- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
- Konu Sahibi mikailesra
-
Arkadaslar düsün düsün artik bir dert haline getirdim bunu... Eşim üsttegmen (avrupa da) ve haftanin 5 günü hep üniforma tasimak zorun da haliyle.Kendisi elektronik, silah, ve osmanli tarihi ile cok fazla ilgilenen birisi. Askerlik dişinda bilgisayar mühendisligini de bitirdi. Tam yilbasi gecesi dogum günü ve ben bu sene ne alabilecegimi hic bilmiyorum...En son ikimizi anlatan bir roman yazdirmistim ve bu sene hic bir sekil de karar veremiyorum bir askere ne hediye edilebilir( . İnsan 7-8 yildir tanisip yilda iki kez hediye alinca akla daha birsey gelmiyor cidden. Hamileyim bebegimizi benden cok o sabirsizlikla bekliyor bununla ilgili birseyler olabilir belki farkli fikirlerinize ihtiyacim var
(Hediye ile ilgili konulara baktim ama genel de hepsini daha önce aldigim icin farkli birsey bulamadim)
Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu
Ben geçenlerde bir giyim mağazasında çok tatlı bebek çorapları görmüştüm, ''I <3 mum'' ve ''I <3 dad'' yazan, sanırım ben olsam onları alırdım :))
Tesekkür ederim :))
Aslinda olabilir ama böyle tek corap olurmu hani bilmiyorum ki. Bugün sabah doktor da ulltraschal da bebegin bacaklarini gördü busaat oldu hala "amann ayaklari minicik ayni babasi" diye hala susmadi :)) suanki gündemi tamamen bebek veya askerligi ben de ona uygun veya ikisi bir arada bir fikir ariyorum daha cok
Eşinizin bebeklik resmini bir t-shirtünüze bastırın bence..
Çok şeker olur yaaa
Ama ona özel ne olabilir bilmiyorum...
Anne kız baba oğul gibi pijamalar var ya onlardan falan olmaz mı ki?
Yok yaa o doğumdan sonra daha şeker olur..
Ayyy bi tane daha doğurasım var..
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah..
Huzurunuz, mutluluğunuz daim olsun...
Cok güzel bu nerden yaptirabilirim bunu ? Büyük bir boy yaptirsam eminim bayilacaktir :) tsk ederim
özelden mesaj atayım link paylaşmak yasak sanırım, siteden bakarsın bi arakadaşıma hediye gelmişti gözüm
Bekliyorum :) bunu kesinlikle yaptirmaliyim cok tesekkürler
özelden mesaj atayım link paylaşmak yasak sanırım, siteden bakarsın bi arakadaşıma hediye gelmişti gözüm
Bekliyorum :) bunu kesinlikle yaptirmaliyim cok tesekkürler
rica ederim,
gerçekten kişiye özel ve değişik bi hediye...
Arkadaslar düsün düsün artik bir dert haline getirdim bunu... Eşim üsttegmen (avrupa da) ve haftanin 5 günü hep üniforma tasimak zorun da haliyle.Kendisi elektronik, silah, ve osmanli tarihi ile cok fazla ilgilenen birisi. Askerlik dişinda bilgisayar mühendisligini de bitirdi. Tam yilbasi gecesi dogum günü ve ben bu sene ne alabilecegimi hic bilmiyorum...En son ikimizi anlatan bir roman yazdirmistim ve bu sene hic bir sekil de karar veremiyorum bir askere ne hediye edilebilir( . İnsan 7-8 yildir tanisip yilda iki kez hediye alinca akla daha birsey gelmiyor cidden. Hamileyim bebegimizi benden cok o sabirsizlikla bekliyor bununla ilgili birseyler olabilir belki farkli fikirlerinize ihtiyacim var
(Hediye ile ilgili konulara baktim ama genel de hepsini daha önce aldigim icin farkli birsey bulamadim)
Ben kalplı pelüs bı kutu aldım kocaman
Icıme bır gomlek pıer cardınden
bır kazak marks & spencerdan
bır cuzdan hotıc
bırde parfum armani
Ve ayakkabı aldım hotıcten
Kucuk kart vızıte senı pekkkk sewıyorum dedım:)))))))))) cok sewdı bılıyomusun :))))))
Cok güzel tam bir set hazirlamissin :) ama ben bugüne kadar saydigin herseyi defalarca aldim kendisine.
Arkadasin önerdigi bobblehead i cok begendim ve biliyorum esim de bayilacakti meslegini seven bir asker olarak ama olmadi malesefsiparis yetismiyor
Esimin bebeklik fotografinin basili oldugu bebegimiz icin bir kiyafet yaptircam ona karar verdim.
Eger kendisi icin de birseyler bulabilirsem güzel bir kutu icin de hepsini hediye edebilirim :)
Ben cocuk dogunca sana Marks spencer ın cocuk gıyımını tawsıye ederım dogal pamuktan ve ıgnesız dıkıs yapılıyor optum senı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?