Ne yapabilirim

jackjain

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
28
0
Eşimin erken boşalma problemi var evde yapabileceğim bitkisel türde birseyler varmıdir .ereksiyon süresi 5 dk anca buluyor

Bacım sen dua et birleşme süresi 5dk bana normal geldi. Kendi ex öküzüm de dahil burdaki konu açan kadınların çoğunun kocası ilk 2 dk içinde boşalıyor :KK51: bence 45dklık bir önsevişme + 5dk birleşme yeterince keyif verebilir:KK48::oops:

geciktirici etkili prezervatiflerden denediniz mi

erken boşalanlar bir kere boşalıp ikinciyi bekliyorlardı.
bazısı band yapıştırıyormuş
bir de şey var ereksiyon halde penis altında damar çıkıyormuş oraya masaj yapınca süre uzuyormuş :KK70:

Aynen oyle, saka degil gercek. Hatta bu durum benim canımı sıkmaya basladı sevismeye baslamadan pat bosalıyorsun bu böyle olmayacak tedavi almalısın dedim. Oturdum onunla uzun uzun konuştum bu durumu. Psikolojiksel baya tehlikeli teşhisleri vardı onlara bağladım ama bende yavas yavas yolumu aldım.

Aynen oyle, saka degil gercek. Hatta bu durum benim canımı sıkmaya basladı sevismeye baslamadan pat bosalıyorsun bu böyle olmayacak tedavi almalısın dedim. Oturdum onunla uzun uzun konuştum bu durumu. Psikolojiksel baya tehlikeli teşhisleri vardı onlara bağladım ama bende yavas yavas yolumu aldım.
Doğrudur inanıyorum canım. Bu durum.cok.cok ciddi bı olay çiftler arasında. Ben de yaşadım bir süre çünkü bunu anlayabiliyorum seni

Doğrudur inanıyorum canım. Bu durum.cok.cok ciddi bı olay çiftler arasında. Ben de yaşadım bir süre çünkü bunu anlayabiliyorum seni
Umarım düzelmistir, cunku erkekler bu konuda aşırı hassas ve kafaya takıyorlar. Ben konusmaya calısınca aglamaklıydı ama iyi oldu motivasyon açısından. Bizler gibi onlarında sıkıntıları oluyor🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀

Umarım düzelmistir, cunku erkekler bu konuda aşırı hassas ve kafaya takıyorlar. Ben konusmaya calısınca aglamaklıydı ama iyi oldu motivasyon açısından. Bizler gibi onlarında sıkıntıları oluyor🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀
Düzeldi canım bizim sorun şimdilik sorun yok olmaz da umarım🥰🥰🥰

X