bugün kızımı doktora götürdüğüm için(azıcık şifayı kapmışta) fazla zamanım kalmadı ama daha önce bahsettiğim işyerimdeki emekli öğretmen arkadaşın tanıdığı bir rehberlik hocasıyla görüştüm. yeni uygulamaya göre anasınıfındaki bir çocuk 1 sınıfa geçirilmiyormuş artık. 1. sınıfa başladığında sınıf öğretmeni, diğer 1. sınıfların öğretmenleri, idare ve okulun rehberlik danışmanının kararıyla uygun görülürse 2. sınıfa geçiriliyormuş. en azından anasınıfına devam ettireceğim kesinleşti.
şimdi ece arkadaşımın dediği gibi şubat tatilinde nasipse izmire gideceğim ve testlerini yaptıracağım. bu arada yine rehberlik merkezine gideceğim tabi. anasınıfına devam kararı aldık ama izleyeceğim yol nedir, neler yapmalıyım bu süre zarfında bir bilgi alayım diyorum.
şimdide netten şu bilsem okullarını araştırayım...
şimdi ece arkadaşımın dediği gibi şubat tatilinde nasipse izmire gideceğim ve testlerini yaptıracağım. bu arada yine rehberlik merkezine gideceğim tabi. anasınıfına devam kararı aldık ama izleyeceğim yol nedir, neler yapmalıyım bu süre zarfında bir bilgi alayım diyorum.
şimdide netten şu bilsem okullarını araştırayım...