• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapacağımı bilmiyorum :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi vusl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vusl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
122
88
103
34
İçel Mersin
arkadaşlar eşimden 2. sperm testi daha istedi doktor sonuç gene 0 çıktı....ister ilaç tedavi dedi ister tüp bebek dedi size bırakıyorum dedi tüp bebekde illa olacak demiyorum dedi kesin bişey diyemem dedi ilaç ise haftada 3 kez iğne

arkadaşlar eşimden 2. sperm testi daha istedi doktor sonuç gene 0 çıktı....ister ilaç tedavi dedi ister tüp bebek dedi size bırakıyorum dedi tüp bebekde illa olacak demiyorum dedi kesin bişey diyemem dedi ilaç ise haftada 3 kez iğne

canım allahın dediği olur siz tedbirinizi alın takdiri allaha bırakın

eşini mikro tese denen ameliyata alıp ordan sperm bulunursa tüp bebek yapacaklar tabi sende tüp bebek ilaçlarını kullanıp yumurta toplamaya alınacaksın eşinle aynı anda.sperm bulunursa iyi yaparsınız ama ya bulunamazsa.senin kullandığın iğneler ilaçlar,eşinin hali.birde spermler kaliteli olmayınca hemen tüp bebekte tutunmuyor hamile kalınmıyor.benim eşimde öyleydi boş boş ameliyat oldu.sonra yine ameliyat dediler ben istemedim,eşim tedavi oldu azda olsa bişeyler çıkıyor artık Allaha şükür.Tüp bebeği kaç defa denedik hala olmadı gerçi.

Merhaba bizde de 0 sperm çıktı varikosel ameliyat oldu eşim 4 ay sonra yani geçen hafta tekrar test yaptırdık yine 0 çıktı biz de ne yapacağımızı bilmiyoruz 6 ayin dolmasini bekliyoruz doktora gitmek için ameliyattansa ilaçla tedavi görmek istiyoruz inş çıkış olur da ameliyata gerek kalmaz ama benim umutlarım çok çok çok azaldı artık ne kur yapıyorum ne de başka birşey eşime ise yaramıyor diye.icimden hiç birşey yapmak gelmiyor.

Back