• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapabilirim?

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar selam. Dert değil sadece önerilerinizi bekliyorum ama. Söz alyansım parmağımı sıkıyor parmaklarım maşallah tombuldur normalde 19 ölçüsü ama ben kesmesin kenarlardan et fışkırmasın diye bir numara büyük olsun iatedim bu seferde büyüklükten parmağımda yamuk durdu elimi salladığım düştü babama verdim 19 buçuğunu yaptırdıbu seferde baya kesti etler fışkırdı tekrar verdim babama götürdü makineye koydu esnetti biraz. Faydası oldu ama hala parmağımda kırmızı beyaz iz bırakıyor ve hafif parmağım fışkırıyor gibi tekrar esnetsem yine düşücek parmaktan. Sizcede çok fışkırma var mı? Evde kendim esnetebilir miyim napabilirim?

Eklentiler

• IMG_20141023_202248.jpg
    IMG_20141023_202248.jpg
    960,1 KB · Görüntüleme: 531
Bende istiyordum genişletmek ama kuzenim genisletirken catladi yüzüğü o yüzden cesaret edemedim. Gece takıp yatarsam sabahları iz çıkıyor gün içinde pek bisey olmuyor.

Kızlar selam. Dert değil sadece önerilerinizi bekliyorum ama. Söz alyansım parmağımı sıkıyor parmaklarım maşallah tombuldur normalde 19 ölçüsü ama ben kesmesin kenarlardan et fışkırmasın diye bir numara büyük olsun iatedim bu seferde büyüklükten parmağımda yamuk durdu elimi salladığım düştü babama verdim 19 buçuğunu yaptırdıbu seferde baya kesti etler fışkırdı tekrar verdim babama götürdü makineye koydu esnetti biraz. Faydası oldu ama hala parmağımda kırmızı beyaz iz bırakıyor ve hafif parmağım fışkırıyor gibi tekrar esnetsem yine düşücek parmaktan. Sizcede çok fışkırma var mı? Evde kendim esnetebilir miyim napabilirim?
Benimkinin ilk genişletnesinde bir problem olmadı ama şimdi tekrar babama genişlet diye vermekte istemiyorum. Özellikle şu et taşması sinirimi bozuyor yada ben mi çok taşmış görüyorum anlamadım. Evde yapılabilecek bişey var mı diye merak ediyorum

Yuzuk cok sıkmıs parmagini kesinlikle genisletmelisin 1 numara bile genisletsen dusmez gibi bi goruntu var. Bir de sanirim alyansin makine isi kenarlari oyle duruyor o yuzden kesiyordur el isi almakta fayda var.

Yuzuk cok sıkmıs parmagini kesinlikle genisletmelisin 1 numara bile genisletsen dusmez gibi bi goruntu var. Bir de sanirim alyansin makine isi kenarlari oyle duruyor o yuzden kesiyordur el isi almakta fayda var.
1 numara büyük çok düşüyor ve büyüklükten yamuk duruyordu parmağımda. İlk zaten bir numara büyüğünu yaptırmıştık düşüyo diye daralttık şimdide böyle

evet fışkırmış allah korusun yatarken parmagınıza oturur eliniz şişerse bende hamileyken böyle olyuordu bi sabah kalkınca zorla zor çıkarıdm

Parmeginizi cok sıkmıs gibi duruyor. Yani acikcasi hos durmuyor. Bence model degisikliginede gidebilirsiniz.

Parmeginizi cok sıkmıs gibi duruyor. Yani acikcasi hos durmuyor. Bence model degisikliginede gidebilirsiniz.
Bu zaten söz alyansı model değişikliği pek düşünmüyorum açıkcası herhangi bir kuyumcuya gitsem genişletme işlemi uygulanır mı acaba

Maalesef hiç hoş durmuyor. Yüzük kendini dahi belli edememiş genişletmek gerek diye düşünüyorum.

Bu zaten söz alyansı model değişikliği pek düşünmüyorum açıkcası herhangi bir kuyumcuya gitsem genişletme işlemi uygulanır mı acaba
Genisletmede bir yere kadardir yani esneme payi.bide daha once daraltip sonra genisletmissiniz.kolay gelsin:KK35:

kangren olcan..genişletınce düşüyor,

daraltınca sıkıyor..

ya parmağı zayıflatcan.ya yüzüğü değişceksin ozaman..

Back