Ne Yapacağım Ben?

mirayeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
99
7
19
1 Seneyi Geçti Günü Gününe Yapmamıza Rağmen Hala Bebeğim Olmadı 6. Ayı Tutmuştu O'da 1,5 Aylık Düşükle Sonuçlandı. Bu Ay Doktora Gittim Normaldir Dedi. Artık Anne Olmak İstiyorum Çok Üzgünüm..😪😢

1 Seneyi Geçti Günü Gününe Yapmamıza Rağmen Hala Bebeğim Olmadı 6. Ayı Tutmuştu O'da 1,5 Aylık Düşükle Sonuçlandı. Bu Ay Doktora Gittim Normaldir Dedi. Artık Anne Olmak İstiyorum Çok Üzgünüm..😪😢
Hormon testi rahim filmi vesaire istemedi mi ? Belki hormonlarınızda bir sıkıntı var veya rahim şeklinde problem var

Ovulasyon testi falan kullanıyor musunuz peki ? Bazen sorunsuz olduğunda da gebelik olmayabiliyor
Sizce Bebeğim Olur Mu Olmayacağını Düşünüyorum Umudumu Kesmiş Gibiyim Çünkü Umutlanıyorum Hayal EdiyorumAdetimin Gecikmesini Sabırsızlıkla Bekliyorum En Son Adet Olunca Hepsi Gidiyor Çok Üzülüyorum Pisikolojim De Bozuldu Her Ay Umutla Bekliyorum Hamile Olmadığım Halde 2 Gün Gecikmem Olsa Pisikolojik Olarak Kendimi Hamile Sanıyorum Çok Üzülüyorum

Sizce Bebeğim Olur Mu Olmayacağını Düşünüyorum Umudumu Kesmiş Gibiyim Çünkü Umutlanıyorum Hayal EdiyorumAdetimin Gecikmesini Sabırsızlıkla Bekliyorum En Son Adet Olunca Hepsi Gidiyor Çok Üzülüyorum Pisikolojim De Bozuldu Her Ay Umutla Bekliyorum Hamile Olmadığım Halde 2 Gün Gecikmem Olsa Pisikolojik Olarak Kendimi Hamile Sanıyorum Çok Üzülüyorum
Doğru zamanda tabii ki de olacaktır, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🫶🏼 ben 3 senedir evliyim ilk 2 ya da 3 ayda karar verdik her ay beklemek ne demek çok iyi bilirim. Kutu kutu test alırdım. Çıldırıyordum neden olmuyor diye. Meğer rahimde perde varmış geçen ay histeroskopi ameliyatı oldum ve bu süreçte gebe kalsaydım düşermiş 🥹 bu ay ilk denedim, zor gün saydim 10 günlük sürede kafayı sıyırdım malesef dün regl oldum 🙂↕️ regl olunca duruluyorum regl bitince başlıyor benim delirmeler 😅🫶🏼

Doğru zamanda tabii ki de olacaktır, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🫶🏼 ben 3 senedir evliyim ilk 2 ya da 3 ayda karar verdik her ay beklemek ne demek çok iyi bilirim. Kutu kutu test alırdım. Çıldırıyordum neden olmuyor diye. Meğer rahimde perde varmış geçen ay histeroskopi ameliyatı oldum ve bu süreçte gebe kalsaydım düşermiş 🥹 bu ay ilk denedim, zor gün saydim 10 günlük sürede kafayı sıyırdım malesef dün regl oldum 🙂↕️ regl olunca duruluyorum regl bitince başlıyor benim delirmeler 😅🫶🏼
Âminn Âminn Çevremdeki Herkes Yüzüme Diyor Bu Zamana Kadar Niye Bebeğin Olmuyor Kısırmısın Yoksa Diyorlar Eşimin Ailesi Benden Bebek Bekliyorlar Üzülüyorlar Bende Üzülüyorum

Âminn Âminn Çevremdeki Herkes Yüzüme Diyor Bu Zamana Kadar Niye Bebeğin Olmuyor Kısırmısın Yoksa Diyorlar Eşimin Ailesi Benden Bebek Bekliyorlar Üzülüyorlar Bende Üzülüyorum
İnsanlar susmaz, üni gidersin ne zaman mezun derler üni biter ne zaman evlilik sonra ne zaman çocuk.. bir tane olur ikinci ne zaman derler. bir de 1 sene diyosun bak 3 sene diyorum Rabbim dermansız dert vermesin esas

Bende öyle düşünüyordum sürekli ağlarken buluyordum kendimi şimdi dünyalar tatlısı bir kızım var şunu söyleyebilirim stres olmama süresini uzatacaktır tam umudu kestiğim ayda tuttu ve mucizem beni bırakmadı 🥹 ovülasyon testi alın adetin 9 veya 10. Gününden yapmaya başlayın tabi her yaptığınızı bir yere gün gün yapıştırın iki kırmızı çizgi gördüğünüz günler yumurtlama döneminizdir. 2 çizgiden sonra tek koyu çizgi ve bir silik çizgi ise yumurtanın çatladığını ve hamilelik için en yüksek şansınızın olduğu günü gösterir herşey gönlünüzce olsun sizin için yaptığım ovülasyon testlerini atacağım en sondaki yumurta çatladığının görüntüsü

Eklentiler

• CAC9E04C-3711-4C02-AC4C-F9E591FA972B.jpeg
    CAC9E04C-3711-4C02-AC4C-F9E591FA972B.jpeg
    87,9 KB · Görüntüleme: 4
  • 8DA7690F-0A3B-40C0-8877-7607ABFD083B.jpeg
    8DA7690F-0A3B-40C0-8877-7607ABFD083B.jpeg
    71,9 KB · Görüntüleme: 2
Bende üzülmesin diye kendimi anlatiyorum aramda 10 yaş var 🤣 ilk sormam gereken soruyu siz sormussunuz
Valla önceki konusundan falan da belliydi çocuk olduğu ama işte ses çıkartmadan önce bi yaşını sorayım dedim cidden çocuk gelin çıktı.

X