- Konu Sahibi leblebi_tozu
nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ben lise iki öğrencisiyim kız meslek lisesinde okuyorum bölümüm giyim (niye burdayım bilmiyorum) ben bu bölüme istemeyerek geldim halada istemiyorum okulun başında bölüm değiştirme gibi bi hakkım vardı ve ben el sanatları bölümğne geçmek istedim ama buna öğretmenlerim ailem hiç kimse izin vermedi ben kendi kararımı kendin alabilirim ben giyim bölümünde ne yapıyım diye direttiysem de hiç bişey fayda vermedi ve ben istemediğim bölümde kaldım ama kaldımda ne oldu her şeyi istemeyerek yapıyorum okula zorla gönderiyolar kafam çok karışık bölüm hocalarımın hiç biri benden hoşlanmıyo aileme benimle ilgili hiç iç açıcı şeyler söylemiyolar sizce ben ne yapmalıyım okulu bırakmayı çok denedim devamsızlığım oldukça çook herkes üstüme geliyo sen niye böylesin ne güzel bölümdesin buranın geleceği daha iyi diye ben zaten üniversite istemiyorumki beni niye zorluyosunuz dediğimde kendi mesleğin olr diyolar size soruyorum ablalarım okulu bırakmalımı yım lütfen bana yardım edin belki rahatlarım etrafımda beni dinleyecek kimse yook