ne yapacağımı bilemedim ...

Biliyorum ailemi..evet bende 2 yıl beklemek istemiyorum dogru
Nikahı önden yapın erkenden, düğünü 2 sene sonra şartlar elverince yaparsınız. Ne dersiniz?
xenforo-smilies-kk66.gif

Tanımaya mecaliniz olmadığını yazmışsınız onun için öyle yazdım, yoksa süreyle ilgili bir yorumum yok.
Yani şöyle nisanlimdan ayrıldım zor gunler gecirdim simdi bu kisiyi taniyacagim bunlada olmaz diye korkuyorum ve tekrar tekrar baska bi insani taniyamam demek istedim..yoksa tanimadan evlilik düşünülemez yani bunu ilkokul cocugu bile güler

Yani şöyle nisanlimdan ayrıldım zor gunler gecirdim simdi bu kisiyi taniyacagim bunlada olmaz diye korkuyorum ve tekrar tekrar baska bi insani taniyamam demek istedim..yoksa tanimadan evlilik düşünülemez yani bunu ilkokul cocugu bile güler

Korkunun ecele faydası yok.

Millet yıllarca görüşüp tam olarak tanıdığını düşünüp evleniyor. Ama o yıllara rağmen çok farklı çıkıyor karakterler.
Sizinki direkt kumar oynamak. Ne çıkarsa bahtıma hesabı. Bence 2 yıl beklemek zaten makul olan bi süre.

Babası ciddi rahatsızlık geçirmiş..çok şükür atlatmış..maddi konuslar yüzünden sanırım..ve ben 28 yaşındayım 2 yıl bekleyemem dedim :KK43:
Siz dogru insani dogru kisiyi aski sevgiyi 2 yik beklememeye tercih ediyorsaniz kim size ne yapsin
Ha belki yanlis biri ama dogru kiside olabilirdi..
Ins pisman olmazssiniz.30 yasina gelmeden sirf evleneyim diye evlenenlerin sonuda belli

28 yasındasınız ve ne zaman evlenmeniz gerektigine aileniz mi karar veriyor yani?
Neden bu acele..

Bu yoruma, ayağa kalkarak bir süre alkışlamak suretiyle geri oturduktan sonra cevap yazıyorum :KK9:Allah belami versin ki daha mantıklı bi cümle kurulamazdi buna. Sevgili konu sahibi; kusura bakmayın ama Birinden etkilenmek hiç kolay değil. 28 yaşında hala evleneceginiz günü ailenize soruyosaniz, "ama sevemedimki kimseyi ben, ulan keşke bekleseydim adamı 2 yıl. 30 olucam olmaz Dedim yaş oldu 35" deme Ihtimaliniz % 99.99999 . Böyle saçmalık duymadım. :KK20:

Direkt konuya giriyorum .nisanlimdan ayrildigimdan beri(3yil olacak) bir cok kisiyle görücü usulü görüştüm ama olmadi hoşlanmadım hiç birinden ..ama bu cok farklıydı hoslandim hah tamam oldu bu sefer dedim ama olmadi..bikac kere görüştük tam elektrik aldım.."beni 1.5-2 yil beklermisin dedi" bende ben seni bekleyemem dedim ve 3 Hafta oldu hala aklımda takip ediyorum ne yapiyo vs.. Çok ama çok üzgünüm
2 Yıl bekler misin diyen görücüyü de ilk defa görüyorum. Madem bekletecen, ne diye kıza görücü gidiyon yani? Bırak gitsin ne diye üzülüyorsun ki? Görücülükten haberi yok bunların...

Arayin tekrar kararinizdan pisman oldugunuzu,o da isterse tanimak istediginizi soyleyin.Deger mi pisman olup uzulmeye madem iciniz de isinmis. Gorucu usulu surekli birileriyle gorusup tanismak, hoslandiginiz bi adami iki sene beklemekten daha mi kolay?
Ailenizin 2 seneyi sorun etme sebebi nedir?

Bu yoruma, ayağa kalkarak bir süre alkışlamak suretiyle geri oturduktan sonra cevap yazıyorum :KK9:Allah belami versin ki daha mantıklı bi cümle kurulamazdi buna. Sevgili konu sahibi; kusura bakmayın ama Birinden etkilenmek hiç kolay değil. 28 yaşında hala evleneceginiz günü ailenize soruyosaniz, "ama sevemedimki kimseyi ben, ulan keşke bekleseydim adamı 2 yıl. 30 olucam olmaz Dedim yaş oldu 35" deme Ihtimaliniz % 99.99999 . Böyle saçmalık duymadım. :KK20:
Senin şu yorumların beni bir gün gülmekten öldürecek :KK70:

Yani görücü dediğin, işini gücünü halletmiş artık evlenmeye karar vermiş kişiye denir. Hem görücü gidip hem iki yıl bekle demesinin sebebini çözemedim. Ailesi ona daha uygun bir kısmet bulmuş, o da bu iki yıl meselesini gündeme getirmiş gibi geliyor bana.

Eğer dışarıda bir yerde normal biçimde tanışmış olsanız ve 2 yıl bekle dese, tamam bence bu süre zarfında birbirinizi tanıyın derdim ama gerçekten garipsedim.

Yani görücü dediğin, işini gücünü halletmiş artık evlenmeye karar vermiş kişiye denir. Hem görücü gidip hem iki yıl bekle demesinin sebebini çözemedim. Ailesi ona daha uygun bir kısmet bulmuş, o da bu iki yıl meselesini gündeme getirmiş gibi geliyor bana.

Eğer dışarıda bir yerde normal biçimde tanışmış olsanız ve 2 yıl bekle dese, tamam bence bu süre zarfında birbirinizi tanıyın derdim ama gerçekten garipsedim.
Ama konu sahibi "Aylarca uğraştı" diyor. Bu aylar esnasında şartları değişemez mi insanın?

Konu sahibi, bence siz bahsi geçen kişiye o kadar da ısınmamışsınız. Yoksa iki seneyi gözünüz görmezdi diye düşünüyorum. O yüzden boşverin, önünüze bakın bence.

Arayin tekrar kararinizdan pisman oldugunuzu,o da isterse tanimak istediginizi soyleyin.Deger mi pisman olup uzulmeye madem iciniz de isinmis. Gorucu usulu surekli birileriyle gorusup tanismak, hoslandiginiz bi adami iki sene beklemekten daha mi kolay?
Ailenizin 2 seneyi sorun etme sebebi nedir?
Arayamam ki..face de ekli hala silmedim o da silmedi..

X