• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ne yapacagımı şaşırdım yardımmm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ada67

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
1.525
11
158
Diğer
merhaba arkadaslar 10 aylık oglum var 1 ay once kusmaları basladı gayet iştahla mamasını yerken ne varsa cıkarıyor dr a gıttık usg cekıldı kan tahlılı yapıldı reflü dedi motılıum verdı 1 ay kullanduk hıc faydası olmadı sımdıde gavıscon basladık 2 hafta ıyı ıdı 3 gundur yıne aynı iştahı cok guzel ama yedıgı mıdesınde durmuyorkı...daha 8 900 kılosu...butun duzenı alt ust oldu az az sık yedırelım dıyoruz yıne aynı yetişkin gibi gaz cıkarıyor beraberınde yedıgı ne varsa..ne yapmalıyım acaba cocuk gastroloğuna mı gıtsek oda aynı ilacları verecek ..durumu benım gıbı olan varmı..birde gecelerı pınarın devam sutunu verıyorduk 4 gundur onuda içmiyor sütüm yok denecek kadar az mamayıda hiç almadı zaten..biberonu görunce kıyametı koparıyor benı emmek ıstıyor ama sut yokkı doymayıncada saat bası kalkıyor..geceleri ne verebilirim..kafayı yemek üzereyim...

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.devam sütüyle prinç ununu pişirip içine sevdiği meyveden verip yatırabilirsin.tok tutar.bende son öğün olarak bunu veriyorum..denemende fayda var..

Ben bebeğim 5 aylıkken götürdüm çocuk gastroloğuna motilium ve gavisconu beraber kullanmamı istedi birkaç ay kullandıktan sonra bıraktık bizimki bebek reflüsüydü geçti çok şükür.Kusan bebek çok zor bence sende bir göster gastroloğa en azından için rahat eder.

bence iyi bir profa götür benim oğlum doğduğundan beri kusuyordu hep reflü dendi meğer doğuştan barsak darlığı varmış son anda müdahasle edildi ama ne renk kustuğu önemli canım ne renk ve nasıl kusuyor

sadece yedikleri cıkıyor ama öğleden sonra kusarsa sabah kahvaltısı bile çıkıyor en kısa zamanda gidicem dr a...2 gün iyi ise 3 gün tekrar baslıyor...

Back