ne yapacağım şimdi?

chiLL

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
7.732
8.224
ne yapacağımı bilemedim ve o kadar utandım ki kımseyle paylaşamadım sizlerden akıl almak istedim. ben 4 yıllık evliyim 3 yıl kirada oturduk son 1 yıldır kayınpederimin bize aldığı evde oturuyoruz.(16 aydır da kredisini ödüyoruz) Ev de şöyle alındı. Eşim 60 milyar verdi kayınpederim 60 milyar verdi 80 milyarda kredi çekildi. şimdi biz içinde otururken aynı zaman da krediyi ödüyoruz kira gibi. bu ev bize alındı daha evlenmeden kayınpederım söz vermıstı daire verecegine sonra vermeyınce bırlıkte bu sekılde aldık. ama ev kayınvalidemin üzerine.biz bunu da problem etmemiştik. bu arada hamıleyım agustos da bebek bekliyorum. bu evden de memnun olmadıgım için aylardır ev bakıyorum. suan oturdugum evı kıraya vererek kredıyı kapatır, yeni gectıgım evin kirasınıda kendım öderım diye dusunurken kayınpederım bu durumdan rahatsız oldu şaka ile karışık kayınvalıdem evden çıkın kirayı almayın dedi kredi kira gelirinden daha az bi tutar ama arada çok bi farkta yok. neyse biz bunu ciddiye almadık saçma oldugu için. dün de kayınpederım arayıp sabahın 8 inde bir bahane ile eşimle tartıştı sonra da evimi boşaltın dedi. haliyle eşimde sert cıktı olay baya buyudu, eşim paramı ver çıkayım o zaman dedi kayınpeder de boşaltmadan vermem diyor evi boşaltmazsanız belediyeyi ararım diyor onlar gelip çıkartıyormuş. evimin doğalgazı da onun üstüne onuda kapattırmak için başvuru yapmış. şimdi bize cumaya kadar vakit verdi ve bu arada peşinat için arabamızı satmıştık kayınpederımın 2. arabasını kullanıyorduk arabanın degeride 38 milyar onu satın dedi vekalet verecekmiş o zaman da alacak verecek kalmayacakmış arabayı işgal ettiğimize sayacakmış üstünü ve bugune kadar bana verdiği harçlıklara bize aldıklarına sayacakmısız( harclıklarda bayramlarda verdıgı 200 tl , aldıkları ise bu eve geldıgımde ev hedıyesı 3 lü set almıstı mutfaga 2bın lıraya ztn evı bosaltınca onuda göturecek degılım)
bu arada benım ailemle gorusmuyorlar daha oncede cok terbıyesızlıkler yaptıkları için şimdi onlara arattırmak da istemiyorum.
bayramdan hemen sonra eşimin kuzeninin düğünü var annesi arayıp düğüne kadar oturun da rezillik çıkmasın kimse duymasın dedi sanki iyilik eder gibi. kendileri eşe dosta rezil olmamak için.
ben iki gündür arıyorum benim telefonlarımı açmıyorlar ne kayınvalıde ne kayınpeder. eşimle kavga ederken beni de arada şikayet ettiler hiçbir işten güçten anlamıyormuşum doğacak cocuga uzuluyorlarmıs cok becerıksız oldugum ıcın. annesıne eskıden ayda bir yada 2 ayda bır gıder derin temızlik yapardım yardımcı olmak için hamılelıgımın basından berı hıc yapmadım sabah esıme dıyor kı hamıle kaldı elıne iş almıyor kacıyor havalara gırdı çocuk doğsun ben ona duvarları yalatıcam. ben kendı evimde bıle yapamıyorum kı dogru durust. artık iyice nefret ettım onlardan ve cok kalbım kırıldı şimdi paramızıda vermediği için nasıl tasınacagım ne edecegım yadad bu parayı nasıl alacagım bilmiyorum gercekten evıme beledıye gelıp benı dısarı atabılıyor mu onuda bılmıyorum. para elıme gecse ztn hemen tasınırım. eşim parası vermesse cıkamam diyor ya paradan önce kapı dısarı edılırsek hem kıme neyı ıspatlayacagız. çok çaresiz kaldım kafam durdu bana fikir verin. . .

Canim Allah sabır versin öncelikle. Nasil bir aile bu ogullarinin karisi hamile evden cikarmaktan bahsediyolar. Simdi esin 60 verdi ve 80 milyar krediyi de mi o kendi ustune cekti yoksa babasiyla ortak mi cektiler? Eger onu da esin cektiyse k.pederinden daha fazla hakkiniz var. Keske k.validenin uzerine yaptirmasaydiniz. Ne dicegimi bilemedim resmen. Esine kaliyo bence burda ne yapilmasi gerekiyosa. Dugune kadar durun olayi da ayri bi sacmalik. Esin tek cocuk mu canim ?

krediyi onlar cektı ama biz ödüyoruz. yani şuan bizden daha çok para çıktı ama ev benim çıkın diyor. krediyi onların çekmesinin sebebide tapuyu üstlerine yapmak içindi. eşim hakkımızı yiyorsun dediğinde ben ölünce zaten size kalmayacakmış ne hakkı dedi.
3 yas kucuk bekar bır erkek kardesı daha var esımın. eşim bekleyeceğiz parayı dıyor ama çok korkuyorum hiç tadımda kalmadı evde fazlalık gıbı oldum

siz 8 aylık hamilesiniz bu arada değil mi? yani sizi evden kovarken karnınızdaki öz torununu düşünmüyor. o halde nasıl taşınacaklar bu kadın ağır kaldıramaz demiyor. en çok buna kızdım.. ayrıcada ben böyle şeylerde çalınan çırpılan birbirinden kaçırılan maldan hayır gelmediğine defalarca şahit oldum. istediği kadar kaçırsın evi sizden. bakalım bir kira fazla gelse ama oğlu torunu hayatında olmasa mutlu olabilecek mi?

