ne yapabilirim?

_sessizce_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
509
38
merhaba arkadaşlar,
Ben bir okul öncesi öğretmeniyim ve kpss den atanamadım. KPSS sonuçları ağustos ayında belli olduğu için atanıp atanamayacağımı bilemiyordum. Atanamayacağım kesinleşince özel anaokulu açmaya karar verdik. Ağustos ayının sonunda araştırmalara başladık. Samsun'da çok güzel devren bir anaokulu bulduk ve Samsun'a yerleştik. Okulu geç açtığımız için şu an çok öğrencimiz yok. Mesleğimi çok seviyorum ve hizmet sunmak istiyorum ama öğrenci sayımın az olması beni çok üzüyor.Sizden yardım isteyeceğim konu 2. yıl için nasıl reklam yapabilirim, öğrenci sayımı nasıl artırabilirim? Okulumuzu gören herkes çok beğeniyor, umarım konuyu doğru yere açmışımdır.

Tanıtım amaçlı okullarda açılışlar oluyor; davetiye bastırıp ,nsanları çağırabılırsınız aynı şekilde radyo programlarında da okulunuzun duyurulmasını sağlayabılırsınız..

büyük firmalara gidip fiyat anlaşması yapabilirsin işveren çalışanlarına söyler

Eğer daha önce o anaokulu hakkında kötü düşünceler oluştuysa bu diğer insanları önyargı kavramı ile etkiler. Devraldığınızı belirterek, broşür kartvizit tarzı şeyler dağıtabilirsiniz.

ilgi çekici broşür ve ilanlar,1 haftalık deneme süreci için uygun fiyat,sık sık yapılacak partiler gibi gibi(okulun ilk zamnları)veliler için kazanım çalışmaları

Kurumlarla görüşmeler yapın ilanlar broşürler bırakın. facebooktan-instagramdan sayfa açarak daha çok kitlelere ulaşabilrisiniz ve pedagoglar vs ekleyin sayfalarınıza sonuçta çocuklu ailelerin başvurduğu yerler

söylediğiniz her şeyi kenara not aldım. İlgi gösterip cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…