Tesekkur ederimPsikolojik olabilir. Cinsel terapist almanızı öneririm.
O ne kizBana sarıldıktan sonra anında bosalan bir fuckbuddy’ım vardı. Rahmetli dokunur dokunmaz bosalırdı heyecandan. Umarım mutludur yeni kollarda.
Aynen oyle, saka degil gercek. Hatta bu durum benim canımı sıkmaya basladı sevismeye baslamadan pat bosalıyorsun bu böyle olmayacak tedavi almalısın dedim. Oturdum onunla uzun uzun konuştum bu durumu. Psikolojiksel baya tehlikeli teşhisleri vardı onlara bağladım ama bende yavas yavas yolumu aldım.O ne kiz
Zamanla düzelir:)Eşimin erken boşalma problemi var evde yapabileceğim bitkisel türde birseyler varmıdir .ereksiyon süresi 5 dk anca buluyor
Doğrudur inanıyorum canım. Bu durum.cok.cok ciddi bı olay çiftler arasında. Ben de yaşadım bir süre çünkü bunu anlayabiliyorum seniAynen oyle, saka degil gercek. Hatta bu durum benim canımı sıkmaya basladı sevismeye baslamadan pat bosalıyorsun bu böyle olmayacak tedavi almalısın dedim. Oturdum onunla uzun uzun konuştum bu durumu. Psikolojiksel baya tehlikeli teşhisleri vardı onlara bağladım ama bende yavas yavas yolumu aldım.
Umarım düzelmistir, cunku erkekler bu konuda aşırı hassas ve kafaya takıyorlar. Ben konusmaya calısınca aglamaklıydı ama iyi oldu motivasyon açısından. Bizler gibi onlarında sıkıntıları oluyorDoğrudur inanıyorum canım. Bu durum.cok.cok ciddi bı olay çiftler arasında. Ben de yaşadım bir süre çünkü bunu anlayabiliyorum seni
Denemedik latex e karşı alerjim vargeciktirici etkili prezervatiflerden denediniz mi
Düzeldi canım bizim sorun şimdilik sorun yok olmaz da umarımUmarım düzelmistir, cunku erkekler bu konuda aşırı hassas ve kafaya takıyorlar. Ben konusmaya calısınca aglamaklıydı ama iyi oldu motivasyon açısından. Bizler gibi onlarında sıkıntıları oluyor♀