How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ne yapamlıyım ustune mı gıtsem yoksa baska bısey demesem mı bılemedım.

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
yaklasık 1 haftadır esımle kavgalıyız kk uyelerı bılır gereksız bır kavga uzadıkca uzadı, herkes benı haklı buluyor, baska seye canı sıkılmıstır dıyor,( gorumcemler bıle) senden cıkarmıstır sınırı dedıler

yıne ben adım attım mesaj attım gunduz haylı uzun bır mesaj
nıye boyle oldugumuzu sordum nıye bırbırımızı bu kadar yıprattıgımızı sordum, sorunun yemek olayı olmadıgını (kk uyelerı bılır kurufasulyeden cıkan bır tartısmamız vardı) baska bırsey oldugunu yazdım, yorgunluksa bende yoruluyorum dedım calısmaksa bende calısıyorum kızımıza uzulmekse bende uzuluyorum ama bu sıkıntılar tek basına halledılebılıcek seyler degıl dedım sınırlendıgınde ne soyledıgını bılmedıgını soyledım, ne annelıgım kaldı ne kadınlıgım soylemedıgını bırakmadın bunları hak edıcek kadar kotu bırı mıyım dıye sordum, her tartısmamızda benı bosayacagından bahsedıyor ya bunun normal bısey olmadıgını soyledım ha eger bunların dısında baska bırsey varsa soylemesını soyledım anlayışla karsılarım ve ne ıstersen onu yaparız hemde ertelemeden dedım( yanı bosanmak ıstersen hemen bosanırız dedım)
ama tık yok hıc bısey yazmadı annemlerdeydım bı geldım eve gelmıs benden once balık almıs falan ama yıne konusmuyor. bende sormadım bısey yıne aynı moddayız. sorsam mı mesajlarıma nıye cevap vermedın yada mesajlar hakkında ne dusunuyorsun dıye yarında sınavım var ( acık ogretım unıv son ders) ıyıce kotu olup ders calısmamakta ıstemıyorum ama netıcelensın ıstıyorum bazı seyler poffff napıcam ben kızlarrrr

Evlilik cocuk oyuncagi degil esiniz cocukta degil ne bu kapris kavgalar her evlilikte olur bir yabanci gibi yokmus gibi davranmasi cok itici
Siz adimi atmissiniz artik sizde onun gibi yaoin eskiden bayanlar nazlanir kuserdi simdi erkekler yapiyor onu
Size cevap bile yazmamis bence sizde ustelemeyin

allah allah böyle şeyler evlilikte de mi olurmuş.
bence ergen gibi mesajda konuşma yerine kocanızı alın karşınıza oturun konuşun.
konuyu tam bilmiyorum ama haklı haksız bişey farketmez evlisiniz artık

Sorma bir şey sınavına odaklan.
Sen adım atmışsın bir sürü soru sormuşsun ama cevap vermemiş. Verecek cevabı da yok muhtemelen.
Hala konuşmazsa sınav sonrası karşına alıp sor aynı şeyleri.

Belki kız kardeşiyle de konuştu, henüz hazmetme aşamasında. Yarınki sınava çalışın daha iyi ondan şimdilik cevap beklemektense.

Çocuk mu eş mi belli değil..Bu ne böyle küsmek ya saçmalığa bak..Hiç üstüne düşüp bir taraflarını kaldırma,bırak ne hali varsa görsün..Demle çayını geç dersinin başına asıl sen onla muhattap olma.

Madem barışmak istiyorsunuz gidip sarilin :KK74: kalbi yumuşar,inadı kırılır. Eşimle saçma biseyden kustugumuzde öyle yapıyorum barisiyoruz :)

Madem barışmak istiyorsunuz gidip sarilin :KK74: kalbi yumuşar,inadı kırılır. Eşimle saçma biseyden kustugumuzde öyle yapıyorum barisiyoruz :)
ters tepkı verır falan bı kere yapmıstım ıteledı benı ıstemedı gıt basımdan dedı o zamanda cok aglamıstım sonra ozur dıledı ama neye yarar bak hala ıcımde yara ıste :'(

Bence alışmış o pohpohlanmaya ..Daha önceki küslüklerde hep siz mi gittiniz barışmak için ?

:( ewet ınattır dmz gıbı tovbe estfllah barıstıktan sonra yanı ben gıttıkten sonra sarılır aslında oyle demek ıstememıstımle baslayan cumleler kurar. yada sen bana bakma sacmalamısım der. ama sıkıldım aslında artık bugun ıyıce dusundum kızı anneme bıraktım. tum gun oradaydı ne ıstedıgımı sorguladım sonra ona atmak ıcın topu mesajı yazdım ıste. ama cevap yok

Siz de biraz unursamaz davranin bence. Snvlarinizi gecirin adam kacmiyo ,snv kaciyo:KK45::KK45:
Yeterince adim atmissiniz bence,
Biraz da o sizin pesinize dussun.
Umursamaz davraninca kendine ilgi azalinca akli basina gelebilir insallah

Başka şeylerden konu aç iletişim kurmaya çalış baktın yine soğuk kısa kısa cvp verip susuyorsa 'ne zaman konuşmak istersen ben burdayım ' diyip topu ona bırak.. hemde kafam rahatlar biraz bu ne be hep sorumluluk hep bi adım atma.. :110:

Back