Ne yapacağımı bilemiyorum..

Asillyaratk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
19
10
3
26
3 aylik sözlüyüm fakat sözlüm ile ailesinden dolayı sürekli tartışıyoruz. Bana ilk etapta çok farklı yaklaştı. Yani 1 aydan daha az bi tanıma sürecimiz oldu(bunun pişmanlığını fazlasıyla yaşıyorum)Buna rağmen kendisi ailesinin sahip olduğu zihniyete çok aykırıydı. Herşey daha güzel olur dedim kapanmak hiç yokken aklımda kapandım çalışıyordum işten ayrıldım vs vs... Tüm bunlara rağmen ailesi hala beni kısıtlamaya çalışıyor ona daha sözlüyüz kendi ailemden bu kadar baskı görmedim dediğimde ise sabret düğün olana kadar diyor ne yapacağımı bilemiyorum vazgeçmek istesem,kendi ailemde ki düşünce yapisi da buna izin vermiyor. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum gitmek istedim defalarca kez pişman olursun yapma dediler. Evlendikten sonra daha kötü olacağını düşünüyorum ne yapabilirim var mı öneride bulunmak isteyen?

Eklentiler

• IMG-20180707-WA0000.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 191
Ayrıl arkadaşım. Ne demek başkası istedi diye kapanmak, işten ayrılmak falan. Aklını peynir ekmekle mi yedin? Evlenene kadar sabretmiş, daha sözlüyken böyle olan evliyken neler yapar.

Eğer şimdi içinden gelmiyorsa bırak
Elalem ailem ne der diye düşünürsen daha çok mutsuz olursun
İçinden hep olumsuz geçiyorsa yol yakınken dön evlendikten sonra dönmek daha Zor

Eğer şimdi içinden gelmiyorsa bırak
Elalem ailem ne der diye düşünürsen daha çok mutsuz olursun
İçinden hep olumsuz geçiyorsa yol yakınken dön evlendikten sonra dönmek daha Zor

Annemi düşünüyorum ya benden sonra onu suçlar da üzerine gidilirse.. yerlebir olurum o zaman hep bi pişmanlıkla yaşarım bütün hayatımı.

Tabiki sürmez bununda bilincindeyim sıkışmış gibi hissediyorum. Kimse zarar görsün istemiyorum ama daha fazla yapamiyorum da bu kadar baskı altında.

Sende hata yapmışsın işten çıkmamalıydın ve içinden geldiği zaman kapanmaliydin. Rest çekecektin. Evlenince yakın mi oturacaksın . Mümkünse uzak semtler olsun

En buyuk hatam o idi zaten. Kendi aile binalarının en üst kati boşta şu an Beni bu kadar kısıtlamaya vede zorlamaya rağmen orada yaşamaya ikna etmeye çalıştı hayır deyince vazgeçti. Şimdi ise ilçe farkı olacak kadar yakınız. Aynı mahallede oturuyoruz au an için aileler çok yakın her iki tarafa da yakın olmak istemediğimi söyledim sırf aile baskısından uzakta olmak adına

Neyse en önemlisi bu zaten. İnan aynı mahalle bile aynı apartmandan çok çok daha iyi. Madem ayrılık olmayacak bundan sonra temkinli ve kararlı olun

Sen şimdiden hayatini onlara gore onların baskılarına gore kirmussun ki evlendikten sonra hiçbirşey değişmeyecek emin ol daha da artacak sozline güvenme bence belli bir sure sonra annem babam onlar benim diyecek idare et diyecek. balık bastan kokar ,eğer içine sinmiyorsa ne gerek var hayatını mahvetmeye

İnsan özgür hissetmediği yerden kaçmak ister. Sen de bir gün bu duruma büyük olasılıkla düşeceksin. Şu anda duygularının etkisindesin.
Kendi hayatından vazgeçme!

Şu an için tekrar başa döndük. Yüzüğü atmak istediğimi söyleyince korkudan ne yapacağıni bilemedi. Yapma etme bi şekilde ikna oldum. Bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum dedim tamam soz veriyorum dedi inandım. Annesi zaten bizimle yaşamayacakmış düğünü de bu yıl yapacaklarmış semt farkı olacak umarım daha iyi olur çünkü ona verdiğim son şans olduğunu söyledim tamam dedi bakalım..

Sözlünüzle konuşun. Benim nişanlım ailesine esmerliceyi üzecek hiçbir şey yaşanmayacak dedi. Pardon ama ailesi size ne hakla karışabiliyor çok sivri yanlış bir hareketiniz olmadığı sürece? Kendi aileniz istese bunları yapmazsınız.. Kendinizden çok ödün veriyorsunuz.

üzgünüm ama evlenince geçmeyecek neyse o şekilde devam edecek. siz baştan taviz vermişsiniz daha fazlası istenecek emin olun. tanışma söz süreci çok hızlı ilerlemiş, pişman olduğunuzu da söylemissiniz yol yakınken bitirin daha fazla zorlamayın kendinizi. çünkü siz artık siz değilsiniz değiştiriyorlar sizi

Bile bile hayatını mahvedecekmişsin gibi geliyor bana. Evlenirsen hiç bir şekilde değişmeyecek bu durum katlanarak büyüyecek. Evlenmeden önce kötüydü evlendikten sonra melek oldu diyen bir tanrı kulu yoktur dünyada inan. Ne olursa olsun ayrıl tüm hayatını böyle biriyle mi geçireceksin?

Sen sözlune diceksinki, bak ben boyleyim, sen beni bu sekilde kabullendin, ailende bu sekilde kabullenmesi lazim. kimse kimse icin deyisemez, ve deyistirmeyede kalkmasin. yarin birgun sklcaksin ozune donmek isticeksin, busefer sen cok deyistin dicekler, hayir ben deyismedim, siz beni bu sekilde kabul etmediniz olcak busefer. Acik acik kabullendir, kapanmak kotu bisey degil ama allah icin kapanmalisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…