• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabilirim?

kangren olcan..genişletınce düşüyor,

daraltınca sıkıyor..

ya parmağı zayıflatcan.ya yüzüğü değişceksin ozaman..
Şuan zaten diyetteyim parmağı zayıflatana kadar kangren olmaktansa babamı ikna edip yüzügü baştan yaptırmayı düşünüyorum milancım. Varsın bol gelsin

Kızlar selam. Dert değil sadece önerilerinizi bekliyorum ama. Söz alyansım parmağımı sıkıyor parmaklarım maşallah tombuldur normalde 19 ölçüsü ama ben kesmesin kenarlardan et fışkırmasın diye bir numara büyük olsun iatedim bu seferde büyüklükten parmağımda yamuk durdu elimi salladığım düştü babama verdim 19 buçuğunu yaptırdıbu seferde baya kesti etler fışkırdı tekrar verdim babama götürdü makineye koydu esnetti biraz. Faydası oldu ama hala parmağımda kırmızı beyaz iz bırakıyor ve hafif parmağım fışkırıyor gibi tekrar esnetsem yine düşücek parmaktan. Sizcede çok fışkırma var mı? Evde kendim esnetebilir miyim napabilirim?

çok kötü durmuyo ama kilo alırsanız sorun olur...

Zayiflamayi dusunuyorsan hic elleme kalsin boyle biraz kilo verince tam olur, benim de alyansim parmagima girmiyordu hamilelik kilolarimdan, kilolari fazlasiyla verdim simdi bol bile geliyor

Makina alyansları rahatsız oluyo malesef
el işçiliği alsaydınız Et'im şişti fışkırdı acıtıyo derdi olmazdı
biraz kullan nişanda değiştirirsin

Makina alyansları rahatsız oluyo malesef
el işçiliği alsaydınız Et'im şişti fışkırdı acıtıyo derdi olmazdı
biraz kullan nişanda değiştirirsin
Bu el işi bir alyansmış az önce öğrendim. Nişana kadar dayanamıycam fışkıran eti takıntı yaptım :) sanırım değiştiricem

Back