ne yapabilirim ki

efnann

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
119
30
29
merhabalar, òncellikle şunu belirteyim. Bir aile apartmanında oturuyorum evlenecek kızlar SAkın ben çok pişman oldum birbuçuk yaşnda evladım var.Amcası ayrı gelip seviyo babanesi,dedesi eşimin amcasınin çocukları alıp evlerine götürrler. Çok bunaltiyolar öyle böyle değil!!
KALPlerini kırmadan hayır demeye çalisiyorum bir apartman içerisinde yoruluyorum artık evde çocugum beni dinlememeye başladı sizden ricam.ne yapsam da bu durumun önüne geçsem

Kimsenin kafasına göre hareket edemeyeceğini, çocuğun düzeninin bozulmasını istemediğini söyle.

Bi gün cngar çıkar yönetimi ele geçir

başın her gün ağrıyacağına bir gün ağrısın

bunun çözümü hala bulunamadı
tek yol ordan çok çok uzaklara gitmek

biraz uzağa taşınırsan rahat edersin gibime geliyor.

Eşini ve çocuğunu al oradan koşarak uzaklaş

Çok hoştu bu Aynı fikirdeyim, konuşmakla baş edemezsin, mutlaka pürüz çıkar en güzeli sessiz sakin başka yerde oturmak istediğini söyle eşine.

Açık açık çocuk beni dinlemiyor evi neresi bilmiyor diye anlat.

Biz küçükken biz de amcalarım, babaannemler ve biz bir apartmanda yaşardık ama hiç öyle zırt pırt bizim eve girdiklerini bilmem.
Annem devlet gibi kadın gerçi ondan olabilir, güzel çekip çeviriyordu kimseyi kırmadan

Anne babadan başka otorite olursa çocuk öyle kimseyi dinlemeden, sorumsuzca, her istediğini yaptırarak büyüyo. Tek yapabileceğin evini uzaklaştırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…