ne yapamlıyım ustune mı gıtsem yoksa baska bısey demesem mı bılemedım.

Ustune gitme diyeceginizi demissniz zaten yazicam ama,seni cok iyi anliyorum,bende senin gibiyim bu konuda,her tartismada ben konusmak icin,onu konusturmak icin,duzeltmek icin ugrasmayim diyorum ama rahat edemiyorum. Biliyorum biraz geri dursam o dusecek ustume,benimle arayi bulmaya calisacak. Alismis nasil olsa,ben konusmam trip atarim,o kesin benimle konusmaya calisir,baristirmaya calisir diye.. boyle yaparak onlarin cabalamasina izin vermiyoruz iste..
Yukarda yazdigim gibi,aciklama yapmisin,birakmaya calis aryik kendi haline.konusmak isterse kendi gelsin. Dersini calis sen,bugun olmazsa yarin barisirsiniz da,sinavina ertesi gun tekrar giremezsin.

Bence şimdi sınava çalış o konuşana kadar da konuşma ama öyle üzgün durma
Yani o yokmuş gibi davran evde çok işe yarıyor

Her zaman sen bir şekilde iletişim kurmaya çalışmışsın herşey rutine binmiş
Onu sallamadığını hissettir eşekten düşmüşe dönsün

bıraktım zaten ne halı varsa gorsun o gelene kadar tekkelıme edersem ne olayım cok sınırlıyım megerse anasına gıdıyormus hergun karnını doyuruyor yıyor ıcıyor oyle gelıyor eve herksın olaydan ıllakı haberı var yanı küs olduğumuzdan guya benı haklı goruyorlardı nede olsa kardeslerı tabıı ıllakı yanlı davranıcaklar. mıdem bulanıyor artık bu durumdan ne halı hatta ne hallerı varsa gorsunler

Siz yapacağınızı yapmışsınız, bundan sonra ustelemeniz faydadan çok zarar verir.
Bırakın bundan sonra o duşunsun. Fırsat vermiyorsunuz adım atmasına ya da adım atması gerektiğini düşünmesine.

adımı da onun olsun gerek yok ıstemıyorum. ben işteyken cocuga zaten annem bakıyor ee calısıyorum da hemde ondancok kazanıyorum. sevdıgım ıcın katlanıyım dıyordum gordumkı kumpastayım. gerek yok pek bı degısklık olmayacak hayatımda sadece babamın evınde yasıyıcam hepsı bu

Şu Erkeklerin " Kadınmısın sen? " lafına gıcık oluyorum! Neden direk cinsiyete ve kişiliğe hakaret edilir? Kızınca Küçük ve alçaltıcı kelimeler kullanır insan!? Beğenmiyorsan al çanta nı git be vefasız insan! Bende bugün eşimle negatif tim..
SÖYLEDİKLERİNE karşılık vermedim.. Allaha havale ettim.. Sende et...

Kendi adam olsa bu kavramı sorgulamaz zaten.

Kendi adam olsa bu kavramı sorgulamaz zaten.
Böyle insanlar la muhattap olmayacaksın ki kendini,bi b.k sanmasın.. Bugün eşim de söyleindi hiç cevap vermedim aldım kitabımı okudum sakinleşince sokuldu şebeklik yaptı bişi olmamış gibi davrandım o utansın!

Sana katılıyorum. Muhatap olmayacaksın, üstüne gitmeyeceksin, kendi haline bırak ki söylediği salak seyleri bi tartsın kafasında

Sen yeterince adim atmissin , Bosver birak kendi haline .
Hem suclu hem guclu modunda esin..

Ustune gitme , sen ustune gittikce her ne yasarsaniz esin kendini hakli gorucek ..

Asiri cocukca davranmiss esin , insan derdini soyler ..
Hic hoslanmam böyle insanlardan ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…