merhaba arkadaşlar çk kötüyüm şuan elim ayağım titriyor...konuyu baştan anlatayım bizim 24 saat açık bir işletmemiz var (lokanta) eşim ve kayınpederim gece dükkanda dururlar...3 gün önce gece dükkana 4 kişi geliyor sarhoşlar bitanesi arabadan inerken havaya silah sıkarak dışardaki masalardan birine oturuyor ve masanın üstündeki suları falan yerlere atıyor bağırıp çağırıyor bana şalgam suyu getirin diye garsonlar burda şalgam suyu yok dyincede buranın sahibini çağırın diye bağırıyor buarad saat gece 3 suları eşimin babasıda ankaraya gidiyodu hastamız var diye onlar yoldayken oluyor bu olay eşim dükkanda...polis geliyor ve bu silah sıkan hayvan yanındaki adamlardan birine veriyor silahı önce eşime al sakla sen mekan sahibisin diyor eşim saklayamam ben diyip geri çewiriyor adamları...polis geliyo arama falan yapınca silahı verdiği adamı ve silahı emniyete alıyorlar tabi bu adam masaları dewiriyor cam bardak ne varsa kırıyor polisler bunun gözüne sprey falan sıkıyor öle zapdediyorlar nekadar müşteri varsa kaçıyor falan...buarad eşimin aileisnin ailesi dostu ve yıllarca yanlarında çalışan bi abimiz var ahmet diyelim bu abiye...ahmetin eniştesi geçmiş zamanda bu adamın eniştesini vurup öldürmüş aralarındaki konu kapanmış yıllar geçtikçe...ama ahmet bu adamdan çekindiği için her geldiğinde ağam paşam diyerek el pençe durarak bu adam bi güzel o özgüwenide veriyor...neyse adamın yanındaki adamlardan birini alıp götürüyolar herkes dağılıyor adam bu ahmete telefon açıp ben yarın o dükkana gelip bakıcam kapalı olcak diyo...eşimle babasıda buna deliriyor bu arada hastaya bakıp hemen geri dönüyo kayınpederim ankaradan bu olaydan ötürü...o akşam ses soluk çıkmıyo bu şerefsizden sabah dükkana bi adam geliyo eşimin aileisninde tanıdığı bu adamın bir yakını ve bizimkilere siz o silahı saklamalıydınız şimdi adam bisürü masrafa girdi benim silah param ne olcak diyo size o silah parasını vermek düşer falan diyo bizimkiler çıldırıyo eşim adama bizden 5 kuruş para çıkmaz git aynen söle hem benim mekanımın önünde gelip silah sıkıcak hemde ben onun zararınımı üstlencem suçunumu kapatcam diyo ama adam uzattıkça uzatıyo yok işte polisi siz aramışsınız falan buarada dükkandan kimse aramadı polisi iş uzar diye...adamlar resmen haraca bağlamak istiyolar anlıycağınız...dün akşamda yine bu ahmeti aramışlar bi mekanda buuşup konuşalım demişler bu akşam için bizimkilerde bizim sizinle bi hukukumuz yoktur artık aramayın mekanımızada gelmeyin konuşucak bişey yok diyolar...ahmette kendi derdine düştüğü için abi verelim bikaç milyar kurtulalım diyo yani bir kere verince bunu sonu gelmez kendide biliyo ama ahmetin aileside bu adamda aşiretmiş miş miş falanmış kan davası dewam edermiş ahmetin derdide bu...ahmet dükkanımızda sadece şef garson buarada...biraz önce eşim yataktan bi hışımla kalktı bize yemek hazırlıyordum üstünü giydi gitti ( adamın kardeşleri gelmiş dükkana şimdi konuşuyorlar ölcem burda sinirden ( kayınvalidemi aradım kızım bunlar pislikler bunlara adam öldürmek tavuk öldürmek gibi bişey ne yapcaz dedi kapatı(( e be ahmet ben sana söylüyorum bu adamlar para için seni arıyorlar sen bu adamlara diyemiyomusun bu dükkandan size ekmek çıkmaz burdan 2 aile geçiniyo dünya kadar borçları var bulaşmayın bu adamlara diye ama ahmet bey yedirin para diyor resmen eşimde diyorki 1 lira bile versen dükkana kapat git işin bitmiş demektir...ben ha o haracı vermişim he karımı vermişim kendime yediremem diyo...yaa çıldırcam savcılığa falan başvuruldu kamera kayıtları var ama bu adamlar bundan anlayacak türden insanlar değiller kızlar bişey söleyin bide rahatsızım ben beynimde tümör var başım şuan öle bir ağrıyorki beyin kanaması geçiricem sinirden offfff(((