- 25 Ağustos 2014
- 15
- 9
-
- Konu Sahibi beatlemaniaccc1
Merhaba ablalarım -ablalarım diyorum çünkü henüz 14 yaşında bir kızım-
Bu yaşta maalesef 89 kiloya kadar çıkmış biriyim. En azından boyum 1.76 diye şükrediyorum.
Ablalarım, ben bir hafta boyuna Leslie ile yürüdüm 87 ye kadar indim fakat hep bende aynısı oluyor 1 hafta sonunda geri alıyorum.
Galiba kilo verdiğime sevinip pek umursamamaya başlıyorum.
11 ay içinde 15 kilo civarı vermek istiyorum 10 da olur, en azından mezuniyetimde kilolu olmak istemiyorum
Ebru Şallı ile Pilates denedim fakat zorlayıcıymış gerçekten, ne kadar sürede 21 günde yağlarınızı eritin programına geçebilirim? Ben ilk gün yeni başlayanlar için olanı denedim sonraki gün direk 21 günlüğe geçtim tabii yapamadım en fazla 30 dakika dayanabildim.
Sizce spor olarak ne yapabilirim? Ne yapacağımı şaşırdım.
Not:Yeni üye oldun umarım yalnış bir şey yapmamışımdır.
Ayrıca hiç cips yemiyorum :)) sadeceçikolata yiyorum ama azaltacğım yanı nasıl beslenmeliyim akşam öğlen falan
Hepsini deneyeceğim ablacım çok teşekkür ederim.ben akşam yemeyi pek sevmiyorum. Yemesem olmaz mı :) Bugün tartıldım ayrıca 87.9 çıktım çok şükür :) Buraya gelişmeleri yazacağım ablacım mesela pasta yiyeceğim gün sadece sabah ve öğlebn yemek yesem olur muu?
Yani, yazacağım dedin ya daha detaylı o nedenle dedim
T amam ablacım kusura bakma iyi tatiller bu arada :) . Şekeri yavaş yavaş keseyim o zaman. Sen tatilden dönünce anlatırsın ablacım iyi tatiller :)
Evet, zaten yapıyorum. Bir uygulma buldum , bulduğum uygulamada tüm yemeklerin kalorileri, yapılan sporların kalorileri falan ar çok yardımı dokunuyor cidden , teşekkür ederim tavsiyeniz için :)