hadi sevmediğiniz bir adamla seviştiniz üstüne hamile kaldınız (ki bu bölümü bile yeterince kötü) hamile olduğunuzu öğrenince naptınız? siz karşınızdakinden nefret ediyorsunuz, o bu çocuğu istemiyor. ne düşündünüz? herşeyin iyi olacağını mı? inanamıyorum hala konunun fake olması, bir çocuğun daha bu şartlarda dünyaya gelmeyecek olmasını diliyorum...

Konu sahibinin açtığı konulara göz gezdirdim.
Bu çocuk tamamen isteyerek planlı bir şekilde yapılmış.
Hatta çocuk yapmak için çok uğraşmışlar.
Aşılama ile olmuş.
Çocuk sahibi olmayı bu kadar istediğine göre evliliğinin anlattığı kadar umutsuz vaka olduğunu sanmıyorum.
Tüm bu kin, nefret konu sahibinin içinde.
Yalnızca eşine değil dünyaya kızgın bir insan ...
Kayınvalidesini nasıl sindirdiğini anlattığı mesajı okusanız şaşarsınız.
Ama bu çocuk olduğuna göre, Allah tüm imkansızlıklara rağmen bu çocuğu onlara verdiğine göre bir umut var diye düşünüyorum.
Ama konu sahibi eşini değil önce kendini düzeltmekten başlamalı.

X