• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin ilişki sonrası hemen adet gördüm

agresifhamsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
8
4
1
26
Merhaba napıcağımı bilmiyorum yardım edebilir misiniz ? Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim yarım saat sonra adet gördüm bi hafta boyunca kondomda vardı ama pek emin olamadım beceremedik mi diye adetim 11 gün gecikti var ilişkiden 24 gün sonra hafif pembemsi bi leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi ? Hamile kalmış olabilir miyim ?

Merhaba napıcağımı bilmiyorum yardım edebilir misiniz ? Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim yarım saat sonra adet gördüm bi hafta boyunca kondomda vardı ama pek emin olamadım beceremedik mi diye adetim 11 gün gecikti var ilişkiden 24 gün sonra hafif pembemsi bi leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi ? Hamile kalmış olabilir miyim? Birde göğüslerimde çok ağrı var normalde bu kadar olmuyordu ve sancım pek yok lütfen yardım edin :(

Merhaba napıcağımı bilmiyorum yardım edebilir misiniz ? Sürtünme yoluyla ilişkiye girdim yarım saat sonra adet gördüm bi hafta boyunca kondomda vardı ama pek emin olamadım beceremedik mi diye adetim 11 gün gecikti var ilişkiden 24 gün sonra hafif pembemsi bi leke geldi yerleşme kanaması olabilir mi ? Hamile kalmış olabilir miyim ?
Evet yerleşme kanaması olabilir. Bi kan verin daha net olacaktır

her ayın basında bırı surtunup soru soruyor.. kutsal 1 ler adına cvp verıyorum. ımkansız. hamıle degılsın

Belki ustune adet olman denk geldi canim sürtünme gününde hamile degilsin korkma sakin oll

Adet zamanları degisebilir. Hamile kalmak o kadar kolay değil. Ne zamandır sürtünmeyle hamile kalmış olabilir miyim mesajları okumuyordum. :olamaz:

Arkadaşlar dalga geçmişsiniz ama ne yaşım küçük ne de trol ayrıca sürtünme yoluyla hamile kalınabiliyor çok düşük bi ihtimal olsada ayrıca kondom olduğu için benimde içim rahattı ama kaymış olabilceğini düşünüyorum o yüzden bu kadar dert ettim dalga geçmenize bi miktar üzüldüm hatta

Back