ne yaparsam yapayim bas agrim gecmiyor

Burda sadece vakit kaybiniZ olur ...doktora gidin...ayrica hastalıklara lutfen internetten bakmayin...kolestrol migren olabilir

Eğer dr gittiyseniz tedavisi yoksa ve migren ağrısıysa uzman birine hacamat yaptırın

Merhaba
Ben 35 sene bu ağrılarls mücadele ettim. Size önereceğim bakırköy devlet hastanesi mazhar osman nöroloji bölümü dr. Hüseyin sarı.
Kesinlikle gidin. Ben yıllardır birçok doktora gittim. Birçok ilaç kullandım. Bu doktor beni anladı tedavide sonuç aldım. Ağrım yok dünyaya yeniden gelmiş gibiyim. Geçmiş olsun.

tamam yapip icicem tsk

sicak su torbasi ise yaramadi soguk daha cok agri yapar bana nasil buz koyayim

Arkadaşım acilen bir dahileyeye koşup böbreklerini ve böbrek üstü bezlerini kontrol ettir.

Konuyu okuyunca direk diyabet dedim demekki kan şekeriniz yüksek seyrediyor hassasiyetleriniz bu yüzden. Ne kullanıyorsunuz şeker için?

Burun boğaz doktoruna gidin. Yeterli oksijen alamadığınızda kronik baş ağrısı yapar. Burun ameliyatı ile baş ağrınızda sonlanmakta.

de
denedim gecirmedi ooofff

Işığa karşı hassasiyet kelşmelerl karıştırma ve geçmeyen başarısı yaşadığımda 20 yasında idim inanılmaz şiddetli idi en son hatırladığım bir ambulans 45 gün sonra uyandığım da yoğun bakım da idim ben menenjit geçirmişim ölüyordum az kaldın acil bir nöroloji doktoruna gidin

Herşeyi yapmişşiniz ama sanirim birtek doktora gitmemişşiniz ?

Burdan size teshis mi koyalim mr mi cekelim? Doktor sorularina cevap yok sebep?

benim bas agrim siddetli degil ama cok hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…