• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilemiyorum

kemanci55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
98
1
26
Samsun
Merhaba ablalarım
beni geçen seneden beri seven bir çocuk var.Kaç kere onu terslerdim polise veririm diye tehdit ettim düşmedi bir türlü yakamdan :(
benim telefon numaramı öğrenmiş kaç gündür mesaj atıp duruyor bana cevap vermiyorum ama çok bunaldım rahatsız ediyor bu beni :(
işin kötüsü ben ona ben başka birini ahmeti seviyorum demiştim o da baya sinirlenmiş bulacağım o çocuğu öldürcem onu falan demiş.
Ama sadece adını biliyor ahmet aslında benim lisede sevdiğim çocuktu ama ben ona mahalleden biri diye dedim :( şimdi çok korkuyorum ya ahmetin bizim okuldan olduğunu anlayıp onun soyadını öğrenip facebooktan ona kötü birşey yazarmı diye :(
çok korkuyorum aileme söyleyemem çok üzülürler ben samsundayım o trabzonda şimdi acaba yarın karakola gidip onu şikayet etsem mi be olur yardım edin :(

Şikayet etsen de ailen duyar.
Bu şekilde duyarlarsa daha kötü olmaz mı, senden duymaları daha iyi bence.
Eski sevgilin değil bişeyin değil çekinecek hiçbi şeyin yok söyle annene babana başımda böyle bi bela var de rahatla.

ben samsunda okuyorum annemle babam trabzondalar desem ne yapacaklar ki daha da üzülecekler belki de beni hemen eve çağıracaklar :(

evet üniversitede okuyorum halam var bir tek ama ona söylersem aileme haber verecek :( benim sadece ailem üzülmesin istiyorum zaten akılları hep bende :(

:50: Aileme söylemem diyorsun,bari bir karakola git şikayetçi ol.Belki bu onu korkutur.
Seni dişine göre bumuş tehdit edip duruyor,öyle Ahmet'i bulacağım Mehmet'i öldüreceğim sıkar biraz bu işler.
Yok mu çevrende bi büyüğün,onunla konuştur sesi kesilir biraz.

Ahmet'i öğrenip, soyadını bulup, faceden mesaj atana kadar ohoo..
Hem merak etme, bişey yapmaz.
Ne demişler: "Havlayan köpek ısırmaz" ;)

evet üniversitede okuyorum halam var bir tek ama ona söylersem aileme haber verecek :( benim sadece ailem üzülmesin istiyorum zaten akılları hep bende :(

Havlayan köpek ısırmaz geçen seneden beri arayıp mesaj atıp rahatsız etmekten öteye gitmediyse bi halt yapcağından değil o korktuğunu görmüş ondan bunu yapıyo, sen cevap verme konuşma ne derse desin bişey deme hattını değiştir gerekiyosa. Tabiki ailene söylemek en doğrusu nasıl biri saplantılı mı bilemeyiz sonuçta.. Ama madem kesinlikle haber veremezsin o zaman hiçbi şekilde muhattap olma

ailenle paylaşmalısın bu durumu
normal bi şey değil çünkü olmadı ailem şikayetci olur o kişiden
daha etkili olur...
en son çare ailen o çocuğun ailesiyle konuşur...
artık korkulcak bi dönemdeyiz dikkat et kendine...

çok teşekkür ederim :( ben geçen sene sabrettim nasıl olsa üniversiteye gidicem ondan kurtulcam diye ama şimdi de diyor ki samsuna gelicem seni bulucam :( ALLAHım nerden çattım bu belaya :(

Back
X