Ne yapacağımı şaşırdım yardım lütfen ..

Cinsel sorununuz varsa uzaklaşması çok normal.
He herşey cinsellik mi diyeceksin tabii ki değil ama oynaşma,koklaşma şart bence.
Anne faktörü de var zaten.
Dilerim anne hemen iyileşir,şu cicim aylarınızın tadını çıkarırsınız.

Bana işe başlamalısınız gibi geldi, ev hanımı iken evin işleri ile bunaldığınızda sohbet için beklediğiniz tek kişi akşam gelecek olan eşiniz oluyor.
Kendisi de zaten yorgunum , kafam dolu dediğinde siz çıkmaza girersiniz.
Ama işe gidiyor olsaydınız, sıkınıtılarınızı, dertlerinizi veya düşüncelerinizi paylaşabileceğinizhem sosyal arkadaşlıklarınız, hem motivasyonunun, hem para kazanıyor ve aile bütçesine fayda sağlıyor olmanız sebebiyle sizi çok daha fazla işe yarar hissetirecektir.

valla ben ailemde ve çevremde en kocalar gördüm. gecenin yarılarına kadar çalışıp evine geldiğinde karısıyla gayet güzel konuşup dertleşen. o yüzden hiç bir şekilde mazeret uydurmasın.

yapacağın tek şey kendini geri çekmek. eve geldiğinde hoşgeldin de önüne de koy yemeğini. daha da ilgilenme. ama suratını da somurtarak oturma yanında. sanki her zamanki ruh halinmiş gibi davran. bakalım ne tepki verecek.
zaten eğer bunu da umursamıyorsa kusura bakmasın ama seninle niye evlenmiş. kendine bi hizmetçi tutsaymış evinin işlerini yaptırmak için.

öyle haklısın ki biz bile burda birbirimize diyoruz şöyle davran böyle davran olsun alttan al sen iyi ol bilmem ne . erkekler biribirine ne diyodur acaba. erkek adamsın lan sen boşver mi diyorlar acaba. bizim kadar düşünüyorlar mı hiç sanmıyorum. yazık . kadın düşüne düşüne mutsuz oluyor . nlur bi öpsen yanağından makas alsan ufacık şeyler bile mutlu eder bizleri ama işte... çok görüyorlar galiba

Esim bir donem kucaginda b.sayarla oturuyordu,elinde tel.oyun oyniyordu yada uyuyordu yeni dogum yapmisim calisma hayatim bitmis eve kapanmisim ilgi alaka sifir...defalarca soyledim tum gun kafam patliyor ben boyle rahatliyorum diyordu.ben ne mi yaptim dirdiri kestim onu kendi silahiyla vurdum...aldim elime tableti k.k. bir derdim var bolumunu siki takipcisi oldum tableti kapattim kitap okudum kitabi biraktim bulmaca cozdum.birkac zaman umursamadi ama sonrasinda yaptiklari ben dir dir yapmadigim icin cekiciligi kalmadi bu kez o bana sen benimle ilgilenmiyorsun kafani kaldirip bakmiyorsun demeye basladi...hic cemkirmedim ignelemedim canim sikiliyor kendime zaman ayiriyorum dedim anladi ki ben onsuzda aksamlari vaktimi gecirebiliyorum egleniyorum simdi ne eline tel. Ne de b.sayar aliyor...kacan kovalanir.....

kesınlıkle işe yarıyormuş bu taktık.burda bı kaç kadında aynısıını yapıp olumlu sonuclar almış hmmm

canım eşinin yapısından da olabilir..ama annedende kaynaklanabilir eşimle aileme gittiğimde kasılır uzak kalmaya çalısır..ama sen eşini alıstırmaya calıs işten gelince öpmeni istiyorum..biraz konusmak istiyorum de ama sakince canm..bizde 5 aylık evliyim daha yeni yeni eski yakın i neşeli hallerimize dönebildik..inş düzelir eşiniz de..

tamam annen var diye sarılıp öpmeyebilir,canım aşkın sevgilim vs demeyebilir ama sizin anlattığınız düpedüz saygısızlık.yemekte konuşma sohbet etme birlikte bi çay kahve içme hürmet gösterme.ayıp yaa..insan zoraki de olsa şirin görünür..annenize bakacak kimse yok muydu??? sizden başka

Amin inş.. Cinsel sorunlarımız var evet zaten bu konuda gayet sabırlı olduğunu düşünüyorum hakkını yiyemem belki başkası olsa çokta bitmişti ama onuda atlatmaya çalışıyorum inş. düzelicem

Haklısınız ama şu anda annemden dolayı çalışamıyorum iyileştiği anda zaten işime devam edeceğim ozaman daha iyi olacağını umuyorum :)

Bundan sonra öyle yapacağım bakalım ne olacak burdan bildireceğim sizlerede ..

Zaten beklediğimiz tek şey bu. Yat kat beklemiyorum beni her akşam dışarı çıkar demiyorum her dakika benim istediğim olsunda demiyorum. Arada bi gel 2 dk sarıl bi öp bak nasıl yetiyo nasıl mutlu oluyorum. bu yeterli benim için ..

Evet benimkide öyle diyo ben maç yorumlarını dinliyorum kafam dağılsın diye telde oyun oynuyo kafam dağılıyo diyo onada hak veriyorum ama abartı olunca bizede rahatsızlık veriyor haksızmıyım.
Dediğiniz gibi yapacağım birde öyle deneyelim bakalım neler olacak :)

kesınlıkle işe yarıyormuş bu taktık.burda bı kaç kadında aynısıını yapıp olumlu sonuclar almış hmmm

Bende deneyeceğim bugünden başladım :)

Amin cnm inş. Konuştum denedim ama değişmiyo yada ben çok üstüne gittim bilmiyorum

Hayır yok bitek ben varım annem tek kaldığı için de yanlız bırakamam almak zorundaydım yanıma, annemle ayrı odalarda oturuyoruz sonuçta yapmak isteyen her türlü yapar diye düşünüyorum haksızmıyım

yorumlardan anlaşılacağı üzere evlendikten sonra erkekler evrim geçirip bi oduna dönüşüyorlar. yalnız olmadığınız için mutlu olun :)

:) Sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim bu duruma :)

canım evlilikte zaten cinsellik sorunu her sorunun başı oluyor bence

Bugün mesela gayet iyiydi normaldi yani muhabbetimizi ettik vs birlikte film izliyoruz keyifli yani, böyle olunca bende mutlu oluyorum nolur yani böyle olsak hep.
Cinsellik konusuna gelince nasıl halledicem bilmiyorum ama bi yolunu bulacağım desteklerinize ihtiyacım var

Yaslariniz kac canim?

Aslında huylar aynı benzer olduğundan birbirimizi anlama konusunda zorlancağımızı sanmıyodum pekte inanmam zaten burçlara :)

Yeni evlisiniz.. cicim aylarinizda annen sizde
Bence sebeb ortada. Esin tabi annen yüzünden böyle oldugunu söylemez söyleyemez sana..
Kendini onun yerine koy.. sen rahat edermiydin evde gülüs kahkaha kovalamaca yapabilirmiydin kayinvaliden sizinle bir evde yasasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…