Ne yapacağım bilemiyorum😔

Hanife2580

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2020
21
3
1
28
Mrb hanımlar.2 yıllık evliyim bebek sahibi olmak istiyorum hemde çok. 28 eylülden beri glukofen kullanıyorum yumurtalık karıma yardimci olması için ama ne yazikki ne kilo verebiliyorum ne de hamile kalabiliyorum. Doktorum hiç bir sorunum olmadığını söyledi gebelik için sadece biraz kilom var. 10 gün adetim gecikti 2 defa test yapti gebelik yok. Evlenmeden önce regli geçilmek olurdu evlendim yine oldu her regl olduğumda ağlıyorum yine bebek yok diye.Bu konularda çok acemiyim ne yapacağım bilmiyorum lütfen bana yardım edin bende bebek sahibi olmak istiyorum.

Eşiniz test yaptırdı mı?
Hayır yaptırmadı

Burada yeniyim ben bu konularda ise çok acemiyim cevabınız teşekkür ederim umarım en kısa zamanda ikna edip eşimi muayene ettiririm.

Burada yeniyim ben bu konularda ise çok acemiyim cevabınız teşekkür ederim umarım en kısa zamanda ikna edip eşimi muayene ettiririm.
Bak çok önemli bi konu bu. Eğer erkekte sorun varsa ki bu günümüzde artık çok çok fazla. Düzelmesi daha çok zaman alabiliyor. Allah yardımcınız olsun.

Bende 1.5 yıllık evliyim canım 2 düşük sonrası kan pıhtılaşması çıktı .6-7 aydın tekrar gebe kalamadım ve yine tahliller falan bu sefer insülin direncim yüksek glukofen başladı doktor ve prolaktinim çok yüksek çıktı dostonex başladı onun içinde sabırla bekliyorum elimizden birşey gelmiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…