Kızlar konu actm hepiniz diyorsunuz boyle bir eş mi olur simdi size birsey anlatacam ben 20 yasindayim qörucu usulu ile evlendim yani evlenmek zorunda kaldım ben lise öqrensiyim ygs sinavina qirdim ailem dedi kazanmazsan evlenceksin boyle şartlandirdim . neyse sinava qirdim Kazanmadm ailem evlendirmedi ama hep salak o dershaneye verdiqimiz paralar bosuna qitti butun herkes seni konusuyor utancimizdan ne yapacaqimizi falan filan baktim bi kac kisi beni istior ailem bana sormadan qönulu zenqin falan olursa direk verelim. Bende direk önume cikanla evlendim onlarin madi durumu o kadar iio deqil baslik parasi alindi bana ceyiz alindi baktim bi kac sorun cikti aileme anlattim yuzuqumu atacaqimi soyledim onaylanmadi neyse 3 aydir evliyim ve hastayim bunlari duşune düşüne hala testim cikmadi bu arada beklim hpv testini
esimi sewiom ama o beni sewiyormu bilmiom o kadar kisi varken kaynim ,akrabasi . bekar bu arada, simdi buyuk kaynim direk gelio yatio ben kayninla suan oturmusuz tv izlioz ben aşırı rahatsiz oldum oluom ama susuom niye bilmiom korkuom ailemi kaybetmekten onunla boşanirsam onu özlemekten O da cocuk beklior
esimi sewiom ama o beni sewiyormu bilmiom o kadar kisi varken kaynim ,akrabasi . bekar bu arada, simdi buyuk kaynim direk gelio yatio ben kayninla suan oturmusuz tv izlioz ben aşırı rahatsiz oldum oluom ama susuom niye bilmiom korkuom ailemi kaybetmekten onunla boşanirsam onu özlemekten O da cocuk beklior