Ne yapacağımı şaşırdım yardım lütfen ..

Bakın tamamen dürüst olacağım, sakın yanlış anlamayın.

Yani elbette almak zorundasınız yanınıza ama

Birkaç aylık evliyken eşim annesini yanına almak zorunda kalsa çok mutsuz olurdum ben. Yani herkes olur bence. Zaten birbirinize alışamamışsınız, evde başka biri de var, inanılmaz zor bir durum.

Ekleme: Durum erkek anneleri olunca bu konudaki fikrimi çok net belirtiyorum, burada da belirtme ihtiyacı hissettim o nedenle.

Evet ama eşim daha öncesinde de böyleydi :S yani annem 2 aydır bizde kalan 4 ayımızda da ilgisizliği var dı ama bukadar değildi tabi. dışarı çıkmak istemezdi, işten gelirdik çok konuşmazdık yine tel tel tel. Tabiki güzel günlerimizde olmadı değil oluyodu :)

Haklısınız dediğim gibi ama başka çarem yoktu eşimde bu konuda çok destek olmuştu bizde kalcak başka yerde kalamaz demişti ama içten içe tabiki rahatsızlık duyuyor olabilir. Aslında annemin çokta rahatsızlığı yok bize farklı odalarda otururuz o çekilir salona açar tvsini maçını izler yine rahattır yani annemin zararı yokki ona :s

Annenin zarari olmasa bile varligi yeter canim ya ..
Insan sikilir ..gerci insandan insana fark var. Ama bizim milletin cogunlugu öyle büyüklerin varliginda simarip öpüsüp koklasmaz
Arkasinda baska birsey arama hic güzelim..sebeb kabak gibi ortada

Umarım dediğiniz gibidir Annem gittikten sonra düzelir inş.

Ben zaten eşinizin bu sebeple ilgisiz olduğunu düşünmüyorum.

Sadece annenizin sizde olmasının onu mutsuz etme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtmek istemiştim.

Yani sizin anneniz olduğu için size öyle geliyor açıkçası. Evde hiç gözükmese bile anneniz insan normalde yapacağı şeyleri yapamaz.

Çok geçmiş olsun bu arada, bunu annenize başkası baksın anlamında söylememiştim.

Yani yapı olarak öyle biri olabilir, sıkıcı olabilir. Ama şimdi anneniz var diye siz de bir şey yapamazsınız ki.

Tabiiki olabilir bende düşünmüyor değilim, sabırla bekliyorum sadece.. Demek istediğinizi anladım yanlış anlaşılma olmasın sizi suçlamadım yani :)

ben yeni evli olsam bende kayınvalidemi evimde istemem çünkü birlikteliğin en yoğun zamanları.. 2 insan birbirine alışmaya çalışırken 3. kişi sorun olabilir. tabi evde başka birinin olması cinsel hayatı da etkiler.. annenizin rahatsızlığı kötü zamana denk gelmiş. bir de siz evlendiğiniz adamı yeterince tanıyor musunuz garip bir durum çünkü.

Tanıyorum tabiki ama aynı evi paylaşmak farklıdır dediğiniz gibi tam birbirimizi daha iyi tanıyacağımız bilmediğimiz huylarımızı öğreneceğimiz zamanlarda denk geldi annemin durumu

Universite okurken bi sinif arkadasim vardi evlilikle ilgili tek hayali isten gelip yemegini yiyip tv karsisinda uzanip haniminin ona hizmet etmesiymis odunlukta son nokta o geldi aklima. Malesef erkeklerin bazilarinda var boyle huylar canim sende ayni sekilde karsilik ver bakalim bi sure.

Şu anda öyle yapıyorum o tv izliyo bende forumda takılıyorum :) gayet normal herşey konuşuyo laf atıyo vs bi süre böyle devam edeceğim bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…