bak canimcim sana en iyi ilac benim iyiki buldum ve bu kadr tesaduf olmaz
ilk once ogretmenin kim ogrenebilirmiyim
bu sene sizin okula geldim keske daha once bu siteye uye olsaydinda seni gorme sansim olsaydi ,aslinda sizden bi alt sinifi gordum
neysem ben kendmi anlatim
suan sende nevsehir anadolu meslek lisesi hazir giyim ogrencisisin
bende ayni okuldan 2002 senesinde mezun oldum ,ve bu sene okulumu ziyaret ettim ogretmenlerim okadar memnun oldu sevindi bi gor
ben ortaokuldayken imam hatip lisesine gidiyodum okulu ve ogretmenleri hic sevmiyodum, okul bitti liseye kesinlikle gitmicektim ,cunku okumadan nefret etmistim
bi tanidigimiz dediki bana bak derslerin iyi degilse universte okumam diyosan meslek lisesine git ,en azindan elinde bi meslek kalir dedi, benim kararim degisti,bilgisayar bolumune gitcektim yer kalmadi hazir giyim bolumune yazildim,
benim onceden bilgim var annemin ceyiz dukkani vardi biliyodum,ve ilk sene herkesi tanimakla falan geciyo 2. sene arkadaslarim falan hepimiz cok iyiydik,bolum ogretmenim beni cok severdi bende tabiki onu ,yani okulu sevmen icin bolumu ve ogretmeni sevmen gerekli
belki suan anlayamazsin ama ilerde bu elinde meslek olunca bak gor senin icin ne kadar guzel olcak ,ve surda ne kalmiski, neden okulu birakcaksin ,peki birakinca ne yapmayi dusunuyosun
ben suan okadar dua ediyorum ogretmenime ve okuluma ki iyiki bu meslegi bana ogretmis,
ben suan fransadayim ,evlenip geldim ,suan benim dikis uzerine is yerim var ,bu meslegi okumasam is yerim olurmuydu heleki taaa fransa gibi bi yerde, okadar musterilerim varki hepsi benden cok memnun hic bi sikayetim gelmiyo
bak canim sende sevmeye calis meslegni ,keske baska meslek uzerine okusaydin ,ama olmamis ,
okulu bitirince bu gunlerini cok ararsin ,ah suan senin yerinde ben olcam ,okadar ozledimki o gunleri
bu sene okula geldigimde o ogrencilerin tum gozleri bendeydi, sen burdanmi mezun oldun fransaya gidip is yerimi actin diye, bu ne kadar gurur verici bisey, neden sen ogrenipte bi is yeri acmayasin ,veya guzel bi yerde calismayasin ki veya universitede stilislige gidebilirsin ,olmadi baska meslek diyosan ,suan orda ucretsiz kurslar veriliyo oralara gidebilirsin ,yeterki sen iste canim
bak benim ogretmenim aysel dortkol ona selam soyle, benim ismimi duyunca okadr sevinirki ,tabi cevap yazda sonra soylersin,
okulu,ogretmenini,ve meslegini sevmeye calis canim benim,daha baska ne diyebilirim
,istedigin zaman ben burdayimŞeniz