Ne tür bir Hediye?

mikailesra

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
2.409
64
363
Arkadaslar düsün düsün artik bir dert haline getirdim bunu... Eşim üsttegmen (avrupa da) ve haftanin 5 günü hep üniforma tasimak zorun da haliyle.Kendisi elektronik, silah, ve osmanli tarihi ile cok fazla ilgilenen birisi. Askerlik dişinda bilgisayar mühendisligini de bitirdi. Tam yilbasi gecesi dogum günü ve ben bu sene ne alabilecegimi hic bilmiyorum...En son ikimizi anlatan bir roman yazdirmistim ve bu sene hic bir sekil de karar veremiyorum bir askere ne hediye edilebilir ( . İnsan 7-8 yildir tanisip yilda iki kez hediye alinca akla daha birsey gelmiyor cidden. Hamileyim bebegimizi benden cok o sabirsizlikla bekliyor bununla ilgili birseyler olabilir belki farkli fikirlerinize ihtiyacim var

(Hediye ile ilgili konulara baktim ama genel de hepsini daha önce aldigim icin farkli birsey bulamadim)

Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu

Ben geçenlerde bir giyim mağazasında çok tatlı bebek çorapları görmüştüm, ''I <3 mum'' ve ''I <3 dad'' yazan, sanırım ben olsam onları alırdım :))

Tesekkür ederim :))
Aslinda olabilir ama böyle tek corap olurmu hani bilmiyorum ki. Bugün sabah doktor da ulltraschal da bebegin bacaklarini gördü busaat oldu hala "amann ayaklari minicik ayni babasi" diye hala susmadi :)) suanki gündemi tamamen bebek veya askerligi ben de ona uygun veya ikisi bir arada bir fikir ariyorum daha cok

Tabiki yine en iyisini sen bilirsin canım, biz de alınabilecek her hediyeyi tüketen bir çiftiz aynı sorunu bizde yaşıyoruz:))
Umarım bulabilirsin içine sinecek bir hediye :)

Esprili t-shirt sitelerinde,superman gibi süper baba t-shirt leri var.
Hediye sitelerinde de satılıyor.

Bebek kiyafeti olarak bu tür birseyler alicam kesin :) ama yanin da kendisi icin de farkli birsey düsünüyorum.. Aklima hic birsey gelmiyor

Eşinizin bebeklik resmini bir t-shirtünüze bastırın bence..
Çok şeker olur yaaa
Ama ona özel ne olabilir bilmiyorum...
Anne kız baba oğul gibi pijamalar var ya onlardan falan olmaz mı ki?
Yok yaa o doğumdan sonra daha şeker olur..
Ayyy bi tane daha doğurasım var..
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah..
Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun...

Allah ikinciyi kucaginiza almayi nasip eder yine insallah :)
Cok tesekkür ederim kendi T-shirt üm degil ama belki bir bebek kiyafeti üzerine yaptirabilirim bunu :) hala bebegimizin cinsiyetini bilmiyoruz ahh keske bir bilsem

Ben kalplı pelüs bı kutu aldım kocaman

Icıme bır gomlek pıer cardınden
bır kazak marks & spencerdan
bır cuzdan hotıc
bırde parfum armani
Ve ayakkabı aldım hotıcten
Kucuk kart vızıte senı pekkkk sewıyorum dedım:)))))))))) cok sewdı bılıyomusun :))))))

Cok güzel tam bir set hazirlamissin :) ama ben bugüne kadar saydigin herseyi defalarca aldim kendisine.
Arkadasin önerdigi bobblehead i cok begendim ve biliyorum esim de bayilacakti meslegini seven bir asker olarak ama olmadi malesef siparis yetismiyor

Esimin bebeklik fotografinin basili oldugu bebegimiz icin bir kiyafet yaptircam ona karar verdim.
Eger kendisi icin de birseyler bulabilirsem güzel bir kutu icin de hepsini hediye edebilirim :)

Ben cocuk dogunca sana Marks spencer ın cocuk gıyımını tawsıye ederım dogal pamuktan ve ıgnesız dıkıs yapılıyor optum senı

Ben cocuk dogunca sana Marks spencer ın cocuk gıyımını tawsıye ederım dogal pamuktan ve ıgnesız dıkıs yapılıyor optum senı

Ben dogmasini bekleyemiyorum ki canim henüz 3 aylik ve ben simdiden ne görsem heves edip aliyorum :)

Babamiza 1. Hediyesini siparis verdim buarada
Minik bebek bodysi üzerinde babamizin bebeklik fotografiyla birlikte canim babam yaziyor :)

merhaba,
bence eşinin resmini gönder alttaki booblehead dan yaptır.

Eki Görüntüle 575172

Aynısından abim için yaptırmıştım arkadaşım erkek arkadaşı için yaptırcaktı ama ocak ayında ancak verebiliriz demişler malum yılbaşı geliyor. Çok beğenmişti abim arkadaşları hep soruyormuş kime yaptırdın nerde yaptırdın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…