Ne yapardiniz

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.058
7.856
198
Selam hanımlar.. Mesela gicik oldugunuz eski bir sevgiliniz olsa ve onunla ortak bir cevrede bulunma durumunuz olsa zorunluluktan.. (Ama ortamdaki cogu kisinin ikinizin eskiden sevgili oldugundan haberi yok) Herkesin icinde otururken eski sevgiliniz surekli sohbet arasinda sevgiliyken ikimizin sarkisi diye dinlediginiz bir sarkinin adini soylese, imali imali konusup ben o sarkiyi cok severim gibi konusmalar yapsa, ne yapardiniz?

Tepki vermem, net duruş sergilerim.

Adam o şarkıyı seviyormuş ki , siz beraberken "ikimizin şarkısı" demiş, üzerine ek bir anlam yüklemişsiniz. Arkadaşlıklar, ilişkiler bitebilir. Biriyle beraberken "mış gibi" yapmıyorsanız; ayrılınca da aynı şarkıları, kitapları vb... sevmeye devam edersiniz.

Bahsettiğiniz adam, aynı derneğe üye olduğunuzu görünce; dernek toplantısında "rezil ettim" diye konu açtığınız adam mı ?

Hayir o degil, bu bahsettigim kisi baskasi, dernekte falan da degil. Sevmek degil mesele, herkesin icerisinde bana bakarak imali imali konusuyor.. Rahatsiz oluyorum, muhattap da olmak istemiyorum

Sokaktaki bir yabancidan daha yabanci ol . Hiçbir şekilde hayatını etkiledigini anlamasın. Ve bunu düşünme de zaten sevseydi daha önceden konuşur ima yapardi o ortamı beklemezdi.

Sokaktaki bir yabancidan daha yabanci ol . Hiçbir şekilde hayatını etkiledigini anlamasın. Ve bunu düşünme de zaten sevseydi daha önceden konuşur ima yapardi o ortamı beklemezdi.
Hayir zaten sevdigi icin ima yapmiyor ki, tam tersi gicik oldugu icin ima yapiyor ve herkesin icinde bir sey diyemeyecegimi tahmin ettigi icin.. Sinirleniyorum..

Hayir o degil, bu bahsettigim kisi baskasi, dernekte falan da degil. Sevmek degil mesele, herkesin icerisinde bana bakarak imali imali konusuyor.. Rahatsiz oluyorum, muhattap da olmak istemiyorum

Belki sadece sevdiği şarkıdan bahsediyordur. Ortada bir ima olduğunu hissediyor veya düşünüyorsanız da ; dikkate almayın, tepki vermemeye çalışın.

Hayir zaten sevdigi icin ima yapmiyor ki, tam tersi gicik oldugu icin ima yapiyor ve herkesin icinde bir sey diyemeyecegimi tahmin ettigi icin.. Sinirleniyorum..
Sende karakter meselesinden dem vur. Karakter adam olmama baktın hala nabzinla oynuyor herkesin içinde haddini bildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…