Canim Allah sabır versin öncelikle. Nasil bir aile bu ogullarinin karisi hamile evden cikarmaktan bahsediyolar. Simdi esin 60 verdi ve 80 milyar krediyi de mi o kendi ustune cekti yoksa babasiyla ortak mi cektiler? Eger onu da esin cektiyse k.pederinden daha fazla hakkiniz var. Keske k.validenin uzerine yaptirmasaydiniz. Ne dicegimi bilemedim resmen. Esine kaliyo bence burda ne yapilmasi gerekiyosa. Dugune kadar durun olayi da ayri bi sacmalik. Esin tek cocuk mu canim ?
Anladim kuzucum. Ama sen canini olabildigince az sık dogumuna cok az kalmis. Esin oyle diyosa yapcak bisey yok. Baska cikar yolda yok aslinda. Ya parayi bekleyil cikicaksiniz yada esinin ailesi insana dönüsücek. Allah sabır versin canim. Esinle birbirinize destek olma zamani. Umarim her sey duzelirkrediyi onlar cektı ama biz ödüyoruz. yani şuan bizden daha çok para çıktı ama ev benim çıkın diyor. krediyi onların çekmesinin sebebide tapuyu üstlerine yapmak içindi. eşim hakkımızı yiyorsun dediğinde ben ölünce zaten size kalmayacakmış ne hakkı dedi.
3 yas kucuk bekar bır erkek kardesı daha var esımın. eşim bekleyeceğiz parayı dıyor ama çok korkuyorum hiç tadımda kalmadı evde fazlalık gıbı oldum
siz 8 aylık hamilesiniz bu arada değil mi? yani sizi evden kovarken karnınızdaki öz torununu düşünmüyor. o halde nasıl taşınacaklar bu kadın ağır kaldıramaz demiyor. en çok buna kızdım.. ayrıcada ben böyle şeylerde çalınan çırpılan birbirinden kaçırılan maldan hayır gelmediğine defalarca şahit oldum. istediği kadar kaçırsın evi sizden. bakalım bir kira fazla gelse ama oğlu torunu hayatında olmasa mutlu olabilecek mi?
Yazıklar olsun boyle ana babaya..
Rezil olsunlarda kımsenın yuzune bakamasınlar
Ve sızde basta temızlıge falan gıdıp alıstırınca sonu boyle oluyor ıste.. iyilik yaramıyor
Anladim kuzucum. Ama sen canini olabildigince az sık dogumuna cok az kalmis. Esin oyle diyosa yapcak bisey yok. Baska cikar yolda yok aslinda. Ya parayi bekleyil cikicaksiniz yada esinin ailesi insana dönüsücek. Allah sabır versin canim. Esinle birbirinize destek olma zamani. Umarim her sey duzelir
hayatta yalnız ve mutsuz kaldıklarında bir gün bahçede, parkta torunuyla mutlu mesut vakit geçiren yaşıtlarını gördüklerinde size yaptıklarının bedelini ödemiş olacaklar. bırakın üç kuruş parayı huzurun mutluluğun üzerinde tutsunlar. siz bebeğinizle mutlu huzurlu olun inşallah.benım cocugum umurlarında degıl kı zaten hiç sevınmemıslerdı hamıle oldugumu duyduklarında bakabılecekmısınız kı dediler direk ( ekonomık durumumuzdan oturu)
Allahtan bulurlar merak etme hamile kadının ahini almasin terbiyesizler
Nedir yanı bunların gözünü toprak doyursun herkes evladına bi parça ekmek veriyor harçlığı bile istiyorlar
Daha başka problemler var gibi geldi bana sanki bir şeyin intikamını alır gibi canice davranıyorlar Allah ıslah etsin paranızı vermeden çıkmayın ve bir daha eşinin yerine olsam yüzlerine bakmam gorsunler malmi kıymetli evlatmi
Allah im bu nasil kaynana kayinbabadir ya evlat olsa sevilmezler, Allah sabir versin size, bayram oncesi yaptiklarina bak ya.
Anladım canim siz onların kölesi değilsiniz ki doğru olanı yapmisiniz gitseydin zaten kadın seni hizmetçi gibi kullanırdı o potansiyel var gerekirse çalışırsın kendi evinin kölesi olursunkendileri şehir dışına yerleşti ondan sonrada ben hamile kaldım bizimde gelmemizi istediler eşim iş yerini kapatmıştı. biz gitmek istemedik. sonra ıyıkı de gıtmedık dedık bebek gelecek burada dogsun buyusun. o zaman bir ipler koptu zaten. kayınpeder hayvancılık işine girmek istiyordu eşim yardım ederse yapabılırdı bız gıtmeyınce onu engellemiş olduk diye düşündü ama biz hiçbir zaman geliriz gideriz demedik. biraz da sanırım bu yuzden bıze sıkıntı cektırtmeye calısıyor.
Sizin yerinizde olsam o arabayı satar ,o evden taşınirım ama torunlarını rüyalarinda görürler.
Asla görüşmeyin,bebek olunca paşa paşa gelirler,evinizin kapısından sokmayın. Hamile kadina yaptıklarına bak yahu,sinir oldum.
Eşinin ailesi insan müsveddelerinden oluyormuş...