- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.867
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
aynı durum bende de mevcut yavaş ağırdan alıyorum işleri normalde 1 saatte toparlarım yani kontrol edin elinizden geldiği kadarGünaydın kızlar.
Konum taşınmasın lütfen Buda benim için bir dert sonuçta.
Bir firma da yeni işe başladım. Kurumsal bir firma. Benim alanımda çok fazla iş yoğunluğu yok departmanda tekim. ancak ofis açık ofis diyebilirim. Diğer satışçı arkadaşlar yoğun oluyor habire telefonla görüşme durumunda vesaire kalıyorlar. Bende genelde sabahtan gelir gelmez işlerimi toparlama taraftarıyım. Benden kaynaklanmayan işleri bırakmam sonraya öteleme huyum yoktur. Ama böyle olunca da işim bittiğinde boş boş oturuyormuş gibi görünmek de istemiyorum. Göze batmamak için ne yapabilirim.
Bilgisayarda pdf kitap indirip okuyun ama pdf i ekranda yarım sayfa açın, diper yarım sayfa da işiniz ile ilgili bir sayfa açın kimse farketmez kitap okuyun :)Günaydın kızlar.
Konum taşınmasın lütfen Buda benim için bir dert sonuçta.
Bir firma da yeni işe başladım. Kurumsal bir firma. Benim alanımda çok fazla iş yoğunluğu yok departmanda tekim. ancak ofis açık ofis diyebilirim. Diğer satışçı arkadaşlar yoğun oluyor habire telefonla görüşme durumunda vesaire kalıyorlar. Bende genelde sabahtan gelir gelmez işlerimi toparlama taraftarıyım. Benden kaynaklanmayan işleri bırakmam sonraya öteleme huyum yoktur. Ama böyle olunca da işim bittiğinde boş boş oturuyormuş gibi görünmek de istemiyorum. Göze batmamak için ne yapabilirim.
Eğer fark ederlerse iş yükünüz artar. Gün içinde saatlere bölün işinizi. Kısım kısım halledin
İş geliştirme için çalışın en azından göze gelmezsiniz.
Kendi gelişiminize yardımcı olacak şeyler yapın. Başınıza gelip sen ne yapıyorsun derler mi? Böyle bir sıkıntı yoksa online dil kursu, yükselme sınavları gibi şeylere çalışabilirsiniz.
aynı durum bende de mevcut yavaş ağırdan alıyorum işleri normalde 1 saatte toparlarım yani kontrol edin elinizden geldiği kadar
Bilgisayarda pdf kitap indirip okuyun ama pdf i ekranda yarım sayfa açın, diper yarım sayfa da işiniz ile ilgili bir sayfa açın kimse farketmez kitap okuyun :)
Ben olsam ekenomi borsa sayfalarini takip eder gelistirir kendimi ek kazanc sağlardım borsa dan.yada isleri hemen bitirmez bolustururum acil olanlari sabah geriye kalani gun icine yayardim
Tam kpss çalışma ortamıBana da öyle bir iş lazım.
İşlerinizi gün içine bölün bir kısmını sabah,bir kısmını öğlen yapın.
Eğitim alın, onları tamamlayın. Kendinizi işte geliştirici şeyler kurcalayın