Nasil guvenip boyle birseye giriyorsunuz sasiyorum ben size ya
Bi akrabamda ayni sekilde ortak yazlik aldilar arabalarini filan sattilar kp para verdiler hep yazlik kp ustuneydi adam ters donmez mi orasi kardesininde yazligi herkesin yazligi vs birde kavga cikti evdende cikiyorlar parada kaldi..
Cook ilgincsiniz

Ayrica siz evli barkli insansiniz sikisik durum olur borc alinirda siz ne diye bayram harcligi vs aliyorsunuz 200 tlye mi kalmistiniz cidden

Anladim kuzucum. Ama sen canini olabildigince az sık dogumuna cok az kalmis. Esin oyle diyosa yapcak bisey yok. Baska cikar yolda yok aslinda. Ya parayi bekleyil cikicaksiniz yada esinin ailesi insana dönüsücek. Allah sabır versin canim. Esinle birbirinize destek olma zamani. Umarim her sey duzelir

Yazıklar olsun boyle ana babaya..
Rezil olsunlarda kımsenın yuzune bakamasınlar
Ve sızde basta temızlıge falan gıdıp alıstırınca sonu boyle oluyor ıste.. iyilik yaramıyor

benım cocugum umurlarında degıl kı zaten hiç sevınmemıslerdı hamıle oldugumu duyduklarında bakabılecekmısınız kı dediler direk ( ekonomık durumumuzdan oturu)

Yazıklar olsun boyle ana babaya..
Rezil olsunlarda kımsenın yuzune bakamasınlar
Ve sızde basta temızlıge falan gıdıp alıstırınca sonu boyle oluyor ıste.. iyilik yaramıyor

evet eskiden hep giderdim eşim de demiş ben mi gel yap dedim kendi gelip yapıyordu demiş eşime, oysa hamıleyken yapmadım diye söylenen o sanki hiç temizlik istemezmiş gibi.. ya yaptıklarım yapmışım geçmiş sağlık olsunda hala böyle beklemesi çok saçma.. iyilik yaramıyor evet.

Allahtan bulurlar merak etme hamile kadının ahini almasin terbiyesizler
Nedir yanı bunların gözünü toprak doyursun herkes evladına bi parça ekmek veriyor harçlığı bile istiyorlar
Daha başka problemler var gibi geldi bana sanki bir şeyin intikamını alır gibi canice davranıyorlar Allah ıslah etsin paranızı vermeden çıkmayın ve bir daha eşinin yerine olsam yüzlerine bakmam gorsunler malmi kıymetli evlatmi

umarım düzelir. teşekkürler.

Allah im bu nasil kaynana kayinbabadir ya evlat olsa sevilmezler, Allah sabir versin size, bayram oncesi yaptiklarina bak ya.

benım cocugum umurlarında degıl kı zaten hiç sevınmemıslerdı hamıle oldugumu duyduklarında bakabılecekmısınız kı dediler direk ( ekonomık durumumuzdan oturu)
hayatta yalnız ve mutsuz kaldıklarında bir gün bahçede, parkta torunuyla mutlu mesut vakit geçiren yaşıtlarını gördüklerinde size yaptıklarının bedelini ödemiş olacaklar. bırakın üç kuruş parayı huzurun mutluluğun üzerinde tutsunlar. siz bebeğinizle mutlu huzurlu olun inşallah.

kendileri şehir dışına yerleşti ondan sonrada ben hamile kaldım bizimde gelmemizi istediler eşim iş yerini kapatmıştı. biz gitmek istemedik. sonra ıyıkı de gıtmedık dedık bebek gelecek burada dogsun buyusun. o zaman bir ipler koptu zaten. kayınpeder hayvancılık işine girmek istiyordu eşim yardım ederse yapabılırdı bız gıtmeyınce onu engellemiş olduk diye düşündü ama biz hiçbir zaman geliriz gideriz demedik. biraz da sanırım bu yuzden bıze sıkıntı cektırtmeye calısıyor.

Sizin yerinizde olsam o arabayı satar ,o evden taşınirım ama torunlarını rüyalarinda görürler.
Asla görüşmeyin,bebek olunca paşa paşa gelirler,evinizin kapısından sokmayın. Hamile kadina yaptıklarına bak yahu,sinir oldum.

Allah im bu nasil kaynana kayinbabadir ya evlat olsa sevilmezler, Allah sabir versin size, bayram oncesi yaptiklarina bak ya.

olayı onlar çıkardı biz mağduruz yanı ben böyle göruyorum oda bıze aynı seyı dıyor bayram öncesı benim canımı sıktınız diyip bela okuyor. ve benım aıleme kadar bela okudu onların ne sucu varsa....

Eşinin ailesi insan müsveddelerinden oluyormuş...

Anladım canim siz onların kölesi değilsiniz ki doğru olanı yapmisiniz gitseydin zaten kadın seni hizmetçi gibi kullanırdı o potansiyel var gerekirse çalışırsın kendi evinin kölesi olursun

ben görüşmek istemiyorum sadece aradım neden diye sormak için açmadılar ztn. eşim görüşmediği sürece zaten görüşmem oda cok utandı aılesının yaptıgından bır daha benım karımın yuzune nasıl bakacaksınız, gerçi bir daha goremezsınız falan dedı konusurken heralde oda gorusmeyecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…