- 3 Temmuz 2018
- 19
- 10
- 3
- 26
- Konu Sahibi Asillyaratk
-
Eğer şimdi içinden gelmiyorsa bırak
Elalem ailem ne der diye düşünürsen daha çok mutsuz olursun
İçinden hep olumsuz geçiyorsa yol yakınken dön evlendikten sonra dönmek daha Zor
En buyuk hatam o idi zaten. Kendi aile binalarının en üst kati boşta şu an Beni bu kadar kısıtlamaya vede zorlamaya rağmen orada yaşamaya ikna etmeye çalıştı hayır deyince vazgeçti. Şimdi ise ilçe farkı olacak kadar yakınız. Aynı mahallede oturuyoruz au an için aileler çok yakın her iki tarafa da yakın olmak istemediğimi söyledim sırf aile baskısından uzakta olmak adına
Sözlünüzle konuşun. Benim nişanlım ailesine esmerliceyi üzecek hiçbir şey yaşanmayacak dedi. Pardon ama ailesi size ne hakla karışabiliyor çok sivri yanlış bir hareketiniz olmadığı sürece? Kendi aileniz istese bunları yapmazsınız.. Kendinizden çok ödün veriyorsunuz.3 aylik sözlüyüm fakat sözlüm ile ailesinden dolayı sürekli tartışıyoruz. Bana ilk etapta çok farklı yaklaştı. Yani 1 aydan daha az bi tanıma sürecimiz oldu(bunun pişmanlığını fazlasıyla yaşıyorum)Buna rağmen kendisi ailesinin sahip olduğu zihniyete çok aykırıydı. Herşey daha güzel olur dedim kapanmak hiç yokken aklımda kapandım çalışıyordum işten ayrıldım vs vs... Tüm bunlara rağmen ailesi hala beni kısıtlamaya çalışıyor ona daha sözlüyüz kendi ailemden bu kadar baskı görmedim dediğimde ise sabret düğün olana kadar diyor ne yapacağımı bilemiyorum vazgeçmek istesem,kendi ailemde ki düşünce yapisi da buna izin vermiyor. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum gitmek istedim defalarca kez pişman olursun yapma dediler. Evlendikten sonra daha kötü olacağını düşünüyorum ne yapabilirim var mı öneride bulunmak isteyen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?