NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM

umutsuzusss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
43
12
32
ÖNCELİKLE 3 YIL BEKLEDİĞİM BİRİ VAR UZAKTA VE HALA BEKLİYORUM BEKLEMEKTEN O KADAR YORULDUM Kİ 3 AYDA BİR GELİYOR GÖRÜŞÜYORUZ ...
ÇOK SABRETTİM ÖYLE BÖYLE DEĞİL HEP BİR ŞEYLER BEKLİYORUM ONDAN CİDDİ ANLAMDA O BİRAZ DAHA SABRET DİYOR VE BENİM TÜKENDİĞİMİ ANLAMIYOR. ÇALIŞIYOR AMA TAM İŞİNİ KURMADAN CİDDİ Bİ ADIM ATMAK İSTEMİYOR DAHA 5 AYDA ASKERLİĞİ VAR VE BN 23 YAŞINDAYIM ARTIK MUTLU BİR EVLİLİK İSTİYORUM ÇEVREMDEN ÇOK ETKİLENEN BİRİYİM HEP SORUYORLAR NOLDU DİYE BUDA BENİ BUNATIYOR HERKES BENDEN E ARTIK BİŞEYLER OLSUN DİYE BEKLİYOR . BEKLEMEK BİŞEYLER YAPMAMASI BENİ SOĞUTTU ONU ESKİSİ KADAR SEVMİYORUM BIRAKAMIYORUMDA ÇÜNKÜ PİŞMAN OLMAKTAN KORKUYORUM YA MUTLU OLCAKSAK DİYE DİYE BİTTİM TÜKENDİM . ÇEVREMDE BANA İLGİ GÖSTEREN BAŞKA BİRİ VAR ONA KARŞI BİRŞEYLR HİSSEDİYORUM GALİBA ...ODA SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR HAYATIMDA BAŞKA BİRİ OLDUĞU İÇİN ONADA GİDEMİYORUM ...KISACASI MUTLULUK KİMDE BİLEMİYORUM 3 YI BEKLEYİP EMEK VERDĞİM KİŞİDEMİ YOKSA HEP YANIMDA OLMAK İSTEYEN BENLE CİDDİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SEVDİĞİNİ SÖYLEYENDE Mİ .. ARAP SAÇINA DÖNDÜM YARDIM EDİN (

Oncelikle buyuk harfle yazmayin....

kim senin için somut birsey yaptiysa ona git lafla peynir gemisi yürümez beni bekle vs vs. ama sende net ve kararli değilsin ikisinde de gönlün var bu da olmaz.

hayatinda 3 yildir bekledigin kisi yok. sen zorluyosun. hem sevmedigini yazmissin ne diye omrunu curutuyosun anlamadim , ya mutlu olcaksak?.... diye bisey yoktur.

Seven adam beklettmez ama digeriylede evleneceksin diye bir sart yok belki tanidikca onunlada olmayacagini anlayacaksin ya da zaman buna musade etmeyecek duygularini takip et derim ben...

3 yıl bekleyip emek vermişim diyorsun ama artık sevmiyorsun eğer sevseydin diğeri kafanda soru işareti oluşturmazdı . Belki şu an ki erkek Arkadaşının imkanları öyle el veriyordur ama senin sevgi bitmiş canım ...

Sevgın baskasının ilgisini görunce bitmemiştir umarım cnk onunla denersen ve olmazsa eskısını gerı ısteyebılırsın bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